Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stiarne

acculift na worki pod oczami

Polecane posty

Dziewczyny ktora miala ten zabieg na worki pod oczmi ? Prosze pisac bo ja jestem 9 dni po tym zabiegu jestem jeszcze ouchnieta i mam nierownosci. Masuje to ale zaczynam juz popadac w depresje bo spodziewalam sie po zabiegu spokoju i dobrego efektu a tym czasem musze sie martwic abym nie byla oszpecona. Nie bylam poiformowana o nierownosciach pozabiegowych bo gdybym to wiedziala wybrala bym inna metode . Przynajmiej byla bym spokojna teraz

Naprawde nikt nie robil tego ? U mnie juz 4 tydzien idzie a ja wciaz wygladam jak zabi nierownosci , zgrubienia , slad po laserze poprostu ochydnie i to wszystko na powiekach dolnych. I mam tak chodzic jeszcze 2 miesiace . Nie polecam tego zabiegu on szpeci a nie upieksza, chcialam sie pozbyc workow pod oczami a tym czasem jestem oszpecona.

Gość do stiarne
Temat poruszony przez ciebie jest na forum kafeterii, poszukaj znajdziesz tam odpowiedź, tylko nie patrz na niektóre wpisy reklamujące dr kruka bo to czysta reklama,nic innego. Powodzenia. PS.napisz jak twoje oczy!

hej dzieki za odpowiedz. Ja wlasnie robilam ten zabieg u Dr Kruka myslalam ze dobrze trafilam , ale jak patrze na siebie to juz mam wielkie wadpliwosci. Dlaczego myslisz ze go reklamuja ? Cos wiesz na ten temat ?

Gość maxxxxxi
Dziwne ze lekarz o niczym Ciebie nie poinformował.Ja co prawda miałam robiony troszkę inny zabieg bo mezoterapie revitacare własnie na worki pod oczami,ale tutaj lekko byłam opuchnieta moze przez jeden dzień potem to wszystko sie rozeszło.Ja na Twoim miejscu poszłabym do niego jeszcze raz.

Gość a prosze was prosze prosze
powiedzcie jak taki zabieg wyglada, ile macie lat? bo ja mam niecałe 30 wiec nie wiem czy powinnam no i ile kosztuje :( prosze, napiszcie cos, bo tez mam takie okropne wory :( próbowalam kwasu hiaulo....cos tam i gowno moze z deko mniej, ale prawie nie widac efektu

Gość do stiare
Pisząc żebyś nie kierowała się wpisami reklamującymi danego lekarza,ponieważ sama poczytałam sobie wpisy załamanych kobiet które przeprowadzały zabieg właśnie u dr Kruka, te wpisy znajdziesz na stronie 2-giej '"Acculift-lipoliza laserowa III gen." wpis POoznanianki z 12.09.2010r z godz. 15:17. i wpis także z 12.09.2021r. z godz.15:31 Heyyyyka, znajdziesz tam więcej negatywnych wpisów. Pisz o swoich spostrzeżeniach i jeśli będziesz widziała,że coś jest nie tak to koniecznie idź i żądaj korekty lub zwrotu gotówki. Trzeba głośno o tym mówić i pisać ku przestrodze dla innych kobiet. Jeśli dany lekarz cos spaprze i nie naprawi tego to powinno się o nim mówić i pisać jak nas oszpecił,gdyż to my przepłacamy to utratą naszego wyglądu i zdrowia a za zabiegi płacimy duże pieniądze. Pozdrawiam!

Gość do stiare
Jeszcze raz ja do Stiare. Wiele jest wpisów negatywnych jak i pozytywnych i ja osobiście uważam żeby to wszystko wypośrodkować gdyż nie wiadomo kto pisze szczerą prawdę, może dr Kruk jest świetnym specjalistą ale dlaczego ma tyle negatywnych wpisów? Chcę Ci napisać iż sama wybierałam się do w/w lekarza i dlatego śledzę wpisy dotyczące właśnie tego gabinetu. Ja osobiście już tam nie pójdę na zabieg, ale to tylko moja decyzja gdyż wpisów negatywnych jest dużo i to mnie przekonuje.

