Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaaaa

zazdroszcze kobietom ze lepiej wygladaja ode mnie

Polecane posty

Gość Preva tyva Muzełumianka
W twoim wieku Martva byłam wręcz atakowana przez śniade bolce! A ty co? Całe dnie na kafaterere się spinasz! Ogarnij się! :D

Gość cosmogirl
hahaha :D sama jestes sobie winna :D

Gość nie te czasy
Do jakiejs tepej pizdoliny------>Obiektywizm, postawa człowieka w ocenie zjawisk, ludzkich zachowań i systemów wartości, oparta na równoważeniu pierwiastka racjonalnego i emocjonalnego, na kierowaniu się racjami zarówno dobra ogólnego, jak i własnego. Obiektywizm nie wyklucza angażowania się, wręcz przeciwnie - potwierdza się poprzez zaangażowanie się po stronie prawdy, sprawiedliwości, słusznych argumentów, rzeczowości, przedmiotowości. Obiektywizm w poznawaniu świata, społeczeństwa i człowieka oznacza uznanie niezależności treści wiedzy od podmiotu poznającego, jej intersubiektywnej sprawdzalności i zgodności z rzeczywistością. nie wiem jakie jest piekno w twoim mniemaniu ale w moim to rzecz wzgledna,bo po tej ziemii chodza ludzie,ktorym podoba sie celulit i faldy brzuszne.Wrecz ich to podnieca:P dla nich to jest piekne dlatego sie mowi,ze piekno to rzecz wzgledna.

Gość heyheyheyjjj
jak gowno do princessy ja myslalam ze ona w ogole jest gownem jak ktos lubi siebie, nie musi pokazywac swoich fot w jakichs jebanych stopkach moze szukac potwierdzenia swojej atrakcyjności (której tu nie widzę:D) po to by sie dowartosciowac i to widac u martvej

Gość nie te czasy
wogole wszystkie jestescie tepe i smiac mi sie chce z was.jedne paraduja z tymi fotkami w stopkach po calej kafeterii,a drugie pierdola trzy po trzy,ze jakie to one obrzydliwe sa,wysmiewaja i robia z siebie jeszcze wieksze kretynki niz to ustawa przewiduje.Chcialam zaznaczyc,ze ludzie wysmiewni rowniez maja niska samoocene.Potwierdzone badaniami naukowymi.Nienawidze takich szmat. kurva robicie wstyd porzadnym kobietom.Co jedna to lepsza wiesniary zafajdane.

Gość heyheyheyjjj
nie te czasy kurva co za temat.prawda jest taka,ze laska nigdy nie oceniu laski obiktywnie! Jak jest brzydka to jej napisze,ze jest ladna,zeby jej przykrosci nie robic,a jak jest ladna to napisze jej,ze jest pasztetem,bo zal doope sciska. "jak jest brzydka"- to znaczy kiedy jest brzydka? bo skoro brzydota to pojecie wzgledne, to jak mamy to ocenić kiedy ktos jest brzydki????? brzydota czy piekno, to tylko nasza subiektywna ocena i tyle w temacie

Gość heyheyheyjjj
nie te czasy wiesniary zafajdane? a wiesz, że się także do nich zaliczasz? skoro zaangazowalas się w pisanie postów pod tym tematem:D w czym niby jestes lepsza od dziewczyn, które tu się wypowiadają

Gość nie te czasy
DLA FACETOW PIEKNO TO RZECZ WZGLEDNA tepa dzido!

Gość nie te czasy
w tym,ze nie robie wielkiego halo.Co z tego,ze ktos ma zdjecie w stopce? Trzeba oczywiscie zajrzec i wysmiac.Jakbyscie byly normalne to nie rzucalybyscie sie jak wszy na grzebieniu! Kto mial ile kutasow itp. macie az tak waskie horyzonty?to jest zenujace.Jestescie wszystkie tak samo zakompleksione i niczym sie nie roznicie od siebie.

