Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaczka Dziwaczka..............

Na jakim forum oprocz Ciąża, poród, macierzyństwo..... jeszcze siedzicie?

Polecane posty

Gość Kaczka Dziwaczka..............

???

Gość Jednorazowa reklamowka
Co to jest DM?

Gość Jol jol jol
Ja za panny siedzialam troche na gazeta.pl na roznych forach ale tutaj uwazam jest bardziej rodzinnie i przyjaznie. I polecam do poczytania Przyklady najgorszego skąpstwa, śmieszne albo żenujące sytuacje ze sknerami rowniez na kafeterii oto link: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4820467&start=390

dm tj chyba dobramama , ja tez tam czasami siedze ale nie zauwazylam zeby byly tam same gowniary :P ale kobiety z deka przewrazliwione :D wiecie jak mnie zlinczowaly jak napisalam ze daje dziecku mleko krowie? :D Smiech na sali.

Gość sabril
Jol jol jol - rodzinnie i przyjaźnie? To ty chyba nie wiesz jak wygląda prawidłowa rodzina i na czym polega przyjaźń, żeś taką bzdurę walnęła. Rodzinnie to tylko dla patologii może tu być.

Gość Do sabril
Bez urazy ale wlasnie takie jak Ty psuja tutaj atmosfere. Nawet jak Ci sie nie podoba zdanie jol jol jol moglas to wyrazic milej i kulturalnie a nie tak obcesowo. Nie masz monopolu na ocenianie tego forum. Jak Ty tak reagujesz na kazdy post to sie wcale nie dziwie ze masz takie zdanie. Ja Ci napisze ze BZDURY PISZESZ.I co glupio Ci?

Gość sabril
Głupio? W ogóle. Dawno przestałam się przejmować.

Gość Do sabril
To moze powinnas zaczac?

Gość pytam bom ciekawa
tak z ciekawości??? rzadko tu zaglądam, raczej z nudów, jak mam chwilkę i mam pytanie: właściwie po co tu dziewczyny siedzicie???? i kilka razy czytałam, że ktoś tu tu siedzi już kilka lat i nie zrobił by czegos tam..., matko kilka lat??? tylko po co???!! rozumiem, że ktoś ma jakies pytanie i wpadnie tu zapytać, ale siedzieć kilka lat, właściwie po co???? przecież to wciąga i zabiera tak cenny czas, który można przeznaczyć dla rodziny, męża, dziecka! proszę odpowiedzcie, pytam z ciekawości, bo nie rozumiem tej kwestii. dobra, teraz lece na spacer z dzieckiem. pozdrawiam

Gość sabril
A po co? Czasy przejmowania się i bycia miłą mam za sobą.

Gość Do sabril
A teraz jestes zimna , wyrachowana i wszystko krytykujesz. Gratuluje pracy nad soba.

Gość sabril
Nie przeżywaj tak. Masz jakąś misję, będziesz mnie uświadamiać jaka to jestem okropna? Daruj sobie.

Dokladnie na DM ,tam siedza same wszystko wiedzace 20 letnie matki:D:D:D ...np: Karmisz piersia-minus,nie karmisz -minus,wkladasz dziecko do chodzika -minus,nie wkladasz -minus,nie pracujesz -minus,pracujesz-minus publiczna chlosta -zostawilas dziecko w zlobku :D:D:D maskara:D:D:D

Jagoda to normalne tam zadna nie daje mleka krowiego hahahahah( myslaby kto)wszystkie gotuja obiadki ,a tak naprawde laduja sloiki ile wlezie :D:D:D:D

Gość Do sabril
Juz ostatni raz pisze do Ciebie kobieto! To nastepnym razem powstrzymaj sie od takich osadow: "Jol jol jol - rodzinnie i przyjaźnie? To ty chyba nie wiesz jak wygląda prawidłowa rodzina i na czym polega przyjaźń, żeś taką bzdurę walnęła." Niepotrzebnie prowokujesz i rozwalasz post!

