Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(((((((((:/

jak sobie nie znajdę chłopaka to się chyba powieszę...

Polecane posty

Gość Gulczas Blubrady
Mareczek, ale Bartek ma już dziewuchę, nie ?

Gość Gulczas Blubrady
Musi mieć, każdy ma.

Gość Gulczas Blubrady
Przyjdzie czas.

Gość Gulczas Blubrady
Nie pali się.

Wiesz co Ci powiem? :) to że nie masz chłopaka to nie jest powód do wieszania. ;] przynajmniej nie jesteś w takiej sytuacji w której ukochana osoba którą kochasz i zalezy Ci na niej strasznie, sama nie wie czego chce.. ja jestem w takiej sytuacji, i uwierz, czasem wolałbym nie kochać. Jeżeli Ci bardzo zależy, to nie szukaj na siłe, musisz czekac, na pewno kiedyś sie pojawi. :) życze powodzenia! :)

Gość poniedziałek i sobota
a ja zmieniłam podejscie z "przyjdzie mój czas" na "wierzę, ze na tym swiecie mogę poznać kogoś z kim bede szła przez życie, jets to możliwe,realne,.pewnie tak sie zdarzy, a jeśli nie-świat sie nie zawali. póki co skupaim się na sobie i na tym,by z partnerem lub bez być szczęśliwą'-i dzieki temu do cholery nie mam czasu rozkminiac why?why?

Gość Gulczas Blubrady
Marek, 22 lata to jeszcze nie stary kawaler :D

Gość Gulczas Blubrady
ej chłopie, dopiero coś mleko spod wąsa wyciarał, a juz ciupciać płaczesz, ze nie masz kogo ? :D

ej słyszeliście ta piosenkę disco polo: Mówią, że zjawia się jak sen, spada z chmur jak nagły deszcz. Serce zagrało jak bębn i wiem, że się stało, że to właśnie taaa!!! Mówią, że gdyby drutem spiąć, parą zabłąkanych rąk Wschodzi wskazówka, błyśnie żarówka, Bo taka w nich siła i taki tam prąd! Ref: Tylko u mnie ciągle nic i nic i zero, wskazówka ani mig, nawet iskry brak. I boję się, że dziś, za rok dopiero ten elektryczny szyk porazi pierwszy raz. Bo u mnie nic i nic i nic i nic i zero, wskazówka ani mig, nawet iskry brak. I boję się, że dziś, za rok dopiero ten elektryczny szyk porazi pierwszy raz. 2. Albo dziś, przewody są wątpilwe, albo znów wysiadło kilka lamp. Czuję, że to jest niesprawiedliwe, bo wszyscy to znają, tylko nie ja!!! Ref: Tylko u mnie ciągle nic i nic i zero, wskazówka ani mig, nawet iskry brak. I boję się, że dziś, za rok dopiero ten elektryczny szyk porazi pierwszy raz. też nie jestem ze stali i czasmi mnie dobija, ale co zrobic. 22 lata to boski wiek na singlowanie, gorzej jak blizej 30 :-/

Gość Gulczas Blubrady
Czasem warto dłużej poczekać na wartościową osobę, a nie pierwsze lepsze ścierwo łapać ;)

Gość Gulczas Blubrady
tak trzymać Marku :)

Gość Gulczas Blubrady
Trzeba było kielicha na odwagę :D

"ćwiczenie czyni mistrza" jak pokonac stres/przemóc się: 1 raz-stres 10 raz- mniejszy stres 100 raz- jaki stres? a co to jest stres? :-)

Gość Gulczas Blubrady
pity z umiarem nie szkodzi nawet w większych ilościach :D

Gość Gulczas Blubrady
Ewentualnie wino mszalne może być :D

może i tak ale po alkoholu troche język się plącze w sumie na jakiejś imprezie laski też są ciachnięte to alkohol nie przeszkadza

Gość Gulczas Blubrady
Musisz złapac ten luz. Kobita jest prostrza niż sobie wyobrażamy. Nie ma co sie denerwować.