Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaaaa

zazdroszcze kobietom ze lepiej wygladaja ode mnie

Polecane posty

Gość Do autorki tematu mmmm
Ty też możesz być piękna :classic_cool: o włosy jak i ciało można zadbać :)

tyle ze moja kolezanka mowi mi to tez, dziwnym trafem ale chooj z wami. co do tematu.... mialam takiego, co mu sie podobaly inne niz ja. dawno rzucony.

Tak wiemy, kradł, łysiał, śmierdział, ale pociągał cię, że był mHroczny. Zmień płytę...

Gość Do autorki tematu mmmm
łysiał i śmierdział ?

To było więcej umarlaków w twoim "życiu po zyciu"...jestem w szoku :D Gdzie wcięło autorkę?

Gość martwa i missy
też są paskudne i jakoś żyją, piszą , udzielają się. przestań dziewczyno ,jeden brzydszy drugi ładniejszy ,są chudsi ale są i grubsi,są zgrabniejsi ale są też tacy ,według których to ty jesteś zgrabna. spokojnie,nie przejmuj się.

Gość cosmogirl
martva jest okropna, sorry nie masz nic wspolnego z Jolie

Gość cosmogirl
nie wiem w ogole co ciebie pcha do tego zeby sie porownywac z Jolie :D :D :D na prawde, rozumiem ze moze w twoim mniemaniu jestes jakas super extra, ale bez przesady nie musisz tym zarazac innych :D

jeszcze nikt mi w realnym zyciu nie powiedzial ze jestem brzydka, ale ok... kafe to kafe

a czy ja pisze ze jestem super? jestem podobna, mam ten typ urody co jolie i to nie moje zdanie

Gość NiegrzecznąByć
Autorko zakochaj sie jak juz ktos tu radzil. Od razu podwyzszy ci sie samoocena a i inne panienki juz nie beda cie obchodzily. Przy ukochanym zapomnisz o mankamentach swej urody.pozdrawiam.

No mnie też nie, wyobraź sobie, że ludzi w realnym życiu Twoja twarz nie musi interesować i generalnie kultura wymaga żeby nie komentować czyjeś aparycji. Inna sprawa, że brzydka nie jesteś, ale pieprznij sobie tatuaż na czoło "Look, I'm so pretty" - gdzie nie pojedziesz będą wiedzieć co mają mówić :P

Gość martva nie prowokuj bos brzydk
noo i masz nochal jak skocznia w biszofschofen:)

Gość a tam nos,
ona ma fatalny -bardzo tandetny i badziewny makijaż. ta kredka na oku - fatalna sprawa, obrzydliwa nie jest -ale cudo żadne.

tandetny :D ja pieprze czego ludzie nie wymysla, zeby pograzyc lepszych czy ladniejszych/ciekawszych od siebie. rzygac sie chce...

Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie będzie chodził i mówił do każdej napotkanej brzydkiej istoty "Jesteś brzydalem" ... Istnieje coś takiego jak wysoka kultura osobista i dobre wychowanie ... :) aczkolwiek takie zachowanie wychodziłoby poza normy społeczne... podobnie jak wychodzi ocenianie kogoś po pozorach, czego Nox jest idealnym przykładem. Tak poza tym zastanawiam się czy ty masz realne życie... czy twoje życie nie ogranicza się przypadkiem tylko i wyłącznie do kafe. :o

nie, nie mam realnego zycia. jestem pikselem, martvym w dodatku.

Bardziej chodziło mi o pewne ograniczenia...ale jak zwykle nie zrozumiałaś :)

Gość dddddddddddddddsaefef
pijany kjojiku ty nawet madra nie jestes

Noxi co Ty sie tak wszytskim tłumaczysz?:) zapomonaszze przez luzi zazrośc przemawia? jestes ładna i fajnie,ze zajesz sobie z tego sprawe wyluzuj...;)

Gość cosmogirl
ja nie wiem :D musisz byc ładna desperatka ze tak te swoje foty wklejasz w neta, dziwne to troche, widocznie w realnym zyciu rzeczywiscie jestes niedowartosciowana

Gość cosmogirl
a po za tym :D nie da sie zobaczyc dokladnie twojej urody, 1 i 2 zdjecie jakies kawalki twarzy, a 3 to w ogole jak potwor z bagien :D

Gość cosmogirl
a np missy mi sie podoba i zdjecie widocznie oddaje jej urode + super usmiech :D