Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonia i lita

ile lat miała wasza mama jak urodziła was?

Polecane posty

Gość kocham mojego mężczyznę
mnie urodziła jako pierwszą, miała 24 lata.w tym roku skończy 47

19 miala moja mama :) czasem mysla ze to moja siostra :) najwazniejsze ze super sie dogadujemy ;)

ale nasze matki młodo rodziły. :O jak ja se pomyślę że w tym wieku co jestem moja matka byla juz zareczona to aż pojąć mi to trudno. :O

Moja 22. Pamietam,ze niektore kolezanki mi zazdroscily,ze mam mloda mame.

Gość kasiayyyyyyyyyyyyy
21 lat

Gość yukkitka
mnie ak miała 29, siostrę 33, a w wieku 64 (pół roku temu) zostala babcią :) A moją mamę babcia urodziła mając 46 lat

Gość bonia i lita
Brzydula30- a w jakim wieku ty a w jakim mama?

Gość aa mnie
35 :) i bylam trzecia w kolejności i ostatnia :) PS. Brzydula, to Ty masz dziecko?

Gość bojesiesyfu
moja miala 31 ale podam wam rekordzistke znam kolesia ktorego urodzila babiczka majac niecale 14 lat ;)

Gość gość
moja mama miała najlepiej urodziła mnie chłopaka 3700g. naturalnie w wieku 13 lat :) ale była taka chuda, że się męczyła 14 godzin przy porodzie, ale dzielnie wychowywała mnie sama i jeszcze karmiła mnie piersią przez 4 miesiące :) nie chodziła do szkoły z tego powodu... i ma tylko wykształcenie podstawowe przez to, że nie chodziła do szkoły :p ale ja mam teraz 14 lat czyli ona ma 27 lat :) i w szkole naśmiewają się ze mnie ale mi to zwisa i za równy rok urodziła moją siostrę w wieku 14 lat, ale nas wychowywała sama bo babcia jej nie pomagała tylko tam mieszkała, bo mama była niepełnoletnia i jeszcze miała za 2 lata w wieku 16 lat drugą siostrę i za 3 lata w wieku 19 lat urodziła syna i znowu za rok w wieku 20 lat urodziła syna i za 3 lata w wieku 23 lata urodziła córkę i za 10 miesięcy w wieku 24 lata urodziła znowu córkę i za 3 lata czyli w wieku 27 lat urodziła znowu córkę... ( 3 tygodnie temu) :D czyli ma 27 lat i 8 dzieci :) ale to pewnie nie koniec :D ale taka figura, że nie powiedzielibyście, że urodziła 8 dzieci, pozdrawiam :) :p