Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licencjatka1989

Jak znaleźć ta pierwsza pracę?

Polecane posty

Gość licencjatka1989

witam was wszystkich na samym poczatku.. Mam problem... pewnie podobnie jak większość naszego narodu polskiego.. z pracą, a konkretniej z jej brakiem. Ale kilka słów o mnie, żebyście mogli co nieco mi doradzić.. kilka dni temu ukończyłam studia licencjackie i ze względów finansowych nie stać mnie póki co na kontunuację tych studiów na mgr (ani dziennie ani zaocznie). Chciałabym znaleźć pracę, w zasadzie jakąkolwiek, ale zacznę od szukania pracy w zawodzie.. i tu moje pytanie: jak się do tego zabrać? Mam chodzić od zakładu pracy do nastepnego i "żebrać" o etat? Jak to ma wyglądac? Wiem, że to idiotyczne pytanie, ale nigdy nie byłam w takiej sytuacji i jest ona dla mnie nowa.. Proszę, doradźcie mi coś.. Z góry dziekuje :)

Gość gdfhfjghkhjkljk
szukasz zakładów pracy ktore cie interesują piszesz CV i zostawiasz w sekretariacie albo sie odezwa albo nie jeżeli chcesz możesz pytac o staż za 760 zł zakład nic nie traci tylko urzad pracy ci placi

Gość licencjatka1989
rozumiem.. tylko jest pewien problem, bo w zakładach pracy, które mnie interesują nie ma sekretariatów... i pani sekretarki.. to mam zwyczajnie chodzić i z szefem gadać?

Gość gdfhfjghkhjkljk
no myśle ze tak napisz CV zapytaj czy możesz mu zostawić swoje CV ewentualnie zapytac czy jest jakas szansa na prace jak sie zainteresuje to sie sam odezwie

Gość gdfhfjghkhjkljk
a w jakim charakterze szukasz pracy i w jakim miście??

Gość licencjatka1989
Jestem fizjoterapeutą.. W lubelskim. I w ogóle ciężko tu z pracą jakąkolwiek..