Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffdf

siedze wyje mam dosc zycia a dalej boje sie zabic

Polecane posty

Gość dffdf

chociaz uwierzcie mi o smierci bardzo marze

Gość tez kiedys chcialam sie
zabic,ile masz lat jesli mozna spytac?mialam takie zalamanie po rozstaniu z chlopakiem,kilka miesiecy to trwalo,wzielam kilkadziesiat roznych tabletek i popilam je wodka,po czym zadzwonilam po karetke bo sie przestraszyszlam,i dzis wiem ze bylby to najwiekszy blad,poniewaz moje zycie bardzo sie zmienilo,jestem szczesliwa

Gość malutkaaaaaa
Wlasnie zycie sie zmienia i chociaz pewnie teraz wydaje ci sie to nieprawdopodobne to jeszcze bedziesz szczesliwy/a! Nie zabieraj sobie tej szansy, kazdy ma swoje 5 minut i Twoje tez nadejdzie. Głowa do góry!

Gość dffdf
niejestem stara mam 22 lata.... moje zycie to od 2-3 lat pasmo udrek i jestem juz poprostu psychicznie zmeczona.... tez dawniej myslalam sobie, ze kiedys wszzystkie zmieni sie na lepsze....ale juz w to watpie...stracilam jedna milosc...teraz tez zalezy mi na kims kto mnie "lubi"...do tego okazalo sie ze mam znajomych tylko do kieliszka i nic wiecej... czuje sie strasznie samotna i oddalabym miliony zeby mnie teraz ktos przytulił...miliony....

Poszukaj innych znajomych , znajdz sobie inne zainteresowania jak picie .Ja sllonko ogrzewam Cie ,swoimi promieniami .Glowa do gory bedzie lepiej .:-)