Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespełniona piosenkarka

pomocy mądrzy ludzie!!!

Polecane posty

Witam Prosze z góry o mądre porady i opinie. Dziękuje: Kocham śpiewać i umiem śpiewać. Mam 26 lat i nie marzę absolutnie o karierze czy cos w tym stylu. Co myślicie o śpiewajacych wokalistkach na weselach? Pytam ponieważ sytuacja finansowa troszkę mnie zmusza do brania tego pod uwagę, zawsze broniłam sie rękami i nogami bo disco polo to dla mnie kosmos, przez gardło mi nie przejzie. Co innego np Anna Jantar czy Sośnicka. Jestem wychowana na r&b i chetnie pospiewalabym jeniferr lopez albo mariah carey. co o tym myslicie? 1 czy według Was dziewczyny śpiewające na weselach to wieśniaczki(sorki za wyrażenie)? 2 czy na waszym weselu chciałabyscie pewnych innowacji? 3 co chciałaybyscie zmienić na weselach?

Gość cze pieśniarka
poka tzytze :)

up

Niektóre wokalistki 'weselne' są świetne... niektóre nie... Jak wyjdzie jakaś baba stara i zacznie ryczeć na całą salę to zdecydowanie NIE! :o Nie chciałabym żadnych udziwnień...

jeśli rzeczywiście umiesz ładnie śpiewać to dlaczego nie ? ale jeśli chodzi o repertuar to raczej zależy od Pary Młodej..no chyba, że zdają się całkowicie na Ciebie:))ale musisz wziąć pod uwagę fakt, że jak nikt nie będzie tańczył przy jakimś typie muzyki to będziesz musiała być przygotowana na coś innego,,

Gość taka taka ja :D
moja koleżanka sobie tak wlasnie dorabia, chwali sobie śpiewanie na tego typu imprezach.. I dobrze jej płacą

oczywiscie zdaje sobie sprawę że to ja jestem dla ludzi i wykonuje usługę. Nie będe dyktować co powinno byc spiewane. Boje się tylko zebym na jakąs "gwiazdę" nie wyszła jak zaspiewam cos nowoczesnego. Jetem skromna i elegancka i chce żeby mnie tak odbierano. Nawet chętnie pospiewałabym np podczas posiłku jakąś delikatna jazzową nutkę. chyba nie byłoby to zle odebrane

ja własnie mam ofertę troszke nie do odrzucenia. Od dziecka śpiewałam w moim mieście tu i tam na różnych imprezach i dzieki temu poznałam kilka osób.mam otrzymywać 500 zł za 10 utworów na weselu. A spiewanie to to co wychodzi mi najlepiej, bez żadnego wysiłku. Tylko tak jak pisałam nie podołam zadaniu jak będe musiała zaspiewać akcent czy cóś podobnego

up

up