Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fregre

mam dziś 18 urodziny i siedzę sama w domu

Polecane posty

Gość 22211111
nic w tym momencie nie odpowiedzialam,dopiero po tyg. gdy dostala zaproszenie na imieniny swojej siostry przypomnialo jej sie ze ja zawsze 2 tyg przed ciotki imieninami mam urodziny i tak sobie wtedy sama przypomniala,i złączyla w calosc wczesniejsze wydarzenia, ale juz jej belkotu nawet nie sluchalam, mialam to komletnie w duupie :)

Gość fregre
nie martw sie, to tylko o niej swiadczy :)

Gość fosaaa
to mi się przypomniał ostatni sylwester 2011 masakra byłam sama, totalnie sama, moja matka mnie wyzywała jak zwykle.. sylwester z 1 to najgorsze co może być, jak można siedzieć przed tv i oglądać te denne koncerty zamiast być na imprezie.. a jednak.. wszyscy znajomi się rozeszli po imprezach, niektórzy gdzieś wyjechali, a ja zostałam, sama, jak wybiła północ poryczałam się :( z obawy przed powtórką z rozrywki na nadchodzącą 18, będę wtedy na wakacjach :D a co do znajomych to niby mam, ale bliższej przyjaciółki, której mogę wszystko powiedzieć i liczyć na nia zawsze w każdej sytuacji, nieważne co by się nie działo i przy której byłabym cały czas sobą to nie.. ale przynajmniej miałam taką kiedyś, to się liczy..

Gość fosaaa
a i WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO ;) Spełnienia marzeń nawet tych najskrytszych :)