Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuu

dziewczyny ratujcie!!!!oni powariowali:/

Polecane posty

Gość ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuu

moi przyszli tesciowie i ich rodzinka wymyslila sobie ze orkiestra ma grac zarowno pod domem mlodego jak i pote pod moim a pozniej piechota(bo koscio mamy niedaleko) rowniez ma isc z nami orkiestra:/powiedzieli ze nie bedziemy isc jak na stype w milczeniu tylko to powinien byc radosny dzien. oni chyba zglupieli:/ nie mieszkam na wsi tylko w miescie nie chce wiochy. nie wiem moze to ja przesadzam jak myslicie?

Gość byłam na weselu
pani młoda pochodziła z miasta młody ze wsi zespół grał zarówno u niego jak i u niej ;) ładnie to wyglądało i była wesoła atmosfera. Potem do kościoła szli na nogach kawałek między blokami też przygrywali ale z 1 piosenkę tylko potem już szli normalnie.

Gość a daj spokój
wszystko tak po hamerykańsku chcecie :O

Gość hghdhdhjd
a nie mozesz jechac samochodem ?

Gość abdul mah madin
ja jestem ze wsi i u mnie wesele trwalo tydzien ..orkiestra grala non stop przez 7 dni.cos pieknego poszlo okolo 300litrow wodki i 500litrow bimbru

Gość autorko też jesteś
wiochmenką bo nie odróżniasz orkiestry od zespołu ;) wielce miastowa. Co 30 osobowa orkiestra będzie szła przed wami?:D czy może chodzi ci o zespół 4 osobowy?

Gość iiiipepee
trzeba było robić ślub i wesele za WŁASNE pieniądze a nie doić od rodziców albo wziąć dj na wesele i po kłopocie. Jak wy z takimi rzeczami już sobie nie radzicie to co będzie potem ja pierdykam

Gość Agava1500
Zgadzam się z Toba autorką to straszna wiocha. Ja zrezygnowałam z tego typu urozmaiceń. Miejsce orkiestry jest na sali. Podejmując taką decyzję chcę uniknąć gapiów, to mi jest zupełnie niepotrzebne!

Gość wesela są wiejskie
same w sobie to nie wiem o co ci chodzi ;) chyba że ekskluzywne przyjęcie to owszem.

Gość to zalezy od kontekstu
to ładny zwyczaj i fajna spraw - jeden dzien taki ma sie w zyciu wiec ytrzeba go wykorzystac i przezyc na maksa! kiedy bedziesz miała okazje żeby sie tak cieszyc? kiedy w zyciu bedzie taki moment, zeby móc robic takie rzeczy? nigdy!

Gość Tym najbardziej
,,miastowym" sloma z butów wystaje :D Wesele jest po to, zeby się bawić. jak jesteście takie dystyngowane to po co wam ,,orkiestra"? zamówić było kwartet smyczkowy. widać, że jesteś nadęta. a co na to narzeczony? chyba, ze jego zdanie masz gdzieś bo to TWÓJ DZIEŃ i Ty będziesz księżniczką :D