Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angorska_lily

sonda/ankieta

Polecane posty

Uwaga! Ankieta nie ma niczego na celu :P dla tych którzy domagają się wyników :D 1. Jaki przedmiot szkolny lubisz bądź lubiłeś w szkole ? 2. Zapas jakich owoców zabrałbyś na wyspę tropikalną mając do wyboru tylko jeden rodzaj ? 3. Zapach jakiego nietypowego płynu lub rzeczy lubisz ? (kwiaty,perfumy nie są rzeczami nietypowymi) 4. Jeśli Szampon to jaki ? 5. Jeden aktor którego lubisz i dlaczego ? 6. Jedna aktorka którą lubisz i dlaczego ? 7. Sok pomidorowy TAK czy NIE ? 8. Jaką grę komputerową z dzieciństwa i nie tylko mógłbyś uznać za ulubioną ? 9. Kiedy ostatnio oglądałeś bajkę ? 10. Co zbierałeś w dzieciństwie ? 11. Czy jesteś za przywróceniem FRUGO do sprzedaży ? :P a może gdzieś można je kupić ? 12. Kosmetyk na którym ostatnio się zawiodłeś/zawiodłaś ? 13. Jeśli pomalowane paznokcie to na jaki kolor ? 14. Pomidorowa czy rosioł ? 15. Dlaczego masz właśnie taki nick ? 16. Jak pizza to jaka ? 17. Twoja szczęśliwa liczba to ? 18. Jaki sklep internetowy oprócz allegro ? 19. Złoto czy srebro ? 20. Avon czy Oriflame ? 21. Sandały czy japonki ? 22. Bokserki , figi , stringi czy szorty ? 23. Jaki kolor bielizny ? 24. Ulubione ciasto ? 25. Ukochany smak chipsów ? 26. Horror na którym ostatnio się 'zesrałaś/zesrałeś' ? Dziękuuję ;)

Gość potrzebuję pracy
1. Jaki przedmiot szkolny lubisz bądź lubiłeś w szkole ? plastykę 2. Zapas jakich owoców zabrałbyś na wyspę tropikalną mając do wyboru tylko jeden rodzaj ? ananasy w puszce 3. Zapach jakiego nietypowego płynu lub rzeczy lubisz ? (kwiaty,perfumy nie są rzeczami nietypowymi) kawy 4. Jeśli Szampon to jaki ? w rozsądnej cenie 5. Jeden aktor którego lubisz i dlaczego ? Kim jae Wook bo jest przystojny i ma fajne ciało, oraz utalentowany 6. Jedna aktorka którą lubisz i dlaczego ? Charlize theron piękna i mądra 7. Sok pomidorowy TAK czy NIE ? nie lubię 8. Jaką grę komputerową z dzieciństwa i nie tylko mógłbyś uznać za ulubioną ? super mario 9. Kiedy ostatnio oglądałeś bajkę ? może w podstawówce 10. Co zbierałeś w dzieciństwie ? breloczki 11. Czy jesteś za przywróceniem FRUGO do sprzedaży ? a może gdzieś można je kupić ? tak 12. Kosmetyk na którym ostatnio się zawiodłeś/zawiodłaś ? cienie z inglota- dostałam uczulenie 13. Jeśli pomalowane paznokcie to na jaki kolor ? - bordowy lub czarny 14. Pomidorowa czy rosioł ? pomidorowa! 15. Dlaczego masz właśnie taki nick ? bo taki miałam przy ostatnim zakładanym temacie 16. Jak pizza to jaka ? z pieczarkami dużo sera, dobra kiełbaska 17. Twoja szczęśliwa liczba to ? nie mam, albo 7 18. Jaki sklep internetowy oprócz allegro ? nie kupuję 19. Złoto czy srebro ? srebro 20. Avon czy Oriflame ? Avon zdecydowanie 21. Sandały czy japonki ? bez róznicy 22. Bokserki , figi , stringi czy szorty ? bokserki 23. Jaki kolor bielizny ? czarny 24. Ulubione ciasto ? czekoladowe 25. Ukochany smak chipsów ? paprykowe 26. Horror na którym ostatnio się 'zesrałaś/zesrałeś' ? nie zdrazyło się

1. j.polski 2. pomarańczy 3. zapach sierści mojego królika 4. Shauma 5. Val Kilmer ponieważ film 'dotyk miłości' mnie urzekł.. 6. Jennifer Aniston bo śmieszna jest 7. zdecydowanie tak 8. Wormsy 9. wczoraj 10. metal tazo :D 11. jestem za przywróceniem pyszne było ! 12. scrub do ciała tropic z avonu 13. każdy na inny :P 14. rosioł 15. skojarzenie z gry przeglądarkowej 16. nie mam ulubionej lubię poeksperymentować ale pieczarki muszą być 17. 24 18. house.pl 19. złoto 20. avon 21. japonki 22. bokserki 23. różowo - szary lub biało różowy 24. fale dunaju 25. papryka 26. naznaczony

