Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjujkhjhjkjk

mam wyrzuty sumienia powiedzieć facetowi ,że

Polecane posty

Gość hjujkhjhjkjk

nie przyjade.. bo widujemy sie teraz dość rzadko bo mieszkamy daleko od siebie tylko studiujemy w jednym mieście. a dzieli nas jakieś 300 km zwykle ja przyjeżdzam . w tamte wakcje on nie był u mnie ani razu byłam u niego półtora tyg temu , miałam przyjechać dzisiaj ale mama mnie prosiła żebym została w domu bo ona wyjeżdza ,a na ojca za bardzo nie mozna liczyć jeśli chodzi o karmienie psa, kota , kwiatki wiec nie przyjade dzisiaj do faceta choć mu obiecałam i obiecałam mu pomóc w sadzie. ma prawo sie obrazić? on sie czesto denerwuje ,że musze wcześniej wracaj do domu ,albo nie przyjade, ale jak mówiłam i tak ja tylko do niego jeżdze przez wakacje no i on ogólnie czesto nie jest fair wobec mnie np w kłotniach potrafi byc bardzo chamski

Gość fgfdgfgfgf
kuzwa laska ty tak serio pytasz? jezdzisz jak sluga do niego a on nic w zamain nie daje od siebie buahaha laski jakei wy jestescie glupie, tepe

Gość hjujkhjhjkjk
i hmm sam czasem lamie obietnice. np jak przyjechałam tamtym razem tzn 2 tyg temu w pt to obiecał ,że odwiezie mnie w pon do miasta z którego pojade do domu ( bo mieszkaliśmy w domkach w górach) ale potem w niedziele oznajmił mi ,że i tak będzie pił i nie zawiezie mnie bo coś mu sie nie podobało nie raz tez obiecywał ,że do mnie przyjedzie i nie przyjeżdzał itd

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
A dlaczego on do Ciebie nie jeździ, tylko jeździsz cały czas?

Gość wkurzona i to jak!
PO co ci taki chlopczyk, daj sobie spokoj i poszukaj mezczyzny.

Gość hjujkhjhjkjk
jeżdze tylko dlatego ,że on niby pracuje.. ale z tego co widze miałby czas żeby do mnie np na weekend przyjechać przez wakacje

To trafiłaś na bardzo porządnego faceta :D Przejrzyj na oczy...

Gość hjujkhjhjkjk
jak się go pytam czy do mnie przyjedzie to mówi ,, no pewnie ,że w wakacje przyjade" potem ma zbiory wiśni więc nie może i mówi żebym ja przyjechała i mu pomogła, potem będzie pracował pewnie , a w weekendy imprezował ,ale bedzie mówił ,że nie może zaniedbywać swoich przyjaciół itd i ,że ja moge przyjechać do niego

przeczytaj na głos co napisałas... jestes z nim szczesliwa?

Olej takie gościa i nic się nie przejmuj że się wkurzy. Ty do niego jeździsz, skakasz koło niego a on od siebie nic.

Gość hjujkhjhjkjk
elisa- mam 21.. może jestem głupia , ale on zawsze znajdzie coś żeby sie wykrecić ,a ja mam do niego jeżdzić bo jak nie to sie obrazi z obojetnie jakiego powodu a to ,że mama mnie prosiła żebym zajęła się domem jak jej nie będzie to też nie jest chyba takie nic? bo ojciec jest taki ,że ona nie nakarmi za bardzo psa , nie podleje kwiatków..

Gość hjujkhjhjkjk
* on miało być nie ona

Gość hjujkhjhjkjk
przeczytaj na głos co napisałas... jestes z nim szczesliwa?-z pewnych powodów jestem ,a z pewnych powodów nie za bardzo :(

Jeżeli tak go nauczysz, to już na żadne zmiany nie będziesz mogła liczyć, wiesz o tym?

Gość Evvvvka
Musisz miec strasznie niskie poczucie własnej wartosci ze jestes z takim facetem Mialam taką kolezanke, związala sie z pierwszym lepszym chłopakiem ktory zwrocil na nią uwage i chociaz był takim prymitywem jak facet autorki to ona trzymała sie go bo bala sie ze juz nikogo innego nie znajdzie. Wpadli, sa po slubie, z tego co wiem leje ją rowno. Fakt ze pochodzila z bardzo biednego patologicznego domu, nie była zbyt inteligentna ani ładna ale była fajną, dobrą dziewczyną