Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się :((((((

Czy zawsze potrzebne jest szycie po porodzie ?

Polecane posty

jak wpadne to usune, mam w domu nmala apteczke :) dla ciebie zycie to nie filozofia, wiec twoje zycie to umieralnia, a meta jest zgnite cialo 🖐️

Gość proszku proszku
jak masz inne plany to wypierdalaj w podskokach z tego forume i nie obrażaj tu kobiet tępa dziwko, bo nawet do stóp im nie dorastasz, jesteś brzydka, zaniedbana,,,, i co z tego że ważysz 52, jak waże 49 przy 165 i to po ciąży.

Gość Wiesz co, ja takie coś
Chyba że sobie jajniki podwiązałaś, bo tylko to Ci da gwarancję, że nie zajdziesz. No ale właśnie, słuchaj, sama jesteś cielną krową, bo masz jajniki i macicę, a to symbol cielności., ha hahahaha. Musisz je usunąć, by nie być cielną krową !

Gość mnie tam wcale nie dziwi
dajcie już spokój, to przecież jeszcze młodziutkie jest, nieopierzone, niech sobie myśli, że jest taka oryginalna i wyjątkowa :-D

Gość proszku proszku
Usuń usuń lepiej dla niego. Wiesz wogóle czym się usówa ciąże? małolato brzydka?

Gość mirrka
oj dziewczyny, czemu się zniżacie do poziomu tej dziewczyny? Przecież widac, że to prowokatorka, pewnie jej płacą za takie posty:) A odpowiadając na pytanie: Szycie jest niezbędne przy nacięciu lub pęknięciu. Ja miałam dodatkową dawkę do szycia, więc nic nie bolało. Boli dopiero jak znieczulenie zejdzie. Nie wyobrażam sobie, żeby mi to ktoś "na żywca" robił!!!

ja nie mysle, ja to wiem. a moje kolezanka ma 19 lat i bekarta ciagle narzeka i nie moze juz robic sexu bo cos nie tak jej zrobili. wspolczuje jej. ja nawet bym miala cc ze wzgledu na zdrowie, ale i tak nie chce, bo po prostu nie lubie dzieci, to takie niekobiece, szare, nudne, poleczkowate, ta wasza zasrana mentalnosc 🖐️

Martva, ale muszę Ciebie zmartwić, Ciebie czeka też zgniłe ciało mimo uwielbienia filozofii i ulotności, każdy umiera, co , sądzisz, że nie umrzesz ? Też umrzesz, niezależnie, czy będziesz się kierowac w życiu filozofią czy instynktem, jeszcze nie wynaleziono specyfiku na nieśmiertelność, a wampiry są tylko w bajkach i horrorach.

Gość mirrka
swoją drogą pierwsze słysze, żeby posiadanie dzieci było niekobiece :P:P

Ojeju, koleżaneczka ma problemy, to znaczy że wszystkie mają, oj jakaś Ty głupiutka, hahaha

moje cialo ludzkie umrze, ale reszta...zreszta niewazne i tak tego nie pojmiesz.

Gość proszku proszku
robić seksu? To takie małolaty nie powinny robić!!!!!!! To jak z tą składką na jakiś płyn? Z ręty jej pewnie nie wystarcza!

Słuchaj, moje ciało też umrze, a reszta, czyli dusza zostanie, bez względu na to, czy mam dzieci czy ich nie mam. Co, myślisz, że matki nie mają duszy ? Każdy człowiek ma.

