Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Aga

Powróżę!! Zapraszam serdecznie :)

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhheeeeejjj
ja tez :/

1. Aisha 123 Pani Alicjo, jest Pani w gorącej wodzie kąpana. :) Kieruje się Pani zasadą albo wszystko, albo nic. Jest Pani kobietą energiczną, ambitną i pewną siebie. Często nie uznaje Pani kompromisów. Jest Pani szczera, swoje zdanie wyraża wprost. Trudno się Pani przyznać do własnych błędów. Dużą wagę przywiązuje Pani do sukcesu zawodowego. W związkach bywa Pani zaborcza oraz apodyktyczna. Chciałaby Pani, zeby Pani partner podporządkował się Pani. Natomiast przechodząc do sedna Pani pytania, to oczywiście, że ma Pani szanse na zmiane, mamy swój los w swoich rękach i zawsze możemy nim pokierować, tak jak tylko chcemy. Powinna jednak Pani czasami dać się porwać chwili obecnej, nie rozmyslać, nie stawiać za wszelką cenę na swoim, nauczyć się kompromisów. Wtedy wszystko powinno układać się tak jak Pani tego chce w życiu uczuciowym.

aga aga1 - została Pani pominieta z powodu nie podania daty oraz imienia męża. A Ty Alino, z powodu ogólnego pytania. :)

Gość hhhhhhhhhhhhheeeeejjj
to trzebabylo powiedzec jak zadac pytanie..

Gość Aśka*
A przepraszam wróżko,co dalej??Jak się tego dowiedzieć??

Gość Aisha 123
To prawda :) , dziękuję za poświęcony czas :)

Gość Lukasz 1982
06 09 82 Lukasz staramy sie o dziecko kiedy nam sie uda ????????

Gość aga aga1
bo mnie chodziło już chyba tylko o samą siebie...ale jeśli trzeba, jeśli jeszcze coś z nas będzie, to: Sławek 12.06.73

2. nie jestem księciem Damianie, Ty jesteś facetem w głębi duszy romantycznym, wrażliwym, chociaż często kierujesz się jednak twardymi zasadami, ambicjami. Jesteś lojalny, jeżeli Ci na kimś zależy to jesteś gotów skoczyć w ogień. Jednak tak jak Pani Alicji, trudno Ci się niekiedy przyznawać do własnych błędów. I również potrafisz być dosyć zaborczy i apodyktyczny, mimo że czesto tego nie zauważasz, gdyż w duchu kierujesz się raczej dobrem innych osób. Co do Twojej samotności, to widzę, że niedawno ktoś Cię zranił. Trochę zwątpiłeś. Niemniej jednak, do 2 lat spotkasz kobiete, z którą powinieneś stworzyć stały związek. PS. Wszystkiego najlepszego z okazji niedawnych urodzin. ;)

aga aga1 - bedzie Pani 8 osobą, w ramach wyjątku. Jednak najpierw lista podana na pierwszej stronie.

Gość aga aga1
dziękuję bardzo...

3. zaluje tylko ze Justyno, masz trudność w okazywaniu emocji. Starasz się raczej nie działać spontanicznie, wszystkie decyzje są raczej przez Ciebie przemyslane. Kierujesz sie przede wszystkim zdrowym rozsądkiem. Jednak jesteś także uparta i jeżeli czegoś pragniesz, to dążysz do tego ze wszystkich sił. Czasami brakuje Ci przysłowiowego luzu. Bywasz drażliwa. Zbyt wiele wymagasz od siebie, jak i od osób Ci bliskich ta cecha może działać na facetów jak płachta na byka. Postaraj się czasami zrobić coś spontanicznego, nie rozmyślać zbyt dużo, zarówno o porażkach z przeszłości, jak i o planach na przyszłość. Faceta, z którym wejdziesz w stały związek powinnaś poznać na przełomie wiosny i lata przyszłego roku.

Gość to mi też.............
Lucyna 19.12.84- jak potoczy się moje zycie uczuciowe?Prosze o wróżbę!

Gość zaluje tylko ze
dziekuje bardzo

co dalej z naszym związkiem ewelina 15.05.1989 piotr 14.05.1985?

4.goooosiaczek Pani Gosiu, zajście w ciąże określam na okres zimowy, jednak bardziej na jego koniec, luty-marzec 2012.

Gość I feel anxious inside
Małgorzata 22.05.1992 co to dalej ze mna bedzie i kiedy zamieszkamy razem?

5. Monica38 Pani Moniko, tak, jednak określam to dopiero na czas za 2 lata, do pół roku podejmie jednak Pani pracę, ale koniec końców nie będzie Pani z niej zadowolona. Karty zaznaczają tutaj także, że często bywa Pani miła, taktowna, chociaż w środku się Pani „gotuje. Toteż porada od kart czasem tupnąć nogą, krzyknąć, postawić na swoim, nie przejmować się opinią innych. ;)

Gość goooosiaczek
Dziekuje Pani bardzo,chociaz Pani mi daje jakas nadzieje:)Zycze Pani duzo zdrowia i szczescia.Pozdrawiam serdecznie.:)

6. a.......s........ Pani Sylwio, niestety w obecnym czasie nie widzę podwyżki, natomiast widać ją w okresie od pół roku do roku czasu.

Gość a.......s........
dziękuję

7. Aśka* Pani Gosiu, jest Pani kobietą opanowaną, potrafi Pani dużo poświęcić dla dobra swoich bliskich. Ma Pani konserwatywny światopogląd, ale również bywa Pani sentymentalna. Ma Pani tendencję do wyolbrzymiania niektórych spraw, często wymyśla sobie Pani problemy i uporczywie się nimi przejmuje. Co do spraw uczuciowych, to w Pani przypadku jest to takie wyidealizowane. Często chciałaby Pani zobaczyć w mężczyźnie przysłowiowego księcia na białym koniu, czyli kulturalnego dzentelmena, starającego się o względy kobiety, a jednoczesnie męskiego i twardego emocjonalnie. Powinna Pani jednak zejść na ziemie, wtedy, w takim przypadku widzę stabilizacje oraz zadowolenie do okresu 2 lat.

Gość BBBB__
prosiłabym o wróżbę dotyczącą 2 pytań : jak ułoży się z pracą bliskiej mi osoby? chodzi o listopad tego roku i przyszły rok dane 16.12.1988 ariel co z moją pracą od września bożena 12.03.1989 z góry dziekuję

Gość to mi też.............
Wróżko zrób mały wyjątek i mi też powróż.Proszę.Moje pytanie jest wyżej.

Gość Aśka*
Trafna na 100 % ocena mojej osoby.Jestem w lekkim szoku.Wspaniale to Pani wychodzi.Mam nadzieję,że jeszcze się z Panią skontaktuję:)Dziękuję pięknie:)

Gość Dagmarapoproszeowrozbe
Poprosze serdecznie o wrozbe Dagmara 4.6.1981 Czy Bede szczesliwa, Jakie zamiary maja blondyn I brunet wobec mnie. Dziekuje serdecznie

Gość kasia.....
kasia 15.03.1991. Jestem w ciąży. Chciałabym poznać płeć dziecka.