Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na wrzesien z chlopczykie

ktos ma moze do oddania ciuszki dla chlopca? mam teramin na wrzesnien a za bardz

Polecane posty

nie mam pieniedzy zeby cos kupic wiem zaraz napiszecie a po co ci dziecko jak kasy nie masz ale ja naprawde chcialam miec dzidzie,i bylam swiadoma z brak pieniedzy

ja naprawde ejstem w trudnej sytuacji moze jakas mama pomoze

Gość fhhhgbjjjjjjjjjjjjjj
no to jakbylas swiadomo brakiem pienidzy to tutaj czego szukasz??/rozumu???

Gość Kornal
skad jestes?

Gość mamacóreczki
chętnie bym dała ale małe ciuszki mam tylko po córci :) a chłopczyka rówież mam w drodze gdybyś miałą córe chetnie bym jakos pomogła

Gość dfghj
pochodź po ciucharniach, uzbierasz ciuszków naprawde ładnych za grosze

napisz mi adres na e-mail, coś poszukam i jak za 2 tygodnie dostane wypłate to wyśle ci ubranka dla synka twojego :). Mam nadzieje, że te 2 tygodnie poczekasz na paczke ;). mój e-mail to kamix2101@wp.pl.

dziewczyno, jak mogłaś sie zdecydować na dziecko nie mając kasy, rozumiem gdyby to była wpadka, ale tak? Nie każdy ma to co pragnie. Może ja jestem zacofana, ale dla mnie najpierw powinno się znaleść prace, mieć jakiś kąt, chociaż kawalerke. Zachowałaś się troche egoistycznie. Musiałam to napisać, nie mi Cie oceniać ale nie wytrzymałam. Przepraszam.

noo zaraz sie zleca do oceniania.... Na pewno ma gdzie mieszkać,jesli bedzie miała pokarm to tez nie musi sie martwić o wyżywienie maleństwa przynajmniej na razie...A ubranka zawsze mozna uzywane dostać albo kupic za grosze... Pisz na katjaw4@wp.pl.. Ja mam sporo ubranek po synku i chetnie oddam...

Gość gugla
jestes poyebana.... nie mogla ci dupa poczekac? ubieraj go w lachmany i spadaj stad bo straszysz

A gdzie się podziała mama na wrzesień?Tyle tu chętnych do pomocy,a tu cisza...???

Gość teratos
Wy tez macie pstro w glowie oddawac ciuchy jakims internetowym trollom

jestem córka mi wstala musialam ja nakarmic dziewczyny dziekuje zaraz sie do was odezwe i nie chce i nie bede sprzedawac ciuszkow na allegro nie musiscie oceniac kobiet bo tematach itpjak wcale ich nie znacie,tak suie czepiac ludzi

Gość a co na net masz kasę
a na ubrania dla dziecka to już nie ma??

Eeee,no z tym netem,to bez przesady!To może i prąd niech odłączy,będzie taniej!

O tak..mozesz cos o sobie napisac? Czyli to nie pierwsza ciaza? skoro masz coreczke to przeciez mozesz na poczatek zakladac ubranka po corci...Mój synek ma 5 m-cy a czasem mu kupujemy cos różowego,np do spania...nie widze w tym nic złego...zwłaszcza ze piszesz,ze nie masz pieniedzy na ubranka..

Ooo najlepsza dopierdzielanka "a na net masz a na (..) nie " :D Hehehe Tez uważam, że powinno się mierzyć siły na zamiary. Pewnie to nie tak, że dziecko wolno mieć tylko ludziom po 30 , po studiach z praca kierownicza domem i dwoma autami. Ale trzeba mieć perspektywe , że co by nie było dziecko nie będzie obciążeniem i nie bedzie z tego powodu cierpiało. U nast też na chwile obecną się nie przelewa, ale jesteśmy młodzi, mamy plany i rozne wizje na życie ;) Jedno dziecko napewno w tym nie przeszkodzi. A w twojej sytuacji myslalam, ze to pierwsze a jednak nie. I to dla mnie juz nie odpowiedzialność skrajna.

Gość no tak bo chciałam
"wiem zaraz napiszecie a po co ci dziecko jak kasy nie masz ale ja naprawde chcialam miec dzidzie,i bylam swiadoma z brak pieniedzy" no tak chciałam mieć dzidzię wiec co tam że brak pieniędzy. I to jeszcze drugie dziecko a potem płacz że nie ma za co ubrania kupić. A co potem zrobisz? Cały czas będziesz prosić innych o pomoc? Rozumiem że ktoś wpadł ale tu była w pełni świadoma decyzja mimo braku pieniędzy. A dziecko rośnie i coraz więcej pieniędzy trzeba.

I jak tam? Nadal potrzebujesz te ubranka? Bo na e-mail nie podałaś ani adresu ani nic i sie nie odzywasz.

hej tak potrzebuje ale jak zobaczylam inne opinie na moj temat zrezygnowalam,nie chce zeby ktos mnie w jakis sposob ocenial,a po co ci to bylo co potem zrobisz itd ale dziekuje ze sie odezwalas

kamilka napisalam do ciebie meila