Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fregre

mam dziś 18 urodziny i siedzę sama w domu

Polecane posty

Gość dederfdredf
ck_ck - ja mam 26 lat i nie mam zadnej przyjaciolki, zadnego przyjaciela, baaa nawet znajomych nie mam. na piwie nie bylam z kims ze 4 lata ;] siedze albo sama w domu albo w pracy. uwierz, mozna tak zyc.

Gość fregre
wiesz co, nie wiem czy dlatego, dzisiaj caly dzien probowalam z ludzmi rozmawiac zapraszac na jakies wyjscie, a efekt widzimy. nie bede sie ponizac przeciez..

Gość hhjkxchgvhzj
moj tatus tez dzis skonczyl 45 lat i ejst zdolowany strasznie wiekeim wiec sie napil hehehhe

Gość fregre
tak bardzo chcialabym miec zgrana ekipe, ktora jest zawsze. ah :( mozna tak zyc, czuje sie okropnie samotna, i zastanawiam co ze mna zle

A ja się ojadłam lodów i teraz latam do wc. W rytm stolarza. ide spac . papa

Gość fregre
tez dzisiaj sie obzarlam, a pozniej bede narzekac, dziekuje za zyczenia :) mily akcent w tym beznadziejnym wieczorze

Fakt można tak życ , ale czy w życiu w taki sposób doznajemy pełni szczęścia ? Może radości bo prawdziwego szcześcia mało kto doznaje i to jest przykre . Co do wyjścia no wiesz 18naste urodziny to jednak coś zdrówka życzę , ale jednak powinnaś z kimś gdzieś iść lub nie możesz zaprosic kogos kupic bro i tak poprostu :0

Gość kjkjkkjk989
nie martw sie ja swoja 20 tez swietowalam sama w domu, moj facet dopiero wieczorem przyszedl i poszlismy na pizze. a caly dzien siedzila u byłej bo ma firme transportowa i pomagl jej w przeprowadzce....

Gość fregre
ck_ck, dzisiaj piatek, ludzie sie rozeszli na imprezy, itp. nie ma nikogo, kogo moglabym zaprosic, w akcie desperacji dzwonilam do ludzi z ktorymi nie rozmawialam od miesiecy, ale to ponizenie. nie jestem szczesliwa, chcialabym miec znajomych, z ktorymi moge spedzic czas, takich prawdziwych, i kogos, kogo pokocham, ale na razie zycie plata mi okrutne figle...

Gość fregre
przepraszam ale musze sie wyzalic. ciekawi mnie tylko, czy kiedys moj beznadziejny los sie zmieni

Gość amdkospakfsdfdsfas
dasz mi swoj numer gg moize pogadamy

Gość 22211111
ja pamietam dokladnie mojea "18"-stke,dostalam wtedy w morde od starej :o i to bylo za niewinnosc , naprawde :(

KIEDY Bardzo czegoś chcesz w tedy problemu nie ma nie potrzebny żaden schemat .. proste ja mam w klasie zgraną ekipe 10 osobową która zawsze mi się wwala jak jest jakas impreza .. a ty w szkole nie masz nigogo .. może w pobliżu zamieszkania zacznij chodzic na spacery wieczorami popołudniami jest duzo ludzi szukających znajomych

Gość fregre
a nie posiadam gg ;) nigdy sie nie przydawało jak to dostalas za niewinosc? to niemozliwe

a to że się żalisz jest dobre , nawet bardzo czasami każdy powinien się wygadac , tłumienie emocji jest niedobre

Gość lalalalalallalalalalallalallla
Wiem, że Ci przykro, ale ciesz się z czasu spędzanego ze samą sobą. Kiedyś na pewno będzie Ci go brakowało :) Masz nas tu na kafe, weź piwko i świętujemy :D Ja wezmę likier, bo piwa nie mam akurat ani nic innego. Twoje zdrowie :)

Gość fregre
ck_ck w szkole ludzie sa kontaktowi poza nia juz nie, chodze, ale po co mam to robicbez celu, to takie zalosne, zeby w akcie desperacji szukac znajomych, chcialabym miec z kim wyjsc, naprawde bo mam ogromne checi, ale sa miejsca w ktore samanie pojde... do tego te zakochane pary wszezie..

fregre nie smutaj, na pocieche ci powiem ze 18tka i tak jest przereklamowana:) uszy do góry.

STO LAT ,STO LAT NIECH ZYJE ,ŻYJE NAM ............ .........................🌼 Wszystkiego naj naj naj naj naj naj ................ od starej zołzy . jak ja bym chciała te lata 😭

zakochane pary znam ten ból tym bardziej że sie kocham w facecie od 4 lat czyli od dziecka w sumie heh . Ale jak nie wychodzisz do ludzi to przed kompem ich nie znajdziesz prawda ? I też tak mialam jak wyjechalam na 2 tyg do cioci po 2 dniach wyszlam i nagle mialam 5 nowych znajomych i teraz to sie nawet dziwie bo nawet chyba ladna nie jestem a od paru lat juz mam z nimi kontak .. nie wiem na czym to polega

Gość 22211111
doslownie nieslusznie za niewinnośc, w skrocie: zapomnieli o mojej 18 wszyyscyy, nawet zyczen nie zlozyli,ohh tacy zalatani, to ja kupilam sobie kawaleczek ciastka na jedną os. na wieczor w swoim pokoiku swieczke wsadzilam, zapalilam, zjadlam torcik , i gdy juz lezalam w lozku matka po cos weszla do pokoju, poczula woń zapałek i tej swieczki i mowi ze jaralam faje, ja zaprzeczytal,( glupio juz mi bylo mowic ze wszystcy zapomnieli o moich ur. i sobie sama tak kameralnie ze sobą,) a ona swojee i mi pierdola za palenie fajek w jej mieszkaniu... :(

Gość fregre
raeksa, dziekuje :) no wlasnie mnie przygnebia wszechobecna milosc, nie wiem w czym lezy problem, ze ja nie moge nikogo znalezc... wychodze, czesto, ale ciezko poznac ludzi... przykra historia z tym posadzeniem o palenie, ignorancja

2222211111111....> ja pierdolę . chyba bym skoczyła ,po takiej akcjii. ale ja bym jej wywrzeszczała w twarz . współczuje , to ja ci zaspiewam zaległe . STO LAT STO LAT. NIECH ZYJE ,ŻYJE NAM........................... .............. 🌼 . :)

Gość fregre
u mnie tylko rodzice pamietali...

ale nie ma co się załamywać tylko trzeba jechac dalej ale się nie skreślac :) nie wolno to jest najgorsze co moze byc