Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała MI7611

Jest mi z tym cholernie źle..doradźcie cos..:(

Polecane posty

Gość mała MI7611

mam baaaardzo przystojnego chłopaka,na którego "leci" kazda dziewczyna,on jednak nie patrzy u dziewczyn na wyglad lecz na charakter..spośród tylu dziewczyn wybrał mnie i bardzo mu na mnie zalezy,ale jego znajomi twierdza ze jestem brzydka i ze stac go na ladniejsza...napewno wyobrazacie sobie ze nie jest miło czegos takiego słuchac,bo nie chce zeby sie mnie wtydził,ale sama nie chce wyslychiwac takich obleg..bardzo mi na nim zalezy i nie chce go zostawiac,ale boje sie ze nie wytrzymam psychicznie...doradźcie cos:(

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a Ty zyjesz ze swoim chłopakiem czy jego znajomymi?? olej takich ludzi i ciesz sie z tego ze jestes szczesliwa

Gość mała MI7611
tylko,ze ja mam bardzo słabą psychike i wszytsko sobie biore do serca zabardzo:(

Gość mała MI7611
podnosze...

w sumie to nic nie zrobisz..zawsze i wszędzie znajdą się tacy ludzie .

Nie przejmuj sie , najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu .Ciesz sie ze Twoj chlopak to zauwazyl .Nikt pieknie oprawionej ksiazki ale pustej w srodku nie czyta ,tak jest tez z ladna dziewczyna ,jesli oprocz walorow zewnetrznych nic soba nie prezentuje to na nic jej uroda .Staraj sie byc dobrym czlowiekiem ,a twoj chlopak jesli bedzie madry, doceni to i bedzie dobrze ,czego Ci zycze .:-)

"ale sama nie chce wyslychiwac takich obleg..bardzo mi na nim zalezy i nie chce go zostawiac,ale boje sie ze nie wytrzymam psychicznie...doradźcie cos" To co ? Oni Ci mowia w twarz , ze jestes brzydka jak noc :D???? Looooooooooo matko, to masz zajebistego faceta, skoro na to pozwala:D

po co ci piękna komórka, która oprócz wyglądu nie posiada bajerów, hsdpa, wifi, ekranu wysokiej rozdzielczości i systemu, tylko takie gówno kupne w javie

ale mówią tak przy tobie? to tylko świaczy o braku wychowania.. ale widać że twój facet jest w porządku więc możesz się tylko cieszyć z drugiej strony patrząc - nei wiem jak wyglądasz czy jesteś ąłdna czyteż trochę mniej - ale jeśli jest tak jak móisz to możesz mieć pewnosc ze twój facet cie kocha.. a jego kumple w koncu to zrozumieja i przestana gadac

Gość mała MI7611
do staszek spod monopolowego: no comment.. do sllonko: ale ja nie jestem aż taka brzydka..przecietna uroda..ładna figura,długie włosy,podobno sliczny uśmiech,ładny biust,jak kazda inna przecietna dziewczyna,tylko,ze nosze okulary,ale podobno to mi uroku dodaje..nie narzekam na powodzenie,ale dla jego znajomych nie pasuje do niego bo nie jestem jedna z tych sex bomb...dlatego tez jego kolezanki twierdza,ze stac go na ładniejsza,koledzy jak narazie nic nie mówili (chyba)... do Enfant Terrible: nie mówili mi tego w twarz,kiedys tylko on mi powiedział,ze jedna jego kolezanka tak powiedziała to mi sie przykro zrobił i juz wiecej mi o tym nie powiedział,tylko jak sie pytam ile dziewczyn juz powiedziało,ze nie pasuje do niego bo jestem za brzydka to pisze ze np 2..nigdy mi nie powiedziały tego w twarz..

Gość mała MI7611
staszek spod monopolowego: super:)

Gość NieMamNicDoPowiedzenia
nic tylko pozazdroscic i zyczyc wszystkiego dobrego:)

Gość mała MI7611
NieMamNicDoPowiedzenia : pozazdroscic zatruwania zycia przez gówiary?

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
sorki, ale skoro koles patrzyl na ciebie pod wzgledem zachowania i charakteru to pod jakim wzgledem wybieral znajomych, cos mi sie tu nie trzyma kupy, ty uwazaj zeby on czasami nie zrobil ci jakiegos swinstwa, moze cos knuje i jest z toba zeby cos znajomym udowodnic, potem cie zostawi, wysmieje.... dziwne ze z toba jest bo jestes poprostu fajna, a znajomych ma samych snowbow, zwracajacych uwage na wyglad i to jeszcze bezwstydnie ci o tym mowiac, nie boja sie reakcji twojego chlopaka a ich przyjaciela...zastanow sie

Gość mała MI7611
taka.sobie.osoba.na.forum..: hmmm...te dziewczyny które mówia,ze stac go na ładniejsza dziewczyne to te dziewczyny które chciały z nim byc a którym dał kosza,to nie sa jego kolezanki..jego koledzy nic chyba na mój temat nie mówili,tylko te dziewczyny...wiec npewno nic nie knuje,bo to on starał sie pół roku o mnie...i do dzisiaj dziękuje ze dałam mu szanse...wiec napewno nic nie kombinuje,bo gdyby chciał cos znajomym udowodnic to nie starałby sie az tak długo..a znam juz go ponad rok i wiem ze to naprawde wporzadku chłopak..

Gość mała MI7611
podnosze..

Gość mała MI7611
podnosze......

Gość mała MI7611
No i upusciłam.

Gość mała MI7611
staszek spod monopolowego: na to pytanie nie odpowiem bo majtek byś nie doprał..

Gość dfsdsfdsfsfdfsd
fbdgdf

Gość
poradfzilabym mu zmienic znajomych slabo ze twoj chlopak nie ukroca takich gadek jakby mi ktokolwiek cos takiego o moim to bym powiedziala ze nie zycze sobie takich komentarzy szczegolnie ze w ten sposob obrazaja rowniez mnie skoro sobie taka osobe wybralam. i jesli nie poskutkuje to zmienic znajomych...

Gość mała MI7611
do staszek spod monopolowego: it's not your bussines niewyzytku... do bazienka: pisze po raz kolejny,ze to nie jego kolezanki tylko znajome,kótre chca z nim byc tak mówia...jego znajomi jak do tej pory nic na mnie nie powiedzili..

Gość mała MI7611
do staszek spod monopolowego: hehe.dla mnie godzina 18 to jeszcze nie wieczór i nie godzina na spotkania z chłopakiem.widze,ze sie bardzo o mnie matwisz,ale nie jestem aż tak zdesperowana jak Ty,ze mysle o najgorszym xD Ty zaś człeczyno biedny siedzisz samotnie w ten sobotni "wieczór" przed komputerem i mozesz sie zadolowicz jedynie swoja własna reka..przykre..