Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Prawiczki co na to wasza rodzina

Polecane posty

ze nie macie jeszcze dziewczyny dopytuja sie wiedza ze jestescie prawiczkami ? moja mama mowi ze wlasciwie powinna juz byc babcia a ja nawet nie calowalem sie :o

Gość niknik
ale masz pieska ślicznego:)

Gość Szyba
Nie masz brata albo siostry, która sprawi, że twoja mama zostanie babcią? ;) Wówczas zajęłaby się wnukiem/wnuczką i przestała dopominać się.

W sumie nic. Z moją matką swodobnie na ten temat rozmawiamy. Ogólnie to chyba genetyczne w naszej rodzinie. Mój dziadek od strony matki był niesmiały i nieporady z kobietami no ale wtedy były inne czasy, jakos sobie znalazł, choc pozno bo w wieku 22 lat. 🖐️ Moja matka pozno zaczeła zycie intymne bo w wieku 24 lat i gdyby nie to ze jest kobietą pewnie zostałaby starym prawikiem. 🖐️ No a ja najprawdopodobniej wywinduję rodzinny rekord. 🖐️

Gość IMO13841
Prawiczek bez wiary "No a ja najprawdopodobniej wywinduję rodzinny rekord." Zawsze jakieś postępy. ;)

panowie, u mnie coraz lepiej, bo w tym tygodniu po raz pierwszy: a) calowalem sie z dziewczyna (!!!) b) spalem PRZYTULONY do dziewczyny (!!!, ale bez seksu) c) przytulalem ja godzinami.. i calowalem w rozne miejsca, ale glownie glowa, twarz, szyja, barki d) ssalem cycuchy, calowalem i lizalem po prawie calym ciele.. ale niestety striptizerke (a w zasadzie 3 rozne) w nightclubie :) co nie znaczy, ze bylo zle.. bo bylo zajebiscie i wydalem tez wtedy najwiecej w swoim zyciu jednego dnia :) ten tydzien byl gruby.. chyba najelpszy w moim zyciu ale jeszcze pierwszy seks przede mna i cos czuje ze to troche potrwa, bo ta dziewczyna dzisiaj opuscila nasz kraj i pojechala do siebie

Gość IMO13841
Sponsor - ale Ty jesteś głupi. :D Płaci striptizerkom za ssanie cycków, a mógłby zapłacić studentce-cichodajce za całonocny Full Service. :D:D

poza tym.. dowiedzialem sie ze waginalny seks ma 1:500 szans na zarazenie sie HIV-em w przypadku, gdy partnerka ma ten wirus.. to oznacza, ze pukanie dziwek bez kondoma nie jest wcale takie ryzykowne.. a jednoczesnie pokazuje, ze warto pojsc na dziwki bedac prawikiem :)

Gość to już wywindowałeś rekord
BRAWO

Gość IMO13841
Sponsor - w jednej wypowiedzi mówisz o dość małym ryzyku zarażenia, a w drugim odwrotnie - zdecyduj się... I mała porada: załóż kondona, nawet z "normalna" panienką, która według Ciebie powinna być czysta. :classic_cool:

Gość IMO13841
Bo jak już mówiłem - jesteś głupi. :classic_cool:

Gość BLE BLE, a
skąd to wiesz???

*BLE BLE* -> dziekuje, dziekuje.. ale prawda jest taka, ze pewnie tez bym uciekl gdyby nie cala noc picia :D IMO -> zgadza sie, ale dopoki sie tego dowiedzialem to najpierw skorzystalem z uslug striptizeerek i zdecydowanie nie zaluje.. choc pewnie bym dostal za mniejsza cene podobna dziewczyne do zabawy na dluzej :) zreszta i tak mam za duzo pieniedzy to mi to ryba

Gość IMO13841
"BLE BLE, a skąd to wiesz???" Uszczypliwość na poziomie pantofelka. :classic_cool: Bo, aby stwierdzić, że od dźgnięcia nożem można wykitować, trzeba sobie samemu ten nóż bebech wpierdolić - inaczej wniosków co do niebezpieczeństwa ostrych przedmiotów, absolutnie nie da się wyciągnąć. :D

Gość IMO13841
Sponsor - te pieniądze, to chyba masz dzięki rodzicom, bo z Twoim podejściem do "mądrych" wydatków, nie sądzę abyś sam je zarobił. ;)

Gość cxcxcx
IMO przesadziłeś. Noż wpierdolony w bebech zawsze daje piorunujące wrażenie. Seks bez zabezpieczenia nie zawsze kończy się chorobą....

"skąd to wiesz???" co skad wiem ? racja alkohol poprawia pewnosc siebie sponsor - a to byl jakis drogi klub ? byles z kims jeszcze tam czy sam ?

Gość IMO13841
cxcxcx - nóż w bebechach nie zawsze kończy się zgonem. A przejaskrawiony przykład, specjalnie użyty był do zaakcentowania głupoty oryginalnej wypowiedzi.

Gość cxcxcx
nikt nie pisał o zgonie - może zauważyłeś???? Za dużo nadinterpretacji z Twojej strony. :-) Związku z głupotą też nie widzę --> nadinterpretacja :-P