Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiąca czytać

ksiązki

Polecane posty

Lubiąca czytać, znam dużo książek wartych polecenia, ale to zależy co lubisz czytać.

Cześć:). Lubiąca czytać już tu chyba nie zagląda:(, więc się tu trochę rządzę;). Może kiedyś jeszcze zajrzy, jak będzie potrzebowała natchnienia przed wycieczką do księgarni, biblioteki, antykwariatu.....:)

A ja lubię czytać prawie wszystko, poza nudnymi romansidłami, kryminałami i fantastyką. Chociaż, jak zgrabnie napisane....., to też chętnie liznę:). Lubię książki bogate treściowo i językowo, nieprzewidywalne i niebanalne. Masz cosik dla mnie?:)

Gość bukaaa
ja polecam moje ulubione : M. M. Kyle "Dalekie Pawilony" oraz H. Wouk "Wichry wojny" i II część "Wojna i pamięć" choc raczej nie są bogate językowo i niebanalne. A z romansów lubię Vitorię Holt, choć jej wszystkie ksiązki są pisane na jedną modłę, ale czasmi mam ochotę na coś lekkiego. :)

Gość widocznie to był zakład
a moze o egzorcyzmach jest duzo na homikach

Rick Riordan ma bardzo ciekawa książki. Polecam Kroniki Rodu Kane i ostatnią książkę czyli "Ognisty tron". Dobra zabawa gwarantowana przy czytaniu;-)

Gość Joanna

Ja zdecydowanie polecam Vademecum bezpiecznej rodziny wydawnictwa Saperskie 🙂 Na pewno warto mieć taką ksiązkę w domu