Gość sabril
Nie mam zamiaru się powstrzymywać, a ty wyluzuj, bo ci żyłka pęknie.

Gość xavarha
Po prostu omijajcie posty sabril bo to zwykly troll. Ja bawi rozalanie topikow a brak odpowiedzi to brak pozywki - polezie gdzie indziej :D Ja czasmi na gazetowe forum zagladam. Ale na kafe weselej :D

Gość czarne frugo
a czemu ma się powstrzymać ? Bo tobie się nie podoba ? dziewczyna ma racje. może sytuacja jest inna na stałych topicach ale tu jest mnóstwo jadu, osądów oszczerst i wulgaryzmów. Nie da się tego nie zauważyć :D No i rzeczywiście porównanie tego do rodzinnej atmosfery mnie też rozbawiło ;)

Gość sabril
Do trola mi daleko, póki co, proszę nie mylić zwykłej złościwości i obserwacji wpisów forumowych bytów, z bezmyślnymi trolami, które najczęściej są żałosnymi gimnazjalistkami. Więc co jak co, ale pożywką nie są wasze obecne odpowiedzi,a głupie wpisy, które aż się proszą o komentarz. Czarne frugo ;)

Sabril, ze tez ci sie chce tak tu siedziec i klapac:O:O zbastuj dziewczyno, okres masz czy co?

Gość Dokladnie.....
Sabril to trol. A ja chce nadmienic ze znowu na gazeta.pl jest tak ze jak ktos ma jakis problem i to powazny np w zwiazku albo w malzenstwie to przewazajacymi odpowiedziami sa "rzuc chlopaka, znajdz sobie innego, wez rozwod, wyprowadz sie, olej go itd" . Przkladowo kobieta pisze "jak mam odejsc mam 10 dzieci i maz nas utrzymuje ?" Odpowiedzi to co? dasz rade! rzuc meza odejdz z dziecmi! idz do domu opieki" Chodzi o to ze rozwiazanie problemu jakie jest proponowane to porzucenie dotychczasowego zycia i wszystkim sie wydaje ze to jedyne wyjscie. Jakby mi tak radzono to bym sie zalamala. Zero swiatelka w tunelu. A Sabril to trol - dam sobie to w stopce:)

Gość sabril
Nudzę się w pracy ;) A daj sobie w stopkę co chcesz. Możesz sobie nawet w nią strzelić.

Gość Do Sabril
Sabril zawalilas i sie teraz nie tlumacz. Musisz odejsc.

Gość czarne frugo
taki z niej troll jak ze mnie dziewica :D co śmieszne bardziej, jak ktoś pisze teksty - maciora, locha, krowa rozpłodowa, wiadro między nogami, głupia krowa ( teksty nagminne na tym forum ) to gitara gra :D jest rodzinnie i sympatycznie na forum. A jak ktoś osmiela się mówić że takiej rodzinie bliżej do patologi to jest trollem. No rozbawiłyście mnie dziewczynki na cały dzionek :D

Gość Do Sabril
I nie stresuj sie dziewczyno :) Nie Ty pierwsza i nie ostatnia zostalas wykleta z forum.

Gość czarne frugo
Przykro mi Sabrill zawaliłaś na całej lini. musisz odejść i to bez pożegnania. Tak zdecydowało kafeteryjna ława przysięgłych. Tylko bez tłumaczeń ! :D:D:D wyklęta ? klątwe jeszcze rzućcie :D kurna kobity troche dystansu do siebie i kafetrii :D

Gość Do Czarne Frugo
Mylisz pojecia. Niech kazdy wyrazi swoje zdanie tylko w sposob kulturalny i na poziomie a nie tak jak Sabril ktora sie sama przyznala ze mila to ona juz dawno nie jest. Co wyscie jej zrobili? Patologia na tym forum zniszczyla Sabril. :)