1. ekonomię 2. jabłko? 3. Wanilia ;] 4. Hand & Shoulders 5. za dużo aby się zdecydować 6. to samo co w poprzednim :P 7. tak 8. Gothic I, Fallout 2, Lineage2 9. oj dawno ;] 10. nic :P 11. tak :D 12. nie zawiodłem się 13. to zależy od tego jak kobieta jest ubrana :P 14. rosołek :D 15. bo taki :P 16. wiejska ;] 17. szczęścia to ja w ogóle nie mam :P 18. www.komperion.pl/sklep/ - komputerowy, dość tani, działa niedługo ale mam blisko do siedziby i można odbierać osobiście towar ;] 19. kobiety :P 20. nie znam się na tym :P 21. brak decyzji 22. figi na dużej ładnej krągłej kobiecej pupie :P 23. pasująca do koloru skóry ;) 24. wiele ;P 25. nie jadam 26. nie oglądam ;]

1 niemiecki 2gruszki 3benzyna, siarka, pot 4 egal, byleby myl 5 - 6- 7tak tak tak tak 8 lomax!!! 9dzis 10pokemony, wycinki z n. oreiro i ich3:D 11egal. u mnie na stacji paliw jeszcze sa 12 krem do stop 13bezbarwne 14pomidorowa 15 bo zawsze mam czesc ciala odmieniona 16bez miesa i owocow 17nie mam 18- 19srebro 20egal 21sandaly 22figi 23czarna 24nie cierpie ciast, ciastek itp 25wszystkie uwielbiam 26paranormal activity

1. Jaki przedmiot szkolny lubisz bądź lubiłeś w szkole ? Historia. 2. Zapas jakich owoców zabrałbyś na wyspę tropikalną mając do wyboru tylko jeden rodzaj ? Brzoskwinie. 3. Zapach jakiego nietypowego płynu lub rzeczy lubisz ? (kwiaty,perfumy nie są rzeczami nietypowymi) Benzyna. 4. Jeśli Szampon to jaki ? Syoss. 5. Jeden aktor którego lubisz i dlaczego ? Leonardo DiCaprio - niesamowicie utelentowany, z roku na rok coraz lepszy, dojrzalszy, ciekawszy. 6. Jedna aktorka którą lubisz i dlaczego ? Cate Blanchett - zdolna, inteligentna i z wielkim dystansem do siebie i świata. 7. Sok pomidorowy TAK czy NIE ? Tak, ale tylko jako Bloody Mary 8. Jaką grę komputerową z dzieciństwa i nie tylko mógłbyś uznać za ulubioną ? Jestem stara, w dziecińskie nie miałam komputera. 9. Kiedy ostatnio oglądałeś bajkę ? Jakiś miesiąc temu - wieczór ze Scooby Doo 10. Co zbierałeś w dzieciństwie ? Karteczki. 11. Czy jesteś za przywróceniem FRUGO do sprzedaży ? a może gdzieś można je kupić ? Lubiłam Frugo. Podobno w lipcu mieli wprowadzic na rynek ponownie, ale jakos się nie spotkałam. 12. Kosmetyk na którym ostatnio się zawiodłeś/zawiodłaś ? Krem do stóp Lirene. 13. Jeśli pomalowane paznokcie to na jaki kolor ? Bezbarwny. 14. Pomidorowa czy rosioł ? Pomidorówka. 15. Dlaczego masz właśnie taki nick ? Lubię Pink Floyd. 16. Jak pizza to jaka ? Capriciosa. 17. Twoja szczęśliwa liczba to ? 13. 18. Jaki sklep internetowy oprócz allegro ? Nie robię zakupów w internecie. 19. Złoto czy srebro ? Srebro. 20. Avon czy Oriflame ? Avon. 21. Sandały czy japonki ? Sandały. 22. Bokserki , figi , stringi czy szorty ? Szorty. 23. Jaki kolor bielizny ? Czarny. 24. Ulubione ciasto ? Karpatka. 25. Ukochany smak chipsów ? Solony. 26. Horror na którym ostatnio się 'zesrałaś/zesrałeś' ? Opera w reżyserii Dario Argento była przerażająca, ale się nie zesrałam. To, ze jestem dorosła, nie znaczy, ze zwieracze nie działają. Złote myśli są fajne. :D

