Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylejaka mama

NIE RADZĘ SOBIE ŻE SWOIM DZIECKIEM 2,5 LAT

Polecane posty

Gość bylejaka mama

WCHODZI MI NA GŁOWĘ, JAK COŚ CHCE WYJE, JAK JĄ ZBUDZĘ BO ZASNEŁA W SAMOCHODZIE I TRZEBA IŚĆ DO DOMUTO HISTERIĄ NIE MA KOŃCA. NIE WIEM CO ŻLE ROBIĘ STARAM SIĘ DOBRZE NIĄ ZAJMOWAĆ.

taki wiek, przejdzie jej, zobaczysz:) teraz dużo z Twojej strony cierpliwosci i konsekwencji musisz wykazać. Ukracać te histerie

Gość maamadiablatka
Nie martw się !!! Moja tejest taka mi jak zaczyna wyc to mam to głeboko gdzies i wychodze z pokoju na 4-5 minut stawiam ja pozniej do kąta ona idzie po podusię ikladzie sie i za chwile jej przechodzi .Potrafi nawet na mmiescie sie polozyc na ziemi i ryczec wtedy czekam az przestanie .Wiem ze jestem wredna matka bo nie pozwalam na wszystko ale z niej to jest taki mały szatan.

Gość kruselka
no taki okres mozna to nazwac bunt dwu latka. Poprostu nie reaguj na jej ryki , krzyki,. piski. ja rowiez mam core troszke mlodsza od twojego dziecka ale tez robi mi cyrki. Wiec jak ma taka histerie idzie do pokoju i ma kare jak sie uspokoi to wychodzi przytula sie i koniec płaczu. I mowie jej jