Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julita_1992

Wytłumaczenie- poważny problem!

Polecane posty

Jestem tegoroczną maturzystką. Ze względu na ciężką sytuację materialną mogłabym studiować tylko we Wrocławiu. Wybrałam ekonomię na UE no i nic z tego nie będze... Wczoraj przez przypadek zobaczyłam że również na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu jest ekonomia o podobnym poziomie. Jestem idiotką bo przeoczyłam to :( Lista przyjętych jest już ogłoszona, do wczoraj był ostateczny termin przysyłania dokumentów a proces rekrutacyjny już się zakończył. Wiem że dostałabym się, patrząc po ilości punktów innych osób. Będe tam dzwonić w poniedziałek aby zapytać sie czy są jeszcze wolne miejsce, jeśli tak to przyjadę osobiście. W razie czego jakie wytłumaczenie mam podać dlaczego nie wzięłam udziału w rekrutacji wtedy kiedy był na to czas?

Powiem tyle...pewnie nie Ty pierwsza i nie ostatnia tak sie zagapiłaś. Przeciez Ci ktorzy zostali przyjeci na ta uczelnie nie musza sie zgłosic. Wiec na pewno beda jakies olne miejsca. Daj znac jak poszło. Pozdrawiam Hope

Gość fghtyhtr
są zawsze kolejne rekrutacje, nic straconego!

Nie ma następnej rekrutacji, ostateczny termin składania dokumentów był do przedwczoraj :( A jak powiem prawdę że jestem gapą to mnie wyśmieją...

Próbowałam wziąść udział w rekrutacji wczoraj, założyłam konto ale dalej nie chciało iść..

Wyśmieją Cie jak zaczniesz kłamac i platać sie w zeznaniach. Powtarzam-każdemu mogło sie zdarzyć. Nic straconego. Przeciez ludzie wybieraja po kilka uczelni. Wolne miejsca będą . Tylko przestań z tym przesadnym pesymizmem bo to az xle czyta ;P

Gość fghtyhtr
u mnie w mieście zawsze były co najmniej 2 rekrutacje, także najpierw się dowiedz a potem panikuj! oni najpierw muszą się dowiedzieć ilu będą mieli studentów, ilu potwierdzi że chce tu a tu studiować. Po jakimś czasie znowu jest rekrutacja, ogłaszają na jakich kierunkach mają wolne miejsca i wtedy się zgłosisz. Na ekonomii na pewno będzie jeszcze sporo wolnych miejsc, tylko musisz poczekać. Albo zadzwoń i się dopytaj o to.

Gość ja peirtole
wziąść?? kurwa i ty zdalas mature??? buahahah. fajny poziom niski musi byc na tych maturach ahaha

Gość fghtyhtr
na razie się tylko dopytaj najlepiej, później będziesz panikować, a nie od razu wymyślasz bzdety .. myślisz że babki z rekrutacji będą tego słuchać? haha.

Sorry za ten pesymizm ale jak mam problem to taka już jestem :) Cieżko powiedzieć co z tą rekrutacją, bo były już dwie tury a lista już jest... Mam nadzieję że macie rację :) *wziążć

Gość fghtyhtr
hm, to jakim cudem obie tury przegapiłaś? u mnie w mieście dopiero pierwsze się kończą. Najlepiej tam zadzwoń i delikatnie wyapytaj jak wygląda sytuacja.

Przegapiłam te tury bo nie zwracałam uwagi na tą szkołe, myślałam że nie ma tu ekonomii...