Oczywiscie ze trzeba wyposrodkowac , zawsze jest lepszy i gorszy chirurg a jak czytalam to nawet ten najlepszej slawy w Polsce ma zle opinie . Tak wiec tak naprawde nie wiadomo do kogo isc poniewaz kazdy ma jakas zla opine. Gdy patrzylam na opinie DR Kruka na stronie znanylekarz .pl on nie mial ani jednaj zlej opini tam i dlatego poszlam do niego i oczywiscie tez bo na stronie internetowej kliniki jest napisane ze on szkoli innych lekarzy z leserow , wiec pomyslalam skoro szkoli innych czyli jest naprawde dobry . Jesli ktoras z was chce moge przeslac zdjecie oczu na e mila . Mam takie nierownosci i zgrubienia ze gdy przeciagne palcem po powiece to tak jak bym pod skora miala male glizdy. Oczywiscie ze zazadam zwrotow kosztow, ale poprawka bedzie juz u kogos innego tylko ze nie stety na poprawke musze czekac jeszcze 2 miesiace. Jutro mija 4 tydzien od zabiegu TRAGEDIA

Gość witaj Stiarne
Bardzo proszę o presłanie na moją pocztę wyglądu Twoich oczów po zabiegu jak i przed jeśli możesz. Mój adres mbdk@o2.pl Pozdrawiam.

Gość nie majaca worków
A mnie własnie mezoterapia z kwasem pomogła,ale musicie zwrócic uwage na to zeby wsród składników była vitamina C i retinol i to najlepiej własnie w bardzo duzym stęzeniu.Taki zabieg musi przyniesc konkretny efekt.

Gość Bądź ostrożna
Uważajcie na ten zabieg bo słyszałam duzo złego o nim a o lekarzu który wykonuje ten zabieg jeszcze wiecej

Gość Biniaminia
Wierzę w te ostrzeżenia,gdyż po przeczytaniu tematu na tym forum"Uważajcie na lipolizę iniekcyjną,laserową,ultradźwięki - Została zakazana we Fracji" Podobne wypowiedzi czytałam już na amerykańskich forach medycznych.

Gość krówka_makówka
Dokładnie witamina C i retinol to sa takie podstawowe składniki zeby zlikwidowac i worki i cienie pod oczami.W inne zabiegi raczej bym nei wchodziła.

Dziewczyny nie róbcie absolutnie tego zabiegu na worki. Ja przeżyłam prawdziwy koszmar. Jestem ponad 4 miesiące po - rezultaty okropne. Jest 100 razy gorzej niż jak miałam worki. Lekarz wypalił mi dziury w skórze. Teraz mam blizny. Worki mam nadal ale nierówne. Powieki jakieś takie sine. Teraz żeby to wszystko naprawić musiałabym mieć normalną plastykę powiek - chirurgicznie. Nie tylko ja mam takie efekty po tym zabiegu. Mam kontakt z dwiema dziewczynami. U jednej z nich efekt podobny do mojego a u drugiej jeszcze gorzej!!!! Pisałyśmy o tym w innym temacie na tym forum. Zrobiło się gorąco bo było dużo negatywnych opinii i temat usunięto....

Dziewczyny nie róbcie absolutnie tego zabiegu na worki. Ja przeżyłam prawdziwy koszmar. Jestem ponad 4 miesiące po - rezultaty okropne. Jest 100 razy gorzej niż jak miałam worki. Lekarz wypalił mi dziury w skórze. Teraz mam blizny. Worki mam nadal ale nierówne. Powieki jakieś takie sine. Teraz żeby to wszystko naprawić musiałabym mieć normalną plastykę powiek - chirurgicznie. Nie tylko ja mam takie efekty po tym zabiegu. Mam kontakt z dwiema dziewczynami. U jednej z nich efekt podobny do mojego a u drugiej jeszcze gorzej!!!! Pisałyśmy o tym w innym temacie na tym forum. Zrobiło się gorąco bo było dużo negatywnych opinii i temat usunięto....

Gość Jak zwykłe!
Najlepiej taki temat usunąć i już! Gdyż,jest niewygodny dla lekarza,kosmetologa...!:(

Gość Anka z Miasta
Zamiast zabigów na powiekę górna lub dolną spróbujecie serum pod oczy DERMATOPOIEITN Efekty sa takie jak po operacji plastycznej ! Nowość!

Gość Tak tak słyszałam
Córki przyjaciółka robiła właśnie ten acculift na dolne powieki . Dziewczyna jest w ogromnej depresji jakieś przebarwienia z którymi się zmaga od już tyle czasu , rany , zgrubienia , blizny i nie pamietam o czym jeszcze mówiła musiałabym podpytać córci .

Gość O Matko !
Jak to możliwe że chirurg wykonuje ten zabieg na powieki dolne ! ? Ja już sobie mogę tylko wyobrazić przez co te osoby przeszły u których chirurg sie dopuścił wykonać ten zabieg na powiekach . Bardzo współczuje tym osobom .

