Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choraaaaaa

Ja poważnie chora samiutka w domu TŻ w delegacji a "przyjaciele" maja mnie w D

Polecane posty

Gość choraaaaaa

Mam momentami ponad 40 stopni gorączki, widmo niewydolności nerek i wielki paniczny strach wszystko mnie boli, czasami nie mogę wstać do wc, a "przyjaciele" z którymi sie bawiłam piłam odwiedzałam w szpitalach jak byli chorzy mają mnie konkretnie w dupie.... jak oni mnie potrzebowali zawsze byłam :/

Gość onli
przydatna wiedza o przyjaciołach

Widzisz! tak poznaje sie przyjaciol....niestety wyglada na to ze Ty ich nie masz...Ale co tam! ja zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia! Bedzie dobrze🌻

Gość orreeeeeeeeee123
zranili mnie strasznie :/ dzisiaj przyjaciółka zadzwoniła sie zapytać co mi jest to mówi "musimy cie odzwiedzić w poniedziałek nieee w poniedziałek nie mam czasu wtooorek we wtorek tez nie mam czasu w sroooode? Nie w środe jade....zobaczymy kiedyś cie odziwiedze.... :/ Chyba najpierw mi nerke wytna albo jak bym umarła to na pogrzeb by przyszli zeby ze znajomymi sie spotkac :/ Albo browara poźniej wypić :/

Gość niegrzeczna dziewczynka234
moze ciebie nie lubia

Gość orreeeeeeeeee123
to ja jestem :/ nick tylko zmieniłam SAMOSIA 123 dziękuję :** powiem Ci że w takiej sytuacji nawet to cieszy... Jej tyle ile ja bym dla nich oddała ehh jak mieszkałam z TŻ byli u nas codziennie na piwko i znajdowali czas jak bylam zdrowa spotykalimy sie codziennie a teraz został mi telefon komputer i płakanie TŻ ehh

Ty faktycznie musisz mieć 40 stopni gorączki żeby na swojego faceta mówić TŻ :o albo już Ci sie portale randkowe rzuciły na mózg :D

Gość lsajkjksdasd
juz nie przesadzaj :-O jesteś pępkiem świata??? :-O wszyscy mają wszystko rzucac i przekłądac swoje plany bo ty masz goraczkę :-O weź się opanuj! mój ukochany zginął w wypadku i moi "przyjaciele" najpierw to zataili przede mną a potem ślad po nich zaginał, ale wcale nie uważam że dlatego, ze ja cierpiałam to wszystcy wokół mnie tez powinni :-O

Gość lsajkjksdasd
zapamietaj, aby nigdy niczego od nikogo nie wymagać, a będzie Ci się lepiej żyło :-) zdrowia życzę!

Gość orreeeeeeeeee123
TŻ - bo miejsca nie miałam juz w temacie ;p a później trzeba sie trzymać tego zreszta szczerze powiedziawszy nie wiem jak go nazwać jest wiecej niż chłopakiem mniej niż narzeczonym bo pierscionka jeszcze nie mam to co mam go nazywać konkubentem? :D :D Bo imienia nie chce zdradzac ;)

Gość orreeeeeeeeee123
Mam ostre cewkowo śródmiąszowe zapalenie nerek przy czym mam wade nerki wrodzona i jona juz nie funkcjonuje juz za dobrze.

Gość orreeeeeeeeee123
a lekarze to pacany od antybiotyków dostałam anemii i z dnia na dzien czuje sie gorzej... a mi nie chodzi o to że wszyscy maja wszystko zostawic spotykamy sie z reguly pare razy w tygodniu oni teraz tez sie spotykaja zreszta ehhh mi by wystarczył sms, wiadomosc na gadu masakra

Gość 344444444444
a co to tż

Gość lsajkjksdasd
dobrze, ze ja nie mam takie postawy w stosunku do ludzi, bo rozumiem jak musi być Ci cięzko. Licze tylko na siebie i tylko sobie ufam i jak ktoś się mną zainteresuję to ok, a jak nie to nie i tyle, nie robię z tego tragedii

No zo uwazaj na siebie...nie siadaj na kamieniach, mokrej i zimnej ziemi...musisz uwazac zeby sie nie przeziebiac , a szczegolnie pecheza i nerek....dbaj o siebie.Nos , bluzeczki , ktore mozesz wsadzis w spodnie lub spodniczke, oslaniaj nerki!! Pilnuj zeby tam bylo ci cieplo....ah...chyba jakies bzdury pisz ha ha...ale powaznie!! dbaj o siebie...no i pamietaj takie powiedzenie" nie licz na nikogo!!! licz na siebie" Jeszcze raz zycze szybkiego powrotu do zdrowia🌻

Gość orreeeeeeeeee123
oni mi mowili ze zawsze moge na nich liczyc a ja bylam gotowa dla za nimi jechac na drugi koniec swiata to zawsze byla taka ekipa z ktora rzeczywiscie duzo przezylam ehh

Gość orreeeeeeeeee123
Samosiu o tym juz wiem ;) no ale chyba troche za późno narazie modle sie zeby do szpitala nie trafic bo tam chyba bym zgniła eh Doktorek juz dzis chciał dac skierowanie ale dodał mi dodatkowy antybiotyk i mówi że jak cos by sie pogorszylo to dzwonic na pogotowie swoja droga moze ktos bedzie wiedział czy 10 krotna dawka antybiotyku niz jest w ulotce jest bezpieczna bo on tak mi przepisał i tak wychodzi z kumulacji tych dwóch?

odbiegajac od tematu - co to znaczy TŻ?????? Ciezka sprawa,wiem,bo sama chorowalam na nerki - tylko mialam odmiedniczkowe zapalenie,bol niesamowity,ale lezalam w szpitalu. Moze i ty powinnas udac sie na pogotowie,albo wezwij karetke????

Autorka coś nie odpowiada, pewnie sama nie wie co to znaczy, tylko małpuje po innych wizażankach. :D

Gość orreeeeeeeeee123
towarzysz życia hmmm wiecie czasem trzeba sobie herbaty zeobic czy to tak istotne jak napisane?

Gość orreeeeeeeeee123
zreszta co mialam napisac konkubent. hmmm?

Gość a mój tata zawsze powtarzał
że jak się chodzi z gołą dupą to się później choruje :classic_cool:

Gość lsajkjksdasd
łooo ludzie ale macie problem TŻ to towarzysz życia :-O bardzo łądne określenie

Gość orreeeeeeeeee123
zreszta konkubent na ten moment tez nie ja tu liczylam na pomoc a nie czepianie sie

Gość orreeeeeeeeee123
Partner to jakos strasznie surowo a towarzysz życia chyba najlepiej to mówi i w temacie nie zajmuje wiele miejsca ale jak Was to tak uraziło t przepraszam