Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaaaa

zazdroszcze kobietom ze lepiej wygladaja ode mnie

Polecane posty

bo te zdjecia nie sa po to, aby mnie oceniac. ty;lko opinia mojego chlopa sie dla mnie liczy :)

Gość cosmogirl
to po co je masz :D? juz nie udawaj wiekszosc kobiet ubiera sie i maluje dla innych kobiet :D

Gość eeeeeeeeee brzydkie sa
missy ma końską twarz.;) i głupi wyraz twarzy

A ja bym na tym forum widziała avatary... ;) zamiast głupich wklejanych fot w stopce aż dziwne ,że jeszcze nikt na to nie wpadł...

avatary...fajny pomysl. napisz taki temat do redakcji kafe

Gość sldkjwaudgkzhnnd
Droga autorko, Twoim problemem jest nie brzydka twarz (bo piękno czy brzydota to pojęcia WZGLĘDNE) a zaniżona samoocena. Nie porównuj się z innymi, bo każdy jest indywidualnością, zacznij eksponować cechy, które uważasz,że Cię wyróżniają. Wiele mam ładnych koleżanek, (jak na mój gust), a one mi jęczą, że takie brzydkie, że tyle wkoło ładniejszych (co mija się z prawdą ). Po prostu źle o sobie myślą. Zastanów się, może ktoś z Twoich znajomych, z mediów przez lata Ci wmawiał, że ideał kobiety jest taki a taki. musisz sobie uswiadomic, ze nie ma zadnych ideałów. [zgłoś do usunięcia]martwa i missy też są paskudne i jakoś żyją, piszą , udzielają się. przestań dziewczyno ,jeden brzydszy drugi ładniejszy ,są chudsi ale są i grubsi,są zgrabniejsi ale są też tacy ,według których to ty jesteś zgrabna. spokojnie,nie przejmuj się. Missy jak na moj gust jest sliczna. Podobnie jak pijany kjojicek inne ze zdjeciem w stopce . ?Nie dogryzajcie sobie. O martvej zmilczę :D:D ona tez ma niskie mniemanie o sobie, tylko inaczej niz autorka- probuje wszem i wobec wmawiac wszystkim jaka jest piekna.

ta, dziwny trafem tylko na kafe zaprzeczaja, zawisc takie jest to forum 🖐️

forum to nie fotka, nie nk i nie FB ludzie opamietajcie sie to dlaczego sie czepiasz ze mam nie takie fotki? hipokryzja...

Gość cosmogirl
:D co ty nie rozumiesz ? tzn ze nie powinno sie tu wklejac fotek to raz, a dwa smieszy mnie to ze podkreslasz swoja urode ponadprzecietna, wywyzszasz sie :D a tak na prawde twoje fotki jedyne co moga wniesc to usmiech na mojej twarzy :D moj facet tez sie usmial :D

twoj to debil, ja mam lepszego :) twoj cie potraktuje jak inkubator a potem rzuci wiec wypiertalaj.

Gość cosmogirl
do Joli ci tak daleko jak z tad na nogach do Alabamy :D co najmniej :D

Gość cosmogirl
hahaha :D o wiedzialam ze w koncu wybuchniesz :D cienki z ciebie zawodnik , a jakie wyszukane slownictwo o ho ho :D zapewniam cie moj nie jest debilem :D i niestety nie planujemy sie rozmnazac :D widocznie ty masz takie problemy i obawy o bycie inkubatorem :D

Gość nie te czasy
" gardze takimi jak ty" dokladnie.ja tez.

no coz, kolezanki mowiaz ze jestem podobna do jolie, moze na zdjeciach mniej to widac. no i jolie nie jest mroczna. albo zawisc wasz, w kazdym razie nie zamierzam sie przejmowac :)

Gość hahahahahha
Martva jesteś dobra !!!!:D jestes tak smiesznym stworzeniem,ze az Cie musiałam całej rodzinie pokazac i kazdy z osobna Cie wyśmiał..dziewczyno,weź nie ośmieszaj sie tu jeszcze bardziej,idź spac i zastanów sie czy nie masz za wysokiego ego,bo z tego co widze,to Ty wcale taka ładna nie jestes wiec nie wiem co sprawiło,ze sie tak wywyższasz..

Gość a od tej calej limy
nietrudno byc ladniejszym

Gość a od tej calej limy
a wlasnie ze nie bedzioemy sie wstydzic

Gość nie te czasy
kurva co za temat.prawda jest taka,ze laska nigdy nie oceniu laski obiktywnie! Jak jest brzydka to jej napisze,ze jest ladna,zeby jej przykrosci nie robic,a jak jest ladna to napisze jej,ze jest pasztetem,bo zal doope sciska.Takze lepiej sie nie pytac nikogo tylko dbac o siebie,a wtedy w realu wiecej sie slyszy komplementow.Nie wiedziec czemu koledzy mojego faceta ciagle powtarzaja mu,ze ma zajebista laske,a od kobiet nie slysze,ze jestem zajebista:P zreszto ich opinia niewiele mnie obchodzi.Przeciez widze sie w lustrze codziennie i sama wiem najlepiej jak wygladam i co robic,zeby wygladac jeszcze lepiej ;) Troche wiecej wiary w siebie.

Gość cosmogirl
ahahhaah :D ale sie usmialam :D z ta rodzina :D ale serio Martva jest tak zadufana w sobie i ma wybujale ego jak dzikie chaszcze :D

Gość ale [piekno nie jest
obiektywne, wiec jak jakas "laska mialaby ocenic laske obiektywnie". slownik i pracujemy

ja tylko lubie siebie, ale to nie jest mile widziane na tym forum, tu trzeba narzekac 🖐️

Gość nie te czasy
Martva to,ze nie ma zdjecia w stopce to znaczy,ze sie wstydze swojej twarzy?Wybacz ale jestem ustatkowana mloda mama,ktora nie ma potrzeby poazywac tutaj swojej twarzy ludziom,ktorych nie obchodze i ktorzy mnie nie obchodza.Moge tutaj podyskutowac,powymieniac sie pogladami lub ewentualnie zmieszac kogos z blotem.A moje poczucie wlasnej wartosci jest uwierz mi,az zanadto wysokie.

też pokazałam rodzinie.;) nie muszę robić kolacji,bo tak im obrzydziła ,ze odechciało im się jeśc.;) hahahaha

jasne, juz widze jak wszyscy lataja z monitorami po domu i pokazuja moje foty. chorzy jestescie :D

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjg
zaraz rzygnę jajkiem w majonezie. taka wstretna jest martva. do jolie podobna jak gowno do proncessy albo do bounty

wystarczy zawołać,nie trzeba przenosić monitora złotko;)

Gość cosmogirl
ja mam laptopa :D nie musze latac z monitorem :D

jasne, zaraz sie dowiem, ze mam tez piec podbrodkow i zeza 🖐️