Słuchaj, dłużej od Ciebie żyję, wiem, co to filozofia, dusza i te sprawy, nie musisz mi dziewczynko tłumaczyć. Ale dorośnij, to o tym pogadamy, bo widzę, że na razie nawet filozofii nie umiesz właściwie wykorzystać.

ludzie duszy nie maja 🖐️ widze ze kogos bawi moje renta, ale uwazaj, kazdemu moze zdarzyc sie wypadek. cos o tym wiem znieczulona krowo 🖐️

Gość proszku proszku
bawi, bawi, bo z tą ręta to ty do warszawy nie dojedziesz a co dobiero do afryki....... dziwko brudna

to nie jest moj jedyny dochod, na twoje nieszczescie chyba. zreszta ja nikomu w portfel nie zagladam, ale ty widocznie tylko dla kasy ze swoim jestes skoro o tym nawijasz :)

Gość proszku proszku
tak, wyobraz ze mamy wspólną firme, i nie jesteśmy na rentach, bo to wstyd dla mnie, no ale z toba to moge pogadać tylko o wyłącznie jak żebrać od panstwa. No ale mnie to nie interesuje, więc 🖐️

czasami nie ma wyjscia bezmozga mamusko, nie zycze nikomu tego co ja przeszlam. troche sie zapedzilas, ale zlo zawsze wraca z podwojna sila do czlowieka wiec jestem spokojna 🖐️

No właśnie, Martva, swięte słowa, zło wraca z podwójną siłą, więc uważaj z tym złem, które tu wypluwasz na nas, bo wróci do Ciebie ! Pamiętaj, że najwięcej tego zła plujesz Ty na każdym temacie jako pierwsza, więc skoro taka jesteś, to nie dziwię się, że coś tam przeszłaś w życiu i Ci ciężko było, z takim charakterem ?

Gość takie tam gadanie
skoro zło zawsze wraca z podwójną siła to nie boisz się Martva, że i do ciebie wróci? Wchodzisz na temat, który ciebie nie dotyczy i zaczynasz nawijac o jakimś cieleniu, matki nazywasz maciorani, piszesz o jakiś wiadrach między nogami....

Gadasz o tym,że ktoś się zapędza z obelgami, że wyzywa Ciebie, a Ty sama co robisz ? Hę ? Jak zaczynasz jakikolwiek wpis gdziekolwiek ? Grzecznie i bez obelg ?

Udajesz wielką filozofkę, inteligentkę i że wszyscy głupi tylko Ty mądra, światowa i wyszczekana. A tak naprawdę Twoje argumenty są dziecinne i głupie, bez mocnych podstaw, sama się plączesz w wypowiedziach, widać, żeś głupia małolata, co ma w głowie tyle, co mały robak i wiele,wiele musisz się jeszcze nauczyć od mądrzejszych ludzi niż Ty.

Gość a ja mialam tak
ze podczas szycia gadalam przez tel bo mi polozna podala po wszystkim zebym sie pochwalila ze zostalam mama:) lekarze sie smiali jak przez tel mowilam ze mnie naprawiaja:D

nie jestem na szczescie czlowiekiem, nie boje sie niczego, juz nie. zegnam chore wariatki, zyczace smierci wszystkim, o innych pogladach. wspolczuje waszym dzieciakom, takiej patologii 🖐️

Choroba psychiczna, jak nic, ona twierdzi, że nie jest człowiekiem, co za przygłup.

Gość czytałam wcześniejsze posty
tej idiotki, ona uważa że jest wampirem, poważnie wypowiadali się tu ludzie, którzy ją znają, z tego co czytałam dawała dupy na prawo i lewo, jej facet wyjechał za granice do roboty i nie odzywał się jakiś czas - lamentowała wtedy na forum i szukała pocieszenia była kiedyś związana z gościem, który tez uważa się za wampira, Lestatem, krążyło tu nawet jego zdjęcie laska jest z Poznania i ewidentnie jest chora psychicznie, dlatego nie karmcie trola, nie warto a ty, szmato martva vel noxelia - nic cię już nie uratuje, jesteś dnem dna, moralnym zerem, śmierdzielką (czytałam, że masz problem z higieną) - zamknij więc swoją wredną mordę i jedź do tej afryki obciągac czarne kutasy, dziwko

Gość Szkoda czasu
na takie "coś " jak Martva.