Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Levviatan jesteś?

Polecane posty

Gość Ievviatan
slucham?

ponoć Levviatan nie lubi piwa, ale dobry z niego chłopina

Gość ostatnio daje
porady na erotycznym

Gość Ievviatan
slucham ?

Gość Adasiu
Czego chcesz?

Oj, o prawdziwego mi chodzi, a nie pomarańczowego. Spieszy mi się. Jak nie potrzeba, to się tu wałęsa, jak potrzeba, to go nie ma:o

Gość my też wiemy
to i tamto o analu, pytaj śmiało

Gość gutek//////////
Oblubienica ---> czarne_glany Cie szukała i prosiła pozdrowić

Nie chodzi mi o anal:o Bardziej o sprawy informatyczne, że tak powiem, kiedyś się mądrzył, ja nie dałam mu wiary, a teraz potrzebuję:p

gutek////////// - dzieki wielkie:D Jak ją spotkasz, to jej przekaż ode mnie, że bardzo za nią tęsknię, ale i ona, i ja za rzadko tu bywamy, by się spotkać:(

Gość gutek//////////
zaglądaj od czasu do czasu do alkoholików - teraz tam się udziela - nie że ma problem ;) oczywiście pozdrowię

Gość no mówię ci poszukaj
go na erotycznym

Dzięki Gutek za cynk :) 😘 Ja ostatnio założyłam topik poszukiwawczy :) Oblubienica, stęskniłam się jak cholera 😘

Ojej, Glany😘 Gdzies ty była? Ostatnio z pracy miałaś rezygnować. Ale to było jeszcze za czasów, kiedy T-Rex biegał po Ziemi:o

Ano i dawno już tam nie pracuję :D Obecnie się obijam na zasiłku rehabilitacyjnym i reperuję swoje urazy i stare kontuzje :classic_cool: :D

Tak o fizycznych :D Miałam kilka wypadków w życiu i niedoleczone kontuzje. Co jakiś czas idę pod skalpel. Taki alternatywny tryb życia :D Nie narzekam. A co u Ciebie?

Nie zazdroszczę. Ja miałam wycinany wyrostek dawno, dawno temu i jestem tak lękliwa i ostrożna, że w życiu niczego sobie nie złamałam:D U mnie? Nic. Zmieniłam pracę, teraz urlopuję, ale jakoś w domu, tak wyszło w tym roku. Pogoda do bani, siedzę i czytam albo oglądam filmy.

O dziwo złamań też nie zaliczyłam :classic_cool: Ale wiesz, stawy, uszkodzone nerwy etc :D Samochody lubią na mnie wpadać - dziwne, że jeszcze żyję ;) Ale z drugiej strony może mam jednak jakieś zadanie do wykonania na tym ziemskim padole :classic_cool: Zgadzam się. Pogoda jest do bani :O W zeszłym roku, gdy siedziałam w pracy to z nieba lał się żar, a teraz leje deszcz bez przerwy :( Wiesz. Lepszy urlop w domu niż wcale ;)

Ja nawet prawa jazdy nie mam, bo na pewno zginęłabym w okamgnieniu albo zabiłabym kogoś - nie wiem, co gorsze. Tak, pamiętasz tamten lipiec? Co chwilę jeździliśmy nad morze, na parę godzin, byłam pięknie brązowa. A teraz? Jak córka młynarza:o

Matko, coś ty taki niemiły? Zrobiłam ci coś? Chciałam zapytać o ściąganie filmów. Kiedyś coś opowiadałeś na ten temat, a ja nie zarejestrowałam.

Na mnie samochody wpadają gdy jestem pieszym użytkownikiem dróg :D Pamiętam zeszłoroczny lipiec, wieczna sauna... Ale powiem Ci, że o dziwo w tym roku jestem opalona, bo mam czas i weekendy staram się spędzać na łonie natury, gdy tylko pogoda dopisuje. A jak Twoje dzieci? :)

zarejestruj sie na www.darkwarez.pl, tam znajdziesz kazdy film :) mozesz wykupic szybkie sciaganie za 4 zlote na miesiac i w kilkanascie minut masz film o jakim marzysz.