Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

on się zmienił

Polecane posty

Powiedział że nie kocha mnie tak jak wcześniej i że jest to dojrzalsza miłość

Gość developer
Pomieszało się:P Powinnaś czasem pierwsza:) Nie pisz, że tęsknisz napisz poźnym wieczorem "Myślę o Tobie..." Na mnie bardzo pozytywnie takie coś działa:) Kiedyś mi była tak napisała późnym wieczorem to myślałem, że mi się to śni:):) :(

Gość onass25
a moze kocha cie inaczej czyli mocniej?? nie pomyslalas w druga strone? bo jestescie tak dlugo, powiedzial ze zna twoje wady i codziennie ci mowi ze kocha, ja bym to odebrala jako plus, ze mnie mocniej kocha, a nie idzie na latwizne i znajdzie inna nowa laske. masz skarb faceta moim zdaniem

Gość onass25
a czemu to ze tesknie dziala na faceta negatywnie??

Gość skoro nie zaprasza do domu
nie wiem,jego zachowanie jest troszke dla mnie dziwne!! nie zaprasza cie do domu,mowi takie rzeczy.cos tu nie tak. 3lata razem i nie wiesz nawet jak mieszka? rozumiem pol roku ale nie 3lata

Gość developer
taki sam byłem, dzien w dzien. Miłe słówka ze jest Najslicznejsza itp. Ważyła swoje 70 kg, ale dla mnie była najśliczniejsza, nigdy jej nie powiedziałem, że jest gruba czy coś przykrego z jej wyglądu... Boże jak ja bym chciał by wróciła do mnie...

Gość developer
onass25 Bo przez to, że myślisz o nim ma się domyśleć ze tęsknisz:P

Gość onass25
hmm no moze:P ale i tak nie czaje roznicy:P

Gość developer
Kiedyś też tak myślałem, jednak to jest różnica:)

Gość onass25
w sumie bo on mi ciagle pisze ze mysli o mnie i to dziala, a ze teskni to czasem mi mowi ze zadko pisze, musze robic tak samo:D dzieki za rady:) wariuje juz troche ze on znow nie odpisuje...:(:(

Kiedyś powiedział że jego dom nadaje się do remontu i nie chce żebym widziała go w takim stanie. Ale przecież ja nie jestem z jakiejś inspekcji, chce tylko żeby mnie do siebie zaprosił

w waszys zwiazku niestety nie ma zaufania! sorry ale ty nie jestes jakas kolezanka z pracy co go wysmieje,tylko najprawdopodobniej jego przyszla zona!

Jeżeli on już na początku coś kręci i raz pisze raz nie to sprawa jak dla mnie jest podejrzana i ja tego związku nie widzę

Gość developer
onass25 też wariuje jak mi nie odpisuje, ale trzeba być cierpliwym... zuzka5390 wstydzi się domu bo Ty masz wg. niego wille, a on ma ubogo:( ale wg. mnie to nie stanowi różnicy liczy się miłość:)

Gość onass25
ja tez nigdy nei zaprosilam zadnego chlopaka do rodzinnego domu, ja wynajmuje w innym miescie, poprostu mi wstyd bo tam ciagle jest balagan i nawet jakbym to ogarnela wczesniej to sa jakies rupiecie gdzies po katach, i rodzice maja swoje dziwne przyzwyczajenia i boje sie ze nie wyszlo by to zetkniecie tych dwoch roznych swiatow. pozatym juz tam nie mam swojego pokoju wiec nie bardzo mielibysmy gdzie siedziec

Mi się wydaje że on zwyczajnie boi się że mnie to zrazi do niego. Nie chce ciągle nalegac , nie chce żeby przez to czuł się skrępowany

Gość onass25
a pozatym jestem osoba ktora nie lubie rodzinnych spotkan itp i moi faceci zawsze to akceptowali ze ich nie zaprosilam, nawet sami nei chcieli, ale moze przez to ze zadko bywam w domu i nie mam z nim takiej wiezi

Gość developer
zuzka5390- tak jak Ci pisałem... miałem to samo, jednak tata sprzedał działkę budowlaną i tak jakoś się powiększyło dom... Gdyby nie to, to tak samo bym się krępował:(

Gość onass25
moze on ma podobnie?

nie mowie,ze masz nalegac,bo nie oto chodzi.ale naprawde 3lata to troszke zadlugo na taki strach,co niby po takim czasie zobaczysz jakas rudere u niego i co przestaniesz sie do niego odzywac?nie prawda? a widocznie on tak mysli

Z drugiej strony, niezadbamy dom to nie wstyd. Smutno mi że ma mnie za jakąś księżniczkę co może brzydziłaby się przebywać w jego domu ;(

Gość onass25
developer- a jak on nie odp to powinnam mu napisac jeszcze jednego smsa? tez tak robiles? czy mam czekac tylko...

Gość onass25
zuzka a ja rozumeim twojego chlopaka, tu nei chodzi o to ze mu wstyd przez toba, tylko jemu wstyd przed samym soba pewnie, bo chcialby zeby jego dom, otoczenie bylo inne ale nie moze nic zrobic, pisze z mojej perspektywy, on moze ma podobnie

Gość developer
zuzka5390-to jest najgorsze w tym wszystkim, że On ma Ciebie za taką. Myśli, że jak jesteś z bogatego domu to do "syfu" nie wejdziesz, ale musisz z nim pogadać, o tym. Powiedzieć jeżeli wstydzisz się domu powiedz mi o tym. Musisz go dobrze podejść, a nie nachalnie:) onass25- puść sygnała raz na 2h bądź napisz jakaś buźkę np. ":)"

ale ja go rozumiem,podejrzewam,ze jego dom przypomina moj z kiedys.. tez czulam obciach ale coz,po jakims czasie stwierdzilam,ze skoro ma mnie zostawic bo tak mieszkam to moze i lepiej dla mnie skoro taki pustak?

ale mnie jego dom nie obchodzi. kocham jego a nie dom w ktorym mieszka. w sumie nigdy z nim o tym nie gadalam. nie mowilam mu ze dla mnie to nie ma znaczenia. moze wlasnie powinnam bo wteedy poczulby sie pewniejszy?

Gość Dhgvvvvvbn
Deweloper Chyba sie wkurzaja ze Sie nie deklarujesz Popros Ja o reke Wg mnie o to chodzi Pieprzysz mu corke 4ata a slubu nie ma ...

Gość onass25
hej, jest tu jeszcze ktos?:D co tam u was zuzka i developer?;>

Gość developer
Dhgvvvvvbn- pieniadze na pierścionek z nieba nie spadną musiałem kombinować:/

Właśnie chłopak ode mnie pojechał. Sam zaproponował że przyjedzie jutro i to dużo wcześniej niż zwykle :) więc moje obawy że nie zależy mu już tak na widywaniu się ze mną były bezpodstawne :) a co u ciebie ? Pisze coś ten chłopak ? :) jak się sprawy maja ? :)