Gość TRALA-LALA
1. Jaki przedmiot szkolny lubisz bądź lubiłeś w szkole ? ANGIELSKI 2. Zapas jakich owoców zabrałbyś na wyspę tropikalną mając do wyboru tylko jeden rodzaj ? BANANY:d 3. Zapach jakiego nietypowego płynu lub rzeczy lubisz ? (kwiaty,perfumy nie są rzeczami nietypowymi) ZAPACH PO DESZCZU:d 4. Jeśli Szampon to jaki ? Tylko Timotei;p 5. Jeden aktor którego lubisz i dlaczego ? bruce Willis.po prostu 6. Jedna aktorka którą lubisz i dlaczego Oj chyba nie mam jedynej naj ale lubię Kate Hudson 7. Sok pomidorowy TAK czy NIE ? Zdecydowanie NIeeeee 8. Jaką grę komputerową z dzieciństwa i nie tylko mógłbyś uznać za ulubioną ? Tank i Sonic na pegazusie:D 9. Kiedy ostatnio oglądałeś bajkę ? oj nie pamiętam;p 10. Co zbierałeś w dzieciństwie ? karteczki:O 11. Czy jesteś za przywróceniem FRUGO do sprzedaży ? a może gdzieś można je kupić ? obojętne mi to 12. Kosmetyk na którym ostatnio się zawiodłeś/zawiodłaś ? AVON 13. Jeśli pomalowane paznokcie to na jaki kolor ? czerwone/fioletowe 14. Pomidorowa czy rosioł ? pomidorowa 15. Dlaczego masz właśnie taki nick ? bo nie inny:D 16. Jak pizza to jaka ? z papryką!!! 17. Twoja szczęśliwa liczba to ? 13:] 18. Jaki sklep internetowy oprócz allegro ?zaden 19. Złoto czy srebro ? obojętnie! 20. Avon czy Oriflame ? nic! 21. Sandały czy japonki ? i to i to 22. Bokserki , figi , stringi czy szorty ? stringi;p 23. Jaki kolor bielizny ? czerwony 24. Ulubione ciasto ? czekoladowo-wiśniowe 25. Ukochany smak chipsów ? tylko lays cebulkowe 26. Horror na którym ostatnio się 'zesrałaś/zesrałeś' ? nie zesrałam się!!!;P ale kiedyś prawei zesikałam:P:P:P:P na strasznym filmie I !

1. Jaki przedmiot szkolny lubisz bądź lubiłeś w szkole ? GEOGRAFIE 2. Zapas jakich owoców zabrałbyś na wyspę tropikalną mając do wyboru tylko jeden rodzaj ? ANANASY 3. Zapach jakiego nietypowego płynu lub rzeczy lubisz ? ZAPACH PRANIA(kwiaty,perfumy nie są rzeczami nietypowymi) 4. Jeśli Szampon to jaki ? NIVEA 5. Jeden aktor którego lubisz i dlaczego ?JA NIE LUBIE NIKOGO 6. Jedna aktorka którą lubisz i dlaczego ?JA NIE LUBIE NIKOGO 7. Sok pomidorowy TAK czy NIE ? TAK 8. Jaką grę komputerową z dzieciństwa i nie tylko mógłbyś uznać za ulubioną ? BUZZ 9. Kiedy ostatnio oglądałeś bajkę ? 22.07 10. Co zbierałeś w dzieciństwie ?KARTECZKI 11. Czy jesteś za przywróceniem FRUGO do sprzedaży ? a może gdzieś można je kupić ?JESTEM ZA. WIDZIALAM NA ALLEGRO 12. Kosmetyk na którym ostatnio się zawiodłeś/zawiodłaś ? KREM DO RAK-NIVEA :O 13. Jeśli pomalowane paznokcie to na jaki kolor ? ROZOWY 14. Pomidorowa czy rosioł ? ROSOL 15. Dlaczego masz właśnie taki nick ? FASCYNUJE MNIE J.ŁACIŃSKI 16. Jak pizza to jaka ? MARGARITA 17. Twoja szczęśliwa liczba to ? 7 18. Jaki sklep internetowy oprócz allegro ? MERLIN.PL 19. Złoto czy srebro ? SREBRO 20. Avon czy Oriflame ? ORIFLAME 21. Sandały czy japonki ? SANDALY 22. Bokserki , figi , stringi czy szorty ? FIGI 23. Jaki kolor bielizny ? CZARNY 24. Ulubione ciasto ? DROŻDŻÓWKA Z RABARBAREM 25. Ukochany smak chipsów ? NIE LUBIE CHIPSÓW 26. Horror na którym ostatnio się 'zesrałaś/zesrałeś' ? NIE PAMIĘTAM

Levviatan nie to nie jest ankieta na męża :P i cieszę się że dała znudzonym zajęcie :) sama lubię wypełniać takie głupstwa.. :P

