Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Surullista mutta totta

Prawdziwy mężczyzna, jakie cechy musi posiadać..

Polecane posty

byście wy kobiety mogły tak powiedzieć o facecie?

Gość kelwjhrtvenynth5gc
miły, opiekuńczy i zdecydowany :)

Gość Abbca
Musi mieć kase i być przystojny.

wszystko pięknie, tylko kobiety tak naprawdę nie lubią i nie potrafią dicenić dobrych facetów

Enfant Terrible podoba mi się to co napisałaś, popieram :)

kiedys miałam na oku takiego bosskiego BRuneta...o rany ryba zamiast buzi mi sie robila na Jego widok a pusto w głowie miałam za kazdym razem mimo solennych obietnic uruchamiania szarych komorek w Jego obecnosci...i znajoma powiedziała mi cos takiego "wiesz co?odpusc go sobie...poszukaj w tych Twoich kolegach normalnych jak kawa o poranku i harujacych w pocie czola a nie takiego,co bożyszczem kazdej jednej " i chyba cos w tym jest...pewnosc siebie potrafi sie zatrzec z egoizmem,wyrachowaniem i wredotą coraz to nowych wrazen szukajacy,pozbawiony altruizmu i tego czegos,troskliwosci,zwyczajnosci,serca ale nie uogólniam

Gość ggdfhdfh
inteligentny, dowcipny, szanujacy kobiety, dajacy troche swobody :d przystojny czuly, opiekunczy

Gość numerkowa pod kżdym względem
Dla mnie musi posiadać tylko jedną cechę bo jeśli ją ma to wszytskie inne również musi być INTELIGENTNY!!!!

Gość pytanie reretoryczne
nie mam pojecia- ja zawsze trafialam na totalnych dupkow :D

ian_stone to ja ale jak juz pisłałem wy naprawde nie szukacie takich zdaje Ci sie , boś pewnie młody i głupie laski wyrywasz:D

no nie az taki młody 30+, a wiek u kobiety z autopsji wiem że też o niczym nie świadczy

Ja miałam dużo szczęścia w życiu i spotkałam wielu naprawdę fajnych facetów. Co do pewności siebie, to czyni cuda :D Chyba w obie strony, bo pewna siebie kobieta też jest postrzegana lepiej.

Gość numerkowa pod kżdym względem
u mnie bywało różnie, ale udało się trafić na takiego i takiego co na samą myśl się uśmiecham, potrafił ukraść mi mój cień

ian_stone no nie az taki młody 30+, a wiek u kobiety z autopsji wiem że też o niczym nie świadczy aa, to zwracam honor:P ale młode siksy na ogół szukaja jednak czegos innego niż np. Twoje rówieśniczki, wiec z tym wiekiem to tak nie do konca;)

Gość Bollesław Lollesław
mężczyzna musi mieć: - powyżej 180 cm - więcej niż 15 cm - więcej niż 100000 $ :D :D :D :D

Gość Zdcecydowany Pogromca Kobiet
Harlequinów sie naczytały i śnią na jawie

Moja żona niestety nie potrafiła tego docenić...a zrobiłem dla niej w zasadzie wszystko

a co? pomarzyc sobie nie mozna? :O

Gość developer
ian_stone ten sam problem mam...

ian_stone wybacz mi, ale to Twoj punkt widzenia. Mysle, ze gdybym miala tez opinie Twojej zony moglabym albo Ci wspolczuc, albo pogratulowac, albo stwierdzic, ze jestes facetem ok. ...wszyscy tak mowia....

I wydaje mi się że jak kobieta spotka takiego faceta to podejrzewa i tak że ma nieuczciwe zamiary.. teraz chyba tak mam :(

* mężczyzna (stanu wolnego. Bo dzielić się nie lubię!) * starszy ode mnie (no ale bez przesady) * inteligentny (cokolwiek to oznacza) * doceniający w kobietach nie tylko "kształt" i "kolor" * cierpliwy (w wielu momentach. Baaardzo wielu) * doceniający moje liczne zalety (patrz wyżej) * mający jakiekolwiek zainteresowania (szydełkowanie wykluczam) * niezależny emocjonalnie, kulinarnie, mieszkaniowo, finansowo... * umiejący mnie rozśmieszyć, wzruszyć, zaintrygować, podniecić, zatrzymać na bardzo długo. * motywujący (żeby mi się dla niego chciało...) * wrażliwy (na ból, muzykę, mój widok) * wzbudzający szacunek. Mój szacunek (w sposób dowolny). ....