Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mareczek1991

mam problem

Polecane posty

a czy to ważne jak kto siebie albo kogoś nazywa najważniejsze jest to jaka jest ta osoba a nie jak ją nazywają tylko jest ważne to jak ją postrzegaja

Gość czekolada z orzeszkami
i musisz szybciej łapać o co chodzi, ale nie wiem czy dasz sobie z tym radę :D

Gość tak jak Ty się postrzegasz czy
nazywasz tak postrzegają Cie inni.

Gość patrzysz zbyt płytko
myslisz, że zmiana nicku to wszystko??? Nie na tym to polega. Zmień myślenie, dorośnij. Może Ty potrzebujesz poprostu jeszcze 1,2,3 lata, żeby to skumać.

ja wiemm że zmiana nicku to nie załatwi sprawy ja jestem gotów na to za długo na szczęście w miłości czekam tylko nie znalazłem tej jedynej jeszcze a jak znajde czy poradze sobie zainteresować ją swoją osobą

Gość jak spotkasz to
nie będziesz się o to martwił. Zobaczysz, jeśli to ma być ta to wszystko będzie się zazębiać jak trzeba, nie martw się na zapas. Już to przeżyłem to wiem. A jak trafisz i będzie słabo to nie łam się, będzie następna. Nie wszyscy do siebie pasują.

Gość malutka93
Moim zdaniem abys był bardziej smialy do dziewczyn, powinieneś więcej czasu z nimi spędzać np. Z koleżankami jak masz jakieś.. bo chyba jak będziesz rozmawiał ze zwykłą dziewczyną która jest ci obojętna to żadnego stresu nie będziesz czuł

może coś w tym prawdy jest ze znajomymi dziewczynami co nic praktycznie dla mnie nie znaczą to moge swobodnie gadać a jak pojawia się jakaś nowa łania na horyzonie to już jest gorzej

w sumie nie mam nic do stracenia nie ta to inna co mi to szkodzi zaryzykować ten co nie ryzykuje najwięcej traci więc trza zacząć działać teraz te słowa trzeba użyć w praktyce

a co sądzicie o jakiś portalach randkowych albo innych podobnych warto tam coś podziałać czy lepiej atakować gdzie indziej?

Gość gwoli wyjasnienia...
sprobuj to zobaczysz, w czym problem zalogowac sie na jakims portalu (to tak jakbys sie nas pytal, jak smakuje zupa z krabow - sprobuj, to bedziesz wiedzial)

Gość dziewczyna1234bnbn
ja naprzykład lubię jak chłopak prawi mi komplementy i patrzy mi prosto w oczy. Pokaż że jesteś mężczyzną i zagaj do niej dziewczyna zobaczy jaki jesteś odważny.Ale jeśli się tak boisz to rob wszystko powoli nie zarzucaj sie dziewczynie spójrz jej w oczy one zdradzą czy dziewczyna ma ochote z tobą rozmawiać . To zależy czy dziewczyna cię lubi czy rozmawiacie czasem jeśli nie postaraj się z nią zaprzyjaźnić