To dobrze ,że nie muszę szukać drugiej połówki robiąc ankiety na BABSKIM forum :D świadczy to też dobrze o mojej orientacji :D

a Ty znowu o tym facecie :P stwierdziłam, że teraz to on ma znaleźć mnie :classic_cool: poczekam

no właśnie zbyt daleko od każdego wartościowego, ukrywam się przed nimi skutecznie :O

1. Jaki przedmiot szkolny lubisz bądź lubiłeś w szkole ? - WF 2. Zapas jakich owoców zabrałbyś na wyspę tropikalną - nie wiem 3. Zapach jakiego nietypowego płynu lub rzeczy lubisz ? zapach kobiet 4. Jeśli Szampon to jaki ? byle włosy czyste 5. Jeden aktor którego lubisz i dlaczego ? obojętnie 6. Jedna aktorka którą lubisz i dlaczego ? arielle kebbel bo tak : P 7. Sok pomidorowy TAK czy NIE ? NIE 8. Jaką grę komputerową z dzieciństwa i nie tylko mógłbyś uznać za ulubioną ? ciezki wybór ale cos pomiedzy settlers a sensible soccer 9. Kiedy ostatnio oglądałeś bajkę ? liczac pindola to tydzien temu :P 10. Co zbierałeś w dzieciństwie ? duzo rzeczy 11. Czy jesteś za przywróceniem FRUGO do sprzedaży ? a może gdzieś można je kupić ? leje na to 12. Kosmetyk na którym ostatnio się zawiodłeś/zawiodłaś?nie używam 13. Jeśli pomalowane paznokcie to na jaki kolor ? żaden 14. Pomidorowa czy rosioł ? rosół 15. Dlaczego masz właśnie taki nick ? to chyba oczywiste : ) 16. Jak pizza to jaka ? smaczna 17. Twoja szczęśliwa liczba to ? 7 18. Jaki sklep internetowy oprócz allegro ? ebay 19. Złoto czy srebro ? srebro 20. Avon czy Oriflame ? to i to szmira 21. Sandały czy japonki ? boso 22. Bokserki , figi , stringi czy szorty ? slipy : P 23. Jaki kolor bielizny ? jakis ciemny 24. Ulubione ciasto ? byle słodkie 25. Ukochany smak chipsów ? byle chrupiące : D 26. Horror na którym ostatnio się 'zesrałaś/zesrałeś'?j eszcze przede mna

zaimponować kobiecie trzeba :P i tu pytanie zasadnicze czy posiadasz warunki do przytulania (szerokie ramiona , seksofne ciało , i przyciągający zapach ) wiesz musisz być na jej poziomie :P wartościowy rozumiesz..

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
1. Jaki przedmiot szkolny lubisz bądź lubiłeś w szkole ? Język polski 2. Zapas jakich owoców zabrałbyś na wyspę tropikalną mając do wyboru tylko jeden rodzaj ? Arbuzy 3. Zapach jakiego nietypowego płynu lub rzeczy lubisz ? (kwiaty,perfumy nie są rzeczami nietypowymi) Zapach mężczyzny 4. Jeśli Szampon to jaki ? rumiankowy 5. Jeden aktor którego lubisz i dlaczego ? Tomasz Stockinger, przystojny jest 6. Jedna aktorka którą lubisz i dlaczego Krystyna Janda ma talent 7. Sok pomidorowy TAK czy NIE ? Zdecydowanie Tak, bardzo pikantny 8. Jaką grę komputerową z dzieciństwa i nie tylko mógłbyś uznać za ulubioną ? Zadną 9. Kiedy ostatnio oglądałeś bajkę ? wczoraj Tom i Jerry 10. Co zbierałeś w dzieciństwie ? widokówki i papierki po czekoladach 11. Czy jesteś za przywróceniem FRUGO do sprzedaży ? a może gdzieś można je kupić ? Nie 12. Kosmetyk na którym ostatnio się zawiodłeś/zawiodłaś ? Szampon Nivea 13. Jeśli pomalowane paznokcie to na jaki kolor ? Nie maluję 14. Pomidorowa czy rosioł ? rosół 15. Dlaczego masz właśnie taki nick ? Bez powodu 16. Jak pizza to jaka ? ze szpinakiem i czosnkiem 17. Twoja szczęśliwa liczba to ? Nie mam szczęścia 18. Jaki sklep internetowy oprócz allegro ?zaden 19. Złoto czy srebro ? srebro 20. Avon czy Oriflame ? nic 21. Sandały czy japonki ? sandały 22. Bokserki , figi , stringi czy szorty ? figi 23. Jaki kolor bielizny ? biały 24. Ulubione ciasto ? Toffi 25. Ukochany smak chipsów ? lays papryka 26. Horror na którym ostatnio się 'zesrałaś/zesrałeś' ? Na żadnym