Gość widzialam
przyznam ,ze zabieg wydaje sie byc w miare bezpieczny i widzialam jak chirurdzy plastyczni wykonuja to na powieki , ale gdzie Polska do USA ! Po pierwsze tam dba sie o pacjentow i lekarze bula grobe siano jak cos spiepsza ,a w Polsce kazdy sobie i jak kto chce ! Podpisujesz sie jak bys szedl na wyrok , a pozniej jestes skazana sama na siebie . Tu na forum naganiczki siedza i pisza same pochwaly dla lekarzy , bo gdyby nie to to mizernie byloby z dobrymi opiniami. Wiadomo ,ze trzeba chodzic do znanych lekarzy w ogromnym doswiadczeniem a nie do praktykantow , ktorzy dopiero sie ucza . bardzo dziwne bo najwiecej reklam jest tu na kafe , a dlatego ,ze jest najlatweijszy dostep .

Gość Alkafalka
Zdaje się że czytałam ten temat który został usuniety . Napewno lekarz napisał albo zadzwonił do admina i dlatego temat usunęli , a dlaczego ? To jest jasne , zawsze usowają prawdę .

Gość Usunięty wpis
A gdzie jest wpis pt : uwaga na acculift ? Oczywiście usunięty .

Gość Jaaasneee!
Gdyby pozostały wpisy kobiet,które przeszły piekło przez ten niby to cudowny zabieg 'acculift' czy thermage lub laser frakcyjny.... to ci co go nieumiejętnie wykonują(gdyż biorą się za coś co ich przerasta)by nie mieli pacjętów,bo kto by zechciał za własne pieniądze się oszpecić, no kto? Te Panie,które do dzisiaj leczą skutki tego zabiegu,dziury po tym laserze tym czy tamtym,niestety nie mają siły przebicia tu na forum( a przecież pisały szczerze co ich spotkało i jak zostały okaleczone) - przecież zawsze znajdzie się ktoś,kto prędziutko napisze same ochy i achy na temat tego zabiegu - czyż nie,drogie pacjętki?

Gość Jessssy
Dziwie się lekarzom ! Zamiast zabiegać o pacjętów i starać się aby operacja czy zabieg przebiegła pomyślnie , ale jak widać co niektórzy o to nie bają . Myślą tylko o tym jak śćiągnąć jak najwięcej pieniędzy, takim podejściem tracą dobrą opinie i klientów a tym samym pieniądze , bo ten dobrobyt zawdzięczają pacjentom swoim .

Gość do i do... usunięte wpisy...
Drogie Panie gdyby,pozostały te wszystkie wpisy,które wyraźnie przedstawiały(opisywały) ogrom tragedi kobiet,które muszą przechodzić przez to piekło po tych cudownych zabiegach, to ci wspaniali lekarze,których nazwiska prędko usunięto,nigdy przenigdy by nikogo już tak nie okaleczyli, a to z prostej przyczyny,po prostu do takich lekarzy chirurgów plastyków i lekarzy medycyny estetycznej NIKT BY NIE PRZYCHODZIł - OMIJAŁBY TE PLACÓWKI W KTÓRYCH SĄ ZATRUDNIENI SZEROKIM ŁUKIEM!!! - Macie odpowiedź,jakie to proste!!! Dlatego,niekorzystne wpisy (chociaż prawdziwe)ku przestrodze dla innych kobiet, są usuwane:( PS.Panie,nie powinniście się poddawać i gdy zostałyście okaleczone,oszpecone to,powinniście walczyć o swoje,gdyż tak nie może być,że płacicie za poprawienie urody(którą lekarz gwarantuje) a zostałyście oszpecone.

Gość jakwyszło
Jestem ciekawa czy rozwiązał się problem u tych kobiet , które miały robiły powieki acculiftem . Jeśli jeszcze tu zaglądacie to napiszcie. Pozdrawiam

witaj-wyzuty sumienia mnie tutaj sciagnęły, bo byłam jedną z tych brzęczocych bab, że tak długo trwał obrzęk i zaczerwienienie i co nie wymysliłam. Mimo, że lekarz chciał mi zrobić korektę powiek dolnych skalpelem wypłakałam acculift. Wszystko wymaga czasu i jestem bardzo zadowolona. Długo nie chciałam poddać się thermazowi, bo tyle zlej prasy czytałam na ten temat. Sama już nie wiem kto pisze i kto wymyślił te "dziury" thermaż robi dziury-niby acculift też.a ja po ani jednym ani drugim nie miałam dziur. owszew obrzęk się dłużej utrzymywał-ale teraz widzę, że z powodu dużej ilości skóry, która musiała sie obkurczyć czy nabrać włókien kolagenowych. Teraz widzę, że muszę kierować sie zdrowym razsadkiem. Na kafeterii jest dużo watków ze zwalczającymi się firmami czy gabinetami. jedni podkopują drugich. wiadomo, że dobry zabieg obroni się czasem i nie nalezy na to zwracać uwagi.

Gość jakwyszło
Powieczka u kogo robiłaś acculift ? Czy możesz mi wysłać zdjęcia ( samych powiek oczywiście ) ! Czekam na odpowiedz .