Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angorska_lily

sonda/ankieta

Polecane posty

ja mam mnóstwo maskotek Levviatan wpadaj do Pleszewa albo Aleksandrowa Kujawskiego haha :D oddam niektóre nawet mama ci wypierze :P

to cię nie lubię :P kup psa :D hahaha żartuje oczywiście ale podobno faceci z psem lub innym zwierzątkiem mają wrodzoną wrażliowść :) choćby na pyłki ale zawsze :D ! a to ważna cecha jest

Gość szczera jak zawsze
1. Jaki przedmiot szkolny lubisz bądź lubiłeś w szkole ?język polski, angielski 2. Zapas jakich owoców zabrałbyś na wyspę tropikalną mając do wyboru tylko jeden rodzaj ?melony :) 3. Zapach jakiego nietypowego płynu lub rzeczy lubisz ? farby,benzyny 4. Jeśli Szampon to jaki ? dobry 5. Jeden aktor którego lubisz i dlaczego ? Maciej Zakościelny-mam sentyment do niego 6. Jedna aktorka którą lubisz i dlaczego ? Małgorzata Kożuchowska-piękna, inteligentna 7. Sok pomidorowy TAK czy NIE ?NIE 8. Jaką grę komputerową z dzieciństwa i nie tylko mógłbyś uznać za ulubioną ?MARIO 9. Kiedy ostatnio oglądałeś bajkę ? nie pamiętam 10. Co zbierałeś w dzieciństwie ? karteczki, długopisy ;) 11. Czy jesteś za przywróceniem FRUGO do sprzedaży ? a może gdzieś można je kupić ? Tak 12. Kosmetyk na którym ostatnio się zawiodłeś/zawiodłaś ? nie pamiętam 13. Jeśli pomalowane paznokcie to na jaki kolor ? - biały, czarny, różowy, żółty, pomarańczowy:) 14. Pomidorowa czy rosioł ?rosoł i pomidorowa 15. Dlaczego masz właśnie taki nick ? bo taka jestem 16. Jak pizza to jaka ? z pieczarkami dużo sera,4 sery 17. Twoja szczęśliwa liczba to ? nie mam 18. Jaki sklep internetowy oprócz allegro ? nie kupuję 19. Złoto czy srebro ? srebro 20. Avon czy Oriflame ? obojętnie 21. Sandały czy japonki ?japonki 22. Bokserki , figi , stringi czy szorty ? bokserki 23. Jaki kolor bielizny ? czarny 24. Ulubione ciasto ? czekoladowe 25. Ukochany smak chipsów ? paprykowe.serowe 26. Horror na którym ostatnio się 'zesrałaś/zesrałeś' ?...

1. Jaki przedmiot szkolny lubisz bądź lubiłeś w szkole ? - Muzyka 2. Zapas jakich owoców zabrałbyś na wyspę tropikalną mając do wyboru tylko jeden rodzaj ? - Arbuzy 3. Zapach jakiego nietypowego płynu lub rzeczy lubisz ? (kwiaty,perfumy nie są rzeczami nietypowymi) - Zapach po deszczu, kawa :P 4. Jeśli Szampon to jaki ? - Fructis 5. Jeden aktor którego lubisz i dlaczego ? - Tom Hanks, bo jest świetny w tym co robi :) 6. Jedna aktorka którą lubisz i dlaczego ? - Chyba nie mam : ) 7. Sok pomidorowy TAK czy NIE ? - Tak, ale w małch ilościach :) 8. Jaką grę komputerową z dzieciństwa i nie tylko mógłbyś uznać za ulubioną ? - Wormsy, Simsy, NFSMW, Tekken, Gothic :D 9. Kiedy ostatnio oglądałeś bajkę ? - jakieś 3 dni temu :D 10. Co zbierałeś w dzieciństwie ? - Karteczki :classic_cool: 11. Czy jesteś za przywróceniem FRUGO do sprzedaży ? a może gdzieś można je kupić ? - TAK! :D 12. Kosmetyk na którym ostatnio się zawiodłeś/zawiodłaś ? - Nie zawiodłam się :P 13. Jeśli pomalowane paznokcie to na jaki kolor ? - Zależy od stroju 🖐️ 14. Pomidorowa czy rosioł ? - Obie :D 15. Dlaczego masz właśnie taki nick ? - Od imienia, inne były zajęte :o 16. Jak pizza to jaka ? - Byleby bez salami :P 17. Twoja szczęśliwa liczba to ? - 8 :P 18. Jaki sklep internetowy oprócz allegro ? - Nie kupuję przez Internet :classic_cool: 19. Złoto czy srebro ? - Srebro :D 20. Avon czy Oriflame ? - Oriflame : ) 21. Sandały czy japonki ? - Sandały 22. Bokserki , figi , stringi czy szorty ? - Figi 23. Jaki kolor bielizny ? - byle nie różowa :D 24. Ulubione ciasto ? - Karpatka :classic_cool: 25. Ukochany smak chipsów ? - Cebulowe, solone 26. Horror na którym ostatnio się 'zesrałaś/zesrałeś' ? - Nie sram na horrorach :classic_cool:

