Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie @@

Mems śliczna jesteś !

Polecane posty

Nic nie szkodzi, Ty przynajmniej się swojej twarzy nie wstydzisz (tak, jak Profesor) :)

Gość Profesor Gąbka
Nie był w związku i długo nie będzie jak tak będzie z babcią na babskim forum popisywał się ocenianiem byczości bab.. baboniepodobnych.. :O Nawet nie rozpozna baby.. Każdy transwestyta wg niego jest "urodziwa"

ale jak oceniac? trzeba byc totalnym pustakiem zeby urode czyjas oceniac :o co ty kurva wyrocznia? :o a sam pyska sie wstydzisz pokazac, ot co.

Cóż... jeżeli Profesor będzie miał koszmary przez moją twarz, to będę wielce usatysfakcjonowana :D

Martva -> rozumiem że ciebie twój facet zainteresował tylko głosem i charakterem. tylko czemu mówiłaś że ci się podobają jego długie włosy skoro nie oceniasz wyglądu? :D

chyba obejrze sobie jakis horror, ostatnio wylupilam ale gowniany byl na maxa. ze jakas babka zombie byla uwieziona w opuszczonej fabryce i mlodzi ja ruchali i tak przez caly film, zenua...

Gość Profesor Gąbka
A co ja idiota jestem? Aby wabić krasule? Po jakiego grzyba miałbym swe powabne lico wstawiać?

Profesor gada, że Levviatan siedzi na babskim forum, a sam to zalega niczym cysta XD

Martva, a oglądałaś lustra? Może to Ci się spodoba.

tak, glownie charakterem, sposobem bycia, mestwem. a ze ma dlugie wlosy - fajnie. nie raz bylam z brzydkim, nizszym od siebie, lysiejacym, wiec nie pitol :)

Gość Profesor Gąbka
Jeszcze by się na mnie rzuciła jakaś byczata.. Mnie to niepotrzebne, aż tak zdesperowany nie jesteś, jak Lewy..

Profesor Gąbka -> nie jesteś bo choćbyś był to i tak żadna by ciebie nie wzięła nawet z litości ;D poza tym ja zdesperowany nie jestem bo jakbym był to dawno bym już bym był w związku :P

Uwierz mi, Profesorze, że na plebs się nie rzucam, możesz być spokojny ;)

nie, "na powaznie" mialam 4, ten jest piaty. a tak to randki, spotkania, kino, koncerty, roznie bywalo. troche mi tego nawet brakuje, jak dzis moj chlop taki zmeczony ze nie dojechal :( ale odbijemy to sobie, jak starszy na urlop wyjada :P

Gość Profesor Gąbka
Byczata, a ty masz zeza?

Gość Profesor Gąbka
Levviatan Profesor Gąbka -> nie jesteś bo choćbyś był to i tak żadna by ciebie nie wzięła nawet z litości ;D" To mi ekspert wyrywania napisał :D

Kiedy patrzę na głupoty, które wygadujesz, to nie dziw się, że nawet i zez się pojawi. A! Profesorze! Mam dla Ciebie radę: OD DOGRYZANIA JAJA CI NIE WYROSNĄ :P

ale jak tak sie przyjrzec to ona ma nietylko bary rozrosle, ale i jakas taka wielka brode... dluga i duza... bez urazy...

Pewnie, zapuszczałam ją przez całe liceum :P

Gość Profesor Gąbka
Martva byczata...nie moge z tego" - myślę, że spokojnie mogłaby pracować jako profesjonalny inseminator krasul. Myślę, że to by zwiększyło przychówek rolników. Krasule lepiej by współpracowały.