Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Levviatan jesteś?

Polecane posty

Dobra, robaczki, idę smażyć placki ziemniaczane dla chłopa mego. W myśl zasady - chłop najedzony, to chłop wyciszony:P

wolał bym prywatny pokaz dla pań mojego tyłka a nie publiczny dla wszystkich :P

Chłopie - jakbym spalała po każdym posiłku, to bym wylądowała na OIOM-ie na podtrzymaniu:o Były placki z gulaszem wołowym:p

Mniam, mniam, mniam... Wieki całe nie jadłam placków z gulaszem... Na jędrne tyłki młodych mężczyzn też dawno nie patrzyłam. Wniosek - starzeję się :D

Wiesz, ja od jędrnych pośladków młodych chłopców wolę nieco sflaczałe, ale za to męskie ciało:)

Ja sobie wspominam młodość :D Ale tak ogólnie to też gustuję w starszych od siebie mężczyznach :)

Ja też. Ostatnio panowie ok. 50tki mnie pociągają :p Levi jest za młody, nie wiedziałabym, co z takim robić, żeby go nie uszkodzić:p

Mnie pociąga jeden tak nieco po 40-tce :) A 22 letni... nie wiem w sumie - nie zastanawiałam się nad tym ;) Ostatnio miałam z takim przyjemność, gdy mój ex i ja obydwoje mieliśmy po tyle :D

Glany - a obecnie kto chrapie ci koło ucha w nocy? Levi - sądzę, że psychicznie mogłabym cię uszkodzić swoją niekonwencjonalnością:p Na gulasik - zapraszam:)

Levi A tak korzystając z okazji to jak faceci w Twoim wieku postrzegają kobiety w wieku oblubieniczo-glanowym? ;)