Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psychologicznie Niemożliwa

Linie partnerstwa - czy wam się sprawdziło i ile ich macie.

Polecane posty

Małżeństwo wskazywane jest przez małą linię (lub linie) znajdującą się tuż pod podstawą małego palca. Kilka lekkich linii w tej strefie wskazywać będzie na romanse. Linie silne i wyraźne w tym obszarze, wskazują na małżeństwo. Im bliższe są linie od podstawy małego palca, tym później w życiu zdarzą się małżeństwa. Najlepiej widać te linie kiedy ułożymy rękę w piąstkę i pod małym palcem z boku będą linie lub linia.

8 linii pionowych + 2 poziome. Niektóre bardzo blisko podstawy palca (łączą się z podstawą), inne dalej i mniej wyraźne. Żadna wróżka nie potrafiłaby tego zinterpretować, tym bardziej ja :)

Gość a ja żadnych linii nie mam
w tym miejscu - serio! W ogóle mam bardzo mało linii na dłoniach. W każdym razie romansów w moim żuciu było sporo, mąż - na razie tylko 1 :-)

Gość a ja żadnych linii nie mam
życiu* :-)

A zapomniałam napisać, że licza się tylko linie od lini kończącej mały palec do lini serca, czyli pierwszej na dłoni od góry. Ja mam np. jedną bardzo zarysowaną i prostą kierującą się ku górze. Co może oznaczać, że będę miała jednego w życiu partnera, z którym będę w stałym związku. A jak już inne to tylko jako przygody. Na razie się sprawdza.

Na obydwu rękach powinny wyglądać tak samo. U mnie tak jest.

No, jak to u was jest?:)

Gość ,jjkj
ja mam 3 linie w tym dwie bardzo wyraźne i ta najdalej połozona jest najdłuzsza co to oznacza ?

Gość monixxxxx
ja słyszałam ze te linie to liczba dzieci

Gość bojesiesyfu
u mnie wygladaja jak rozgaleziona blyskawica pod palcem kierujaca sie w glab dloni srednio wyrazne i poplatane ze soba co to znaczy?

Najdłuższa i najbardziej wyraźna oznacza najbardziej stały związek jaki będziesz mieć i najdłuższy. Sama wyraźna oznacza stały związek. Mało wyraźna oznacza przygodę pod postacią albo romansu albo po prostu związku dla zabawy. Unosząca się w górę kreska oznacza udany związek, natomiast w dół nie bardzo. Prosta oznacza po prostu stabilny związek. I musicie mi też podać w jakiej kolejności te linie występują, zaczynając od góry, czyli linii kończącej mały palec. Ja np. mam na górze bardzo wyraźną, długą kreskę, która się unosi, co oznacza, że pewnie będę głupia i wyjdę za mąż bardzo wcześnie, ale będę mieć udany związek.

Suwalszczanka Są dwie wersje: Albo będziesz miała młodo męża, z którym się rozwiedziesz i będziesz miała dwa, niezbyt poważne związki, po czym znowu poznasz kandydata na męża. A druga, że możesz mieć cały czas tego samego męża i dwie przygody na boku, które się nie wydadzą i dalej będziecie małżeństwem. To też zależy czy te widoczne kreski kierują się ku górze czy też ku dołowi.

Gość bojesiesyfu
No dobra ja mam tak: linia konczaca maly palec podwojna prosta slabo widoczna pod nia dwie rozdwajajace sie wyrazne dosc na ksztalt lezacych liter Y takie galazki graficznie mniej wiecej tak : >--- ---< z tym ze koncowki tych "Y" w najblizszym miejscu jakby sie lacza/przeplataja o co biega?

Gość bojesiesyfu
graficzne mi nie wyszlo troche ;/ one sa jedna pod druga ale nie bezposrednio tylko tak ze tu gdzie jegna sie konczy zaczyna sie druga

Gość kokok
jest tutaj może AUTORKA TEMATU? albo osoba znająca się na tym?