Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ethylhexylglycerin

uwielbiam cię ;-)

Polecane posty

tez dałbym sobie spokoj gdybym nie kochał :D proste : ) a latek mam wystarczająco by zacząć pierwsza stała prace : )

to młody jeszcze jestes :) Dla ciebie me konanie I w tobie me kochanie... Jeśliś tą, która ma zranić, To po wieczność będę krwawić... Tak jakoś mi sie to przypomniało ;)

młody nie młody na pewno juz dojrzałość puka a co do tekstu to swieta prawda : )

raczej nigdy nie szalałem z tego co pamietam :) zawsze wszystko brałem ze spokojem

oczywiscie ze ona nie jest pierwsza juz kochało sie dawniej ale tamte to były zauroczenia a tutaj jest cos innego ... czuje to ale coz z tego ...:)

kto powiedział ze chce sie ustatkowac :) ja tylko kocham :D nie zamierzam robic jakis slubów zwiazkow itp bo to za wczesnie(gdziej koło 30 mozna o tym myslec:D)....tylko chciałbym byc przy tej osobie, kochac i byc kochanym

bede spokojnie patrzył az wskazówki zegara sie obracają : ) nikogo do niczego nie zmuszam : )

znam jej prawie kazda wade i zalete : ) robiła przy mnie takie rzeczy ktore przy chłopaku by nie zrobiła : ) wiadomo ze pewnych rzeczy nie popieram ale kocham ja taka jaka jest