Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psychologicznie Niemożliwa

Test psychologiczny - ocenianie po pozorach.

Polecane posty

Co jesteście w stanie stwierdzić o każdej z dziewczyn po jednym zdjęciu. Patrząc na twarz, minę, ubiór, postawę itd. Jaki mają mniej więcej charakter, podejście do życia itd. http://wd9.photoblog.pl/np5/201107/01/98873378.jpg Proszę o szczere opinie :)

Podejdźmy do tego w miarę poważnie. We wakacje się wzięłam za przestudiowanie książek, które mówią, że to jak wyglądamy odzwierciedla nasze wnętrze, charakter. Że mina, sposób w jaki stoimy, nawet pozujemy do zdjęć potrafią powiedzieć dużo o człowieku. A oceniamy czasem bezmyślnie nie zwracając uwagi na takie właśnie podteksty. Zależy mi więc na opiniach ludzi, którzy się nie interesują psychologią.

Pomóżcie mi no, przecież to jest chwila...

Gość Pejek
Od lewej: Dziewcze nr 1: spokojna, zrownowazona, troche niezmiala i zakompleksiona, mila uczynna Dziewcze2: spokojna, optymistka, sympatyczna Dziewcze3: pewna siebie, odwazna, cwaniara, nie traktuje zycia zbyt serio Dziewcze4: pewna siebie, cwaniara, wysokie mniemanie o sobie, wie ze moze sie podobac. Prosze mam nadzieje ze pomoge :)

Gość nkkssk cslwscwscscs
Pierwsza z lewej- chlopczyca, zamknieta na swiat, trudno jej sie otworzyc na ludzi Druga z lewej-chce byc zauwazalna, lubi "blyszczec", chce byc w centrum zainteresowan trzecia z lewej- zgodna, potrafi dopasowac sie do towarzystwa w ktorym aktualnie sie znajduje czwarta z lewej- zyje w swoim swiecie, zadziorna, zamknieta, udaje twardzielke

Gość nie możeeee być
1.Osoba zamknieta w sobie, taka cicha woda brzegi rwie, nie zaufalabym... 2.otwarta,sympatyczna, kolezenska 3.luzak, dominator, dusza towarzystwa, zawsze w centrum 4.cicha spokojna, depresyjna,podcinajaca sobie zyly, charakterna, ekstrawagancka prosze🖐️:P

Gość dsgsdgsdgsdgsdgsgsd
1. pyskata, ma dziwne jazdy bez powodu 2. przemądrzała, rucha się z przypadkowymi 3. cwaniara, ma w domu 2 wibratory 4. myśli że jest zajebista a grubaśne nogi świadczą o tym że w nocy popierdala do lodówki.

Gość no dobrze to ja też
1. cicha woda brzegi rwie :-) Jak jej się będzie chciało - to dużo w życiu osiągnie 2. zwykła szara mysz, w przyszłości - alkohol, bijący mąż, niechciana ciąża... oczywiście niekoniecznie :-) 3. Typowa matka - polka za kilka lat - taka wiejska baba. 4. Bardzo zakompleksiona, miała (ma) źle w życiu i zrobi wszystko, żeby inne nie miały lepiej.

1wsza, chlopczyca, mysle ze troche zadziorna.. z problemami, pewnie mysli ze nie pasuje do tego swiata, pyskata, lubi bijatyki ( sorry za opis ale tak jakos mi sie skojazyla ) 2ga delikatna, sympatyczna, pewna siebie, otwarta i pomocna.. 3cia dziewczyna typu : jestem gwiazda, zapatrzona i pewna siebie, ma wlasne zdanie, laska na luzie, kokietka 4ta dziewczyna o 2ch twarzach, chce zakryc swoje niepowodzenia czy problemy pod takim a nie innym wygladem, niby twarda, a pewnie slaba psychicznie

Gość eefdffgfgfggh
mi sie wydaje ze wszystkie sa do siebie bardzo podobne... oprocz tej pierwszej z lewej, ona chyba dosc niesmiala

Gość nie możeeee być
Autorze,czy Ty znasz te dziewczyny? Napiszesz cos o nich?

pierwsza od prawej to rządząca myśli że jest cool no taka pewniara druga to jest jej prawa ręka cwana a ostanie dwie to myszki które niestety myslą że jak będą się z takimi zadawać to też będą cool mimo że w środku nie są takie harde!

Poczekam jeszcze trochę i napiszę co z tego co napisaliście jest prawdą :) Tak, znam je, inaczej ten test nie miał by sensu. Może jeszcze wrzucę jakąś fotkę. Póki co jesteście nieźli i potwierdzacie to, że po wyglądzie można trafnie kogoś ocenić. Oczywiście nie zawsze i trzeba być bardzo dobrym obserwatorem.