Gość heyheyheyjjj
kazdy ma swoją prawdę, definiując piękno, nie ma czegos takiego jak obiektywnosc w definiowaniu piekna, czy to facet czy babka ocenia. chuj co kraj to obyczaj

Gość nie te czasy
nie nie zaliczam sie.Z dobroci serca postanowilam was oswiecic jak wygladacie w glupkowatej wymianie zdan.Dla ciebie to ja moge byc nawet pasztetem ale jakos gowno mnie twoje zdanie obchodzi.

Gość i słusznie
Jak jest brzydka to jej napisze,ze jest ladna,zeby jej przykrosci nie robic, to ja sie kurvvva pytam kiedy jest brzydka? przeciez ladne jest to, co komu sie podoba. Blad logiczny w zdaniu. napisalas "jak jest brzydka, to hm hm" wiec kurwa kiedy jest brzydka

Gość heyheyheyjjj
osmieczyć? bo padne raczej rozsmieszyc bo jakos nie czuje sie osmieszona, nic nie trace przez to, ze tutaj piszę:D dobrze suie bawie, a Ty wyzywaj ile Ci sil starczy. mam cie w dooopie

Gość nie te czasy
nie bede wiecej z toba dyskutowac bo obracasz kota ogonem.

Gość śniady boletz
:D

Gość nie te czasy
ty sie mnie pytasz? Siebie spytaj.Jak uwazasz,ze jest ladna to jej za choooja tego nie powiesz.

Gość Lady Maverick
Noxelia ze twoj wzrok jesrt podobny do Angeliny Jolie?? HEHEHEHEHE O tym to sie chyba Twoj okulista powinien wypowiedziec. Oj, kompromitujesz sie dziewczyno :)))) No ale przynajmiej jest zabawnie na kafeterii i bez Ciebie nie byloby po co tu zagladac :P

Gość nie te czasy
dlatego tez nie bede sobie dnia psuc jakimis korowami.Nara.Nie zapomnijcie pomlaskac jakiegos pytonga:D

Gość nie te czasy
"kazdy ma swoją prawdę, definiując piękno, nie ma czegos takiego jak obiektywnosc w definiowaniu piekna, czy to facet czy babka ocenia. " jest.Jak widze dziewczyne co ma piekne wlosy i mowie jej,ze ma piekne wlosy to dla mnie jest obiektywizm.Rozumiesz czy walnac ci schemacik?

no prosze i znów nadinterpretacja słów Noxa napisałą tylko,ze uwaza sie za ładną,no cóż ma do tego prawo bo faktycznie jest nie które osoby jak zwykle dopoiwedziały sobie własną filozofię i obelgii gotowe

Gość zazdrosnicaaaaa
o jak temat sie rozrosl :-)

Gość zazdrosnicaaaaa
znowu mam dola

Gość zazdrosnicaaaaa
a kto sobie cukruje?

ja tam nie mam w sobie jakiejś takiej zazdrości tzn uważam ,że jest sporo kobiet ładniejszych odemnie pod względem figury i twarzy ale no coż trzeba się z tym pogodzić ,ponieważ piękno jest pojęciem względnym i nie wszytko co nam wydje się piękne będzie piękne dla wszystkich;). Nabardziej wkurzają mnie natomiast b.ładne laski i zarozumiałe takich nie znosze...

Gość zazdrosnicaaaaa
ale Ty jeniffer ladna chyba jestes z tego co widze. ladne wloski masz geste i chyba dosc grube. ladna karnacje, biust

Gość nie te czasy
"Jak widze dziewczyne co ma piekne wlosy " własnie to jest Twoja SUBIEKTYWNA opinia. Bo piękne włosy dla Ciebie, mogą np. mnie się nie podobać czy komuś innemu. A piękno to jest pojęcie WZGLĘDNE.

Gość heyheyheyjjj
Tak w ogóle to "nie ma na swiecie brzydkich kobiet, sa takie co nie wiedza, że są ładne"