1. wf 2. truskawki 3. zapach świeżo wypieczonego chleba 4. pantene 5. bradley cooper 6. - 7. tak, ale tylko po alko 8. - 9. daaawno 10. pokemony :P 11. u mnie w tesco są 12. tusz do rzęs maybelline 13. frencz, szary, lososiowy, czerwien badz delikatny róż 14. pomidorowa 15. bo tak i nie inaczej 16. z kurczakiem i podwojnym serem 17. - 18. - 19. srebro 20. w ostatecznosci avon 21. japonki 22. stringi 23. codziennie inny :) 24. murzynek 25. serowo cebulowe- badz serowe z dipem 26. - prosze :)

no dużo rzeczy chcę robić grać , filmy oglądać no i net oczywiście :D i ma nie mulić hahaha ! :d zdaje się na ciebie zobaczymy co wymyslisz :P kotlecik93@gg.pl taki mali dla forumowiczów itp :P

Gość czysta rasa
1. Jaki przedmiot szkolny lubisz bądź lubiłeś w szkole ? WF 2. Zapas jakich owoców zabrałbyś na wyspę tropikalną mając do wyboru tylko jeden rodzaj ? ananasy 3. Zapach jakiego nietypowego płynu lub rzeczy lubisz ? zapach metalowego zamku 4. Jeśli Szampon to jaki ? dobry-z apteki 5. Jeden aktor którego lubisz i dlaczego ?nie mam 6. Jedna aktorka którą lubisz i dlaczego ?nie mam 7. Sok pomidorowy TAK czy NIE ? nie lubię 8. Jaką grę komputerową z dzieciństwa i nie tylko mógłbyś uznać za ulubioną ? MARIO BROSS 9. Kiedy ostatnio oglądałeś bajkę ? z miesiąc temu 10. Co zbierałeś w dzieciństwie ?wszystko 11. Czy jesteś za przywróceniem FRUGO do sprzedaży ? a może gdzieś można je kupić ? tak 12. Kosmetyk na którym ostatnio się zawiodłeś/zawiodłaś ? krem do rąk 13. Jeśli pomalowane paznokcie to na jaki kolor ? - jasny kolor 14. Pomidorowa czy rosioł ? pomidorowa! 15. Dlaczego masz właśnie taki nick ?bo takie mam przekonania 16. Jak pizza to jaka ? z pieczarkami i z szynką, na cienkim cieście 17. Twoja szczęśliwa liczba to ? 8,13 18. Jaki sklep internetowy oprócz allegro ? nie kupuję 19. Złoto czy srebro ? srebro 20. Avon czy Oriflame ? AVON 21. Sandały czy japonki ? japonki 22. Bokserki , figi , stringi czy szorty ? bokserki 23. Jaki kolor bielizny ? czarny 24. Ulubione ciasto ? sernik 25. Ukochany smak chipsów ? paprykowe 26. Horror na którym ostatnio się 'zesrałaś/zesrałeś' ? na żadnym

