Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Levviatan jesteś?

Polecane posty

Zapytałeś - "co chcesz", jakoś tak nieprzyjemnie to zabrzmiało. Martva - dzięki🌻 Ja ściągam z chomika, ale już mi się transfer skończył na te tydzień. Wiecie, urlop, leje jak z cebra:p

Martva-> o niebo lepszy jest peb.pl ;] Oblubienica -> szukasz sobie linków na warezach i ściągasz tylko często linki są usuwane (bo jak nikt nie ściąga to usuwają po pewnym czasie)

no nie wiem... ja wykupuje zawsze filesonic i fileserve, lacznie 8 zlotych i caly miesiac sciagam co zechce. a tam nawet nieznane zespoly sa.

Martva -> na peb-ie jest niemal wszystko. a co do ściągania to ja nie potrzebuje nic wykupywać aby szybko ściągać ;]

Znalazlam, ale nie wiem, co dalej robić:o Masakra, jaka ja jestem upośledzona w tych sprawach:o

Oblubienica -> często jest też tak że te same pliki są wysyłane na rożne serwery więc można pobierać kilka na raz ;)

aha, ciekawa bylam. znam taka jedna fajna kobiete, 34 lata, jest gotka. skojarzylas mi sie z nia, ale to pewnie nie ty :D

Nie, nie jestem Gotką, absolutnie. Jedyna ekstrawagancja, na jaką się zdobyłam to kolczyk w nosie i w pępku. Ale ja w ogóle nie mogę nosić kolczyków :o

fajnie, to jak nie mozesz jak masz? ja mialam we brwi, nosie, ustach, ale wszystki wyjelam i mam tylko kilka w uchu :D ale chcialabym kolczyk w rece i mala dziare, tylko jeszcze mysle nad wzorem i bede robic :)

Nieprawda, ja wyglądałam niezwykle kusząco z kolczykiem w nosie:p Wyjęłam i nawet w uszach nie mam. Nie goi mi się.