Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v8wiolka

gdzie zarobie 7000 miesiecznie

Polecane posty

Gość v8wiolka

pytam serio

nigdzie : ) w polsce nie ma takich zarobków chyba ze bedziesz prezesem jakies firmy a to niemozliwe

Sosssss, nie trzeba być prezesem :) Wystarczy mieć swoją trafną i dobrze prosperującą firmę :) 7 tys da się wyciągnąć :)

Gość Jem zupe pomidorowa
na pigalaku placa 10 tys + wczasy pod grusza + socjalne :classic_cool:

Gość twoja maleńka
7000zł a nawet więcej zarobisz za granicą. Tutaj w Polsce mogą zarobić 7000zł lekarze, prawnicy, informatycy, złodzieje, matacze.... Ucz się języka obcego, zdobądź konretny fach (zawód) i zwiewaj czym prędzej. W Polsce nigdy nie będzie lepiej może być jedynie coraz gorzej....

Gość ja zarabiam....
Ja zarabiam na rękę 8.5tys Zajmuję się PR w jednym ze sklepów internetowych, umowy, promocje :) W EMpiku podobno zarabia się więcej i miałam tam ofertę pracy, ale źle traktują pracowników ;(

Noooo, zależy w jakiej branży :) Niektórych może być całkiem sporo, a itak każda dobrze prosperuje.... :)

Gość zuzlandia
ja zarabiam ponad 7 tysięcy, jestem informatykiem i co to za bzdury, że w Polsce takich zarobków nie ma dla uczciwych ludzi? 7 tysięcy spokojnie się zarabia z doświadczeniem na wielu stanowiskach - architekci, prawnicy, specjaliści w międzynarodowych firmach, zwłaszcza telekomunikacyjnych i IT, PR choćby, od zapewnienia jakości, od marketingu, od zabezpieczeń i tak dalej...

Gość zuzlandia
nie mieszkam w dużym mieście, mieszkam na wsi i pracuję przez internet na zlecenia, głównie dla jednej firmy, ale czasami trafi się dodatkowa fuszka mam wykształcenie wyższe, po studiach wyjechałam do Anglii na kilka lat, nie miałam grosza w kieszeni, pojechałam na żywioł w samochodzie znajomych tam studiowałam zaocznie informatykę (są tam instytucje fundujące stypendia, więc za studia nie musiałam płacić) i jednocześnie pracowałam w kilku firmach, zaczynałam jako pomoc kuchenna, potem kelnerka, potem asystentka w biurze (podaj, przynieś, zrób kawę), potem zaczęłam pracować w zawodzie i bardzo szybko dostałam świetną pracę w firmie zajmującej się tworzeniem programów zabezpieczających i antywirusowych od samego początku, nawet pracując w barze przy desce do siekania cebuli, było mnie tam stać na życie po powrocie do kraju nie miałam najmniejszych problemów ze znalezieniem pracy