Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kosior

ludzie, którzy jeżdża na wakcje latem to durnie, już wyjaśniam

Polecane posty

Gość Seniorka po 30-stce;-)
Żeby nie było wysyłam ZAWSZE 1 post, a one się kopiują? Taki psikus?;-) Widziałam, że innej osobie skopiował się nawet 3-krotnie!;-) No cóż to tylko technika-czasem szwankuje;-)

Gość a nie przyszło Ci do głowy
że ludzie maja dzieci, a te dzieci wakacje wlaśnie w lecie ???? a poza tym ja np. pracuje w branzy, gdzie najwiekszy ruch jest w okresie pazdziernik-maj, wtedy są pracujące soboty i nadgodziny, nieraz i w niedziele sie pracuje i to do późna. za to latem prawie nic nie robie wiec moge sobie jezdzic na urlopy. Poza tym po co przedłużać lato? ja osobiscie nie lubie gorąca i upalów, zresztą raczej jeżdże w miejsca o klimacie podobnym do naszego, no najgoretsze to Kauzkaz, Balkany, itp. Generalnie zwiedxzam północ i wschod. Nie dla każdego wymarzony urlop to zaleganie brzuchem do góry na plaży i plawienie się we własnym pocie.

BSA sam jeździsz do Turcji, a innym żałujesz? Jeżeli piszesz tutaj tzn. że Ciebie nikt nie porwał, ani Twoją kobietę, mimo że jest taaaka młoda;-) Nikt jej nie chciał?;-) Piszesz, że jedzenie przygotowują Turcy i jest be;-) Nie mów mi, że jadąc do hotelu 4* i 5* zabierasz ze sobą konserwy turystyczne;-) Jedzenia w hotelach jest mnóstwo i jest bardzo smaczne:-) Teraz idę zlikwidować lokatę i zapiszę się na lifting twarzy i przynajmnie trzy inne operacje plastyczne;-) Kobieta po 30-stce wg Ciebie jest "stara"? To taka po 40-stce/ nie wspominając o kobietach po 50-tce/powinna od razu poddać się utylizacji;-) Myślę, że mogę też od razu zapisać się do "klubu seniora";-) Zawsze wysyłam post jeden raz! Jeżeli teraz się skopiuje znowu podwójnie, to ograniczę moją twórczość literacką;-) Ps. Turcy nie uważają się za arabów! Takimi poglądami, będąc tam, możesz się mega narazić!-mogą być nawet kamieniołomy;-)

BSA sam jeździsz do Turcji, a innym żałujesz? Jeżeli piszesz tutaj tzn. że Ciebie nikt nie porwał, ani Twoją kobietę, mimo że jest taaaka młoda;-) Nikt jej nie chciał?;-) Piszesz, że jedzenie przygotowują Turcy i jest be;-) Nie mów mi, że jadąc do hotelu 4* i 5* zabierasz ze sobą konserwy turystyczne;-) Jedzenia w hotelach jest mnóstwo i jest bardzo smaczne:-) Teraz idę zlikwidować lokatę i zapiszę się na lifting twarzy i przynajmnie trzy inne operacje plastyczne;-) Kobieta po 30-stce wg Ciebie jest "stara"? To taka po 40-stce/ nie wspominając o kobietach po 50-tce/powinna od razu poddać się utylizacji;-) Myślę, że mogę też od razu zapisać się do "klubu seniora";-) Zawsze wysyłam post jeden raz! Jeżeli teraz się skopiuje znowu podwójnie, to ograniczę moją twórczość literacką;-) Ps. Turcy nie uważają się za arabów! Takimi poglądami, będąc tam, możesz się mega narazić!-mogą być nawet kamieniołomy;-)

Gość BŚA
Jem kupe

Gość ZawszeChodzęWłasnąDrogą
Do tego pięknego kraju, jakim jest Turcja i tak pojadę. Powyższe negatywne opinie nie zniechęciły mnie absolutnie! Widziałam foto city Antalya, jest przepiękne! Naprawdę jest co zwiedzać:-)

Gość Kosior
o

Gość Fanka Kosiora
A co ten BSA ma problemy jelitowe?-może kolonoskopia?;-)

Gość Fanka Kosiora
A co ten BSA ma problemy jelitowe?-może kolonoskopia?;-)