Gość Krynica -_-
1. żadnego 2. nie wiem które to owoce a które warzywa 3. spalin samochodu :D 4. Joanna 5. Ian Holm, bo jest świetnym aktorem 6. nie mam konkretnej ulubionej 7. tak, ale wyciśnięty przeze mnie z moich owoców 8. Fallout 9. dawno, jako nastolatka, chyba Muminki 10. nic 11. mam to w dupie 12. żadne, nie używam 13. czerwony (ew. bordowy) 14. rosół 15. dzisiaj mam taki, jutro inny 16. nie wiem, nie znam się 17. nie zauważyłam, żeby któraś była szczęśliwa 18. żaden, patrzę tylko na allegro 19. złoto 20. Avon 21. japonki 22. figi 23. byle jaki 24. nie mam 25. nie wiem, nie mam 26. ostatni to Piła. wchodząc do kibla bałam się czy nie czai się tam gdzieś Leatherface hahahaha

gdybym zniknęła to gości mogę mieć i proszę pisać na maila do ankiety na pewno wrócę jutro wieczorem po 18 : 30 :P na czas teraźniejszy jestem

wszystko chcę wymienić absolutnie ! ;p do takiej rozsądnej nie wiem.. nie znam się aż tak :P a do jakiej dałbyś radę ? :P

pijany kjójićek -> podaj swój adres to może przyjadę abyś mogła mnie sprawdzić :P

mogę próbować do ok 2 tys. mniej się nie opłaca. no ale dysk twardy i napęd można zostawić stare tak samo jak obudowę i zasilacz jeśli jest dość mocny co obniży koszty ;]

kjójićek -> tak to nie przyjadę jak nie wiem gdzie :P ale i tak pewnie mieszkasz jakieś 300 km ode mnie ;]

Lily -> za 1000 można mieć nowy pytanie tylko jak wydajny :P poszperam i poskładam coś zupełnie nowego jeśli chcesz wszystko wymieniać łącznie z obudową ;)

1. Jaki przedmiot szkolny lubisz bądź lubiłeś w szkole ? informatyka 2. Zapas jakich owoców zabrałbyś na wyspę tropikalną mając do wyboru tylko jeden rodzaj ? banany 3. Zapach jakiego nietypowego płynu lub rzeczy lubisz ? (kwiaty,perfumy nie są rzeczami nietypowymi)hmm dużo tego 4. Jeśli Szampon to jaki ? dobry 5. Jeden aktor którego lubisz i dlaczego ? Lesław Żurek , Depp Johnny , Krystian wieczorek , przystojni są ;) 6. Jedna aktorka którą lubisz i dlaczego ?- 7. Sok pomidorowy TAK czy NIE ? nie 8. Jaką grę komputerową z dzieciństwa i nie tylko mógłbyś uznać za ulubioną ? mario 9. Kiedy ostatnio oglądałeś bajkę ? nie pamiętam 10. Co zbierałeś w dzieciństwie ? nic 11. Czy jesteś za przywróceniem FRUGO do sprzedaży ? a może gdzieś można je kupić ? 12. Kosmetyk na którym ostatnio się zawiodłeś/zawiodłaś ? nie przypominam sobie 13. Jeśli pomalowane paznokcie to na jaki kolor ? czerwony , czarny 14. Pomidorowa czy rosioł ? Rosół 15. Dlaczego masz właśnie taki nick ? tak jakoś wyszło 16. Jak pizza to jaka ? nie lubię 17. Twoja szczęśliwa liczba to ? nie mam 18. Jaki sklep internetowy oprócz allegro ? - 19. Złoto czy srebro ? srebro , lub białe złoto 20. Avon czy Oriflame ? Avon 21. Sandały czy japonki ? japonki 22. Bokserki , figi , stringi czy szorty ? Figi raczej 23. Jaki kolor bielizny ? czarny , biały , czerwony 24. Ulubione ciasto ? każde z kremem lubię ;) 25. Ukochany smak chipsów ? wszystkie lubię 26. Horror na którym ostatnio się 'zesrałaś/zesrałeś' ? nie pamiętam