Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić,pomocy!

POOMOCYY! Dziecko wymiotuje i ma wysoką gorączkę! Prosszę! ; (

Polecane posty

Od 16 do 20 3 razy wymiotowało!! No fajnie,ze jestem szurnięta,co jeszcze mi ciekawego powiesz ?

Dobra ja lecę,bo pewnie zaraz lekarka przyjedzie.. Dziękuję za pomoc,tym co dały jakieś rady,wskazówki! Spokojnej nocy .

Gość housewiveandmom
Kochan Jestes trochę przewrażliwiona (nie odbieraj tego negatywnie) :) 3 razy w ciągu 3 godzin to niewiele. Ja jak miałam ztrucie to wymiotowałam 10 razy w ciądu 1,5 godziny :) i żyję ;) Nie martw się nic jej nie będzie.

Gość hafaba
nie wiem co robić,pomocy! Od 16 do 20 3 razy wymiotowało!! No fajnie,ze jestem szurnięta,co jeszcze mi ciekawego powiesz ? To na jasna cholere zakladasz histeryczny topik? Szurnieta jestes i tyle :P I w przerwach tych wymiotow spokojnie do szpitala bys dojechala. Bierze sie miske, woreczki foliowe (na wymioty), husteczki nawilzane (do przetarcia), ubranie (na zmiane) i jedzie sie do lekarza, babo ciemna!!!!

Gość kkkkkkkkokjjj
nie przejmuj sie tymi tymi idiotkami. Po pierwsze nbie musiałas wkładać czopka, chyba że temperatura przekroczy 36,5. Po drugie picie małymi łyczkami. Po trzecie nie dramatyzuj bo nic takiego wielkiego sie nie stalo, tylko zatrucie. I za chwile bedzie doktor. Dobranoc:) żadnych smekt, nie wywołuj skurczy.

Gość dkshghgf
wymioty mogą być z wysokiej gorączki, moje dziecko tak ma, podaj może czopek jeśli wymiotuje i podawaj dużo do picia

Gość i co powiedziałą
lekarka?

Córka jest w szpitalu, było wzywane pogotowie :(

Gość i co powiedziałą
podszyw :O

Z tym pogotowiem to podszyw! Lekarka jak przyjechała to mała już zasnęła,ale zbadała ją i wypisała nifuroksazyd,dzisiaj jest już zdecydowana poprawa.

Gość blanka ...
Faktycznie, pierwsze wpisy były mocno histeryczne ... moja córka w Wielkanoc miała 38 - 39 st gorączki, Nurofem zbił tylko na 4 godz, a nie mialam nic innego. Poza tym wymioty i biegunka - straszna noc a ze była to Wielkanoc a ja u mamy na zadupiu, to najadłam się strachu. Rano w poniedzialek welkanocny jeszcze gorączkowała ale juz nie wymiotowała. Do 16 garączka samoistnie ustapiła ... rozumiem Twój strach, ale na szczęscie jest juz dobrze. Córka musiała się zatruc w tej knajpie ... zdrówka życzę

uśmialam sie z tego topiku ale pogratulowac autorce, ze dziecko do tej pory nie mialo zatruc i rotawirusów. bo 3 rzygniecia w ciagu 5 godzin potraktowala jak stan krytyczny. córeczce życzę zdrówka!

Gość Azraelita
Spokojnie,to może być wirus.Grypa żołądkowa.Czy dziecko ma biegunkę?

Gość mama_mloda bo 26latek
patrz na date:O

Gość Azraelita
Czy to istotne jaka data? Przecież wiele mam tu zagląda w poszukiwaniu odpowiedzi.