Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klonka

Co robicie nad morzem jak tak pada całymi dniami?

Polecane posty

Gość klonka

Ja już swiruję. Czytam gazety, oglądam tv ale mam już dość takiego urlopu!

Gość wrrrrrrrrrrr
ja własnie za 2 tygodnie wybieram się nad bałtyk i jestem przerażona, jak się nie wypogodzi to sie chyba spije.........

Gość klonka
Ja nie mam Piotrusia...

ja jade ok 20 sierpnia nie wiecioe moze jaka ma byc pogoda? :)

Gość ddfffgfgghghgh
ja tez jade za 2 tyg, pogoda mi obojetna, najwazniejsze ze zobacze mojego ukochanego :)

Mogę poradzić tym, którzy wybierają się w okolice Trójmiasta. Mieszkam nam Bałtykiem i naprawdę jest tutaj wiele dorobienia, oprócz leżenia na plaży. Teraz chodzi tramwaj wodny z gdańska na hel (śmieszne pieniadzę, a duża frajda- szczególnie dla dzieciaków), na helu można się wybrać do fokarium :).Wsiąść do skm'ki i zwiedzić Trójmiasto. Wybrać się do Sobieszewa (kamienna grobla, ptasi rezerwat itp.), zwiedzić latarnie morskie, wybrać się do letniego teatru na plaży w Orłowie lub kina na molo w Sopocie. Muzea, galerie sztuki to pewnie odpadają? :P Rozumiem, że urlop kojarzy się ze słońcem, plażą i szumem fal, ale trzeba jakoś efektywniej wykorzystywać czas, skoro już znalazłyście się na wybrzeżu. Pelerynki przeciwdeszczowe i jazda ;]. P.S. Siepień ma być podobno ciepły! :)

Gość klonka
Dzęki Tabou ale jestem w Pobierowie, trochę za daleko do Trójmiasta. Nie chcę wiedzieć jaka będize pogoda w sierpniu! wtedy już będę w pracy i będzie mi wszystko jedno!

Gość Dziwimnie
Nie jeździmy nad polskie morze bo to strata czasu i kasy.

Gość no nie wiem, dla mnie np
lezenie bykiem na plazy w sloncu jest koszmarem. a jak goraco, to nic innego sie nie chce i ile mozna siedzic w wodzie. jak jest deszcz czy pochmurno o wiele fajniej chodzi sie brzegiem morzq, mozna robic dalekie spacery, przeciez nie jest zimno. mieszkam nad morzem i gdy slonce w pogole nie chodze na plaze - tłok, goraco, wole wlasnie deszczowe dni. na pewno zdrowiej!

Gość klonka
Przcież nad morzem tak wieje, że łeb może urwać, jak tu spacerować, wszyscy uciekają z plaży.

Gość Wooly
A co ja mam powiedziec? Ja mieszkam nad morzem :)

na pewno siedzimy na kafe.. ]a ty co sama jestes nad tym morzem?

Gość gość
Można iść do dobrej knajpy, spa, galerii, teatru. Tu np jest sporo ciekawych propozycji miejsc i wydarzeń-http://pomorskie-prestige.eu/

Gość gość
zawsze mam wersje A na pogodę i wersję B na deszcze tzn wybieram takie miejsca, ze gdy będzie licha pogoda to będziemy mogli gdzieś blisko pojeździć i pozwiedzać ...

Gość Ela Maz
No to chyba najlepiej iść gdzieś, gdzie jest dach? ;p W Trójmieście jest dużo takich miejsc. Jedno z nich to http://projektfan.pl/ Można tam zabrać dziecko żeby się nie nudziło. Maluch zrobi sobie wtedy świeczkę albo mydło, a Ty masz spokój, że dziecko nie narzeka na nudę ;)

Gość Kermit5
Zawsze można wymyślić coś gdzie się nie chodziło, albo nie chodzi na co dzień. Np. narty? W gdańsku jest sztuczny stok Skimondo. Mają nawet fajne oferty. skimondo.pl

Gość gość
Polecałbym sobie wejść do Aquapark Reda. Można kupić w miarę tanio bilet, zwłaszcza w tygodniu. Tylko od razu mówię, że tutaj trzeba sobie zarezerwować więcej czasu, a przynajmniej takie jest moje zdanie. Bo atrakcji mają długą listę i w ciągu godziny to się tylko liźnie odrobinę z całej oferty.

Gość gość
Nie ma brzydkie pogody, tylko wódki może być za mało

Gość gość
Można popływać do woli aquaparku w Redzie. Jest dużo miejsca, różne baseny i zjeżdżalnie dopasowane do możliwości różnych osób, starszych czy młodszych. Ja już najmłodszy nie jestem, także jakieś ekstremalne zjeżdżalnie mi nie w głowie. Aquapark Reda jest jednym z tych gdzie mają prawdziwe rekiny w basenie, podczas zjeżdżania widać ****ardzo dokładnie z bliska. Nietypowe doświadczenie, ale warto.

Gość gość
Jeździmy do Aquaparku w Redzie już dłuższy czas i jeszcze nie musieliśmy na nic narzekać. Jest bezpiecznie, a dla mnie to super ważne bo mam trójkę dzieciaków i jak jeździmy razem to czasem ciężko za nimi nadążyć i się zdarzy spuścić z oka czasami. Dużo miejsca dla małych dzieci, zjeżdżalnie którymi spokojnie mogą właśnie mniejsze dzieciaczki zjeżdżać.

Gość gość
do Aquaparku mozna isc w kazdym duzym miescie, niekoniecznie nad morzem. Lepiej wlozyc peleryny i przejsc sie po plazy, powdychac jod, pozwiedzac cos, co jest typowe dla danego miejsca, czego nnie ma gdzie indziej.

Gość gość
Ja w deszczową pogodę poszłam do "Pokój Ucieczki Krokowa". Świetnie się bawiłam, bardzo miła obsługa i zachęcam do przybycia.