1. Zakompleksiona, przez to cwana, pyskata, ale to wszystko przez kompleksy, nie jest kobieca ani trochę. 2. Dziewczęca, sympatyczna, otwarta i optymistka. 3. Hedonistka, ma gdzieś co myślicie, ale pozytywnie popierdolona i egocentryczna, co też nie musi być do końca negatywne. 4. Pewna siebie, zakochana w sobie, egoistka, wulgarna i pyskata :P

Gość gfdredhbfjcndmsnvcmx
1 nieśmiała, zakompleksiona szara mysz 2 sympatyczna, wesoła dziewczyna 3 luzara, cool, szalona, lubi szpan 4 odważna, lubi chłopców i dobrą zabawe

Gość nie możeeee być
podnosze, autorze, czekamy na opis

Gość mopdopodłogi
1 od prawej: nieśmiała ale jednocześnie z pazurem, ma cos do ukrycia, wydaje sie sympatyczna 2 pewna siebie, cwaniara myśli że jest pępkiem świata 3 miła sympatyczna troche nieśmiała 4 nieśmiała, nastawiona do świata na "nie"

Gość mopdopodłogi
to teraz powiedz jakie są na prawdę nie chciałam nikogo obrazić

Gość boże
dla mnie: nastolatki. pewnie nie mają wiele we łbach, poczekam az dorosną na razie nie są interesujące, ta po prawej jakiś metal ale pewnie nie wie jak i po co, też taka byłam.

1. troche zamknieta w sobie, spokojna, zdystansowana 2.najbradziej przecietna z nich wszystkich, bez ciekawszej osobowosci, taka troche jalowa, 3. lubi byc w centrum zainteresowania, pewna siebie, lubi towarzystwo i ludzi 4. "zyleta", inteligentna, ma ciety jezyk, zbuntowana?, ma ze soba jakis problem?, nie do konca otwarta

Od lewej: 1. Nieśmiała, troszkę wredna i złośliwa, ma kompleksy ale idzie z nią pogadać. Jej akurat aż tak bardzo nie znam. Ale tyle mogę wywnioskować. 2. Optymistka, sympatyczna, dobra kumpela i kumpel dla faceta, pewna siebie, dużo mówi, pomocna kiedy trzeba, a kiedy trzeba obroni swego i jest zimną suką. Będzie z niej kobieta sukcesu. Ambitna. Kocha ludzi. Lubi swoje towarzystwo. 3. Ambitna. Wesoła. Dostosowuje się do towarzystwa, w którym się znajduje z łatwizną, Głupie pomysły, dużo lata, ale jest czasem nieśmiała w stosunku do nowych ludzi. Pomocna. nie lubi patrzeć na cudzą krzywdę. Stawia na swoim. 4. Dusza towarzystwa, łatwo nawiązuje kontakty z nowymi, głupie pomysły, dowcipna,optymistka,egocentryczna, lubi uwodzić facetów i jej się zawsze udaje. Idealistka. Sprawia wrażenie wulgarnej suki, ale dla zasłużonych przyjaciół jest miła.

1. Mieliście racje: troche niezmiala i zakompleksiona,zamknieta na swiat, pyskata, 2. Mieliście rację:Mieliście rację:optymistka, sympatyczna,lubi "blyszczec",pewna siebie,wesoła dziewczyna 3. Mieliście rację:zgodna, potrafi dopasowac sie do towarzystwa w ktorym aktualnie sie znajduje,pozytywnie popie**olona 4. inteligentna,zbuntowana,nie do konca otwarta,ma cos do ukrycia,nieśmiała ale jednocześnie z pazurem i tu skopiowałam wasze najtrafniejsze wypowiedzi.W skrócie.

Nie do wiary, że to aż tak widać. Po jednym zdjęciu chociaż jedna cecha im odpowiadała. Nie wiedziałam, że to tak widać. Muszę się zacząć bardziej przyglądać ludziom. Dobrzy jesteście ;] I jeszcze jedno ćwiczenie, w które nie wierze aż tak. Imię mówi o człowieku. Ciekawa jestem czy ktoś jest w stanie trafić jak mają na imię.

I oczywiście dziękuję za udział w teście. Pomogliście mi bardzo :)

Gość nie możeeee być
1.Klaudia 2.monika 3.Anita 4. Kasia To trudne zadanie:D:P Wiesz, poczytaj ksiazki psychologiczne, postawa ciala,nawet to jak trzymamy dlonie mowi duzo o czlowieku, naprawde. ITD:)