Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollita92

Czy mogłabyś zmienić się dla faceta?

Polecane posty

Gość lollita92

Gdyby np. powiedział że nie lubi cię w takim kolorze włosów jaki teraz nosi? Albo wiedząc, że lubi opalone brunetki które ćwiczą na siłowni? Wiecie ja nie uważam tego za głupie, mnie w zasadzie wszystko jedno czy mam włosy czarne czy blond a jeśli mojemu facetowi bardziej bym się podobała w blondzie to własciwie czemu nie? Mówię bo wiele kobiet uważa że zmieniać się dla faceta to świadzy o niskim poczuciu wartości lub coś, wg mnie to głupota tak mówić, po prostu się schytrzam i robię tak aby bardziej podobać się memu facetowi, w końcu w związku fizyczność gra dużą rolę i liczy się najpierw czyż nie? A tak naprawdę co to za róznica czy kobieta jest piękna jak ma jasną karnację czy ciemną? Mnie to wszystko jedno więc mogę bez problemu zmienić kolor włosów na tkai jaki mojemu facetowi się spodoba, nic na tym nie stracę.

Gość cxxcvvxccvcxv
odpowiedź brzmi: nie

skoro podobają mu się blondynki to mógł sobie blondynkę wziąć. brał cię taką jaką jesteś. nigdy bym się nie zmieniła bo mu się tak nie podoba bo zobaczył jakąś tępą blondi :D przesadziłam może ale moja odp nie.

wiekszosc powie, ze nie. autorka topicu zreszta liczy na takie odpowiedzi, by potwierdzic swoj wybor glaskaniem otoczenia: jesli wiekszosc tez by sie nie zmienila, to dobrze zrobie nie zmieniajac sie i "bedac soba".

Gość lollita92
Wojownik-" autorka topicu zreszta liczy na takie odpowiedzi, by potwierdzic swoj wybor glaskaniem otoczenia: jesli wiekszosc tez by sie nie zmienila, to dobrze zrobie nie zmieniajac sie i "bedac soba"." no gdzieżby, wcale nie prawda!!

Gość TRALA-LALA
Cały czas zmieniam się dla siebie...dla niego ewentualnie mogłabym zmienić kolor włosów;p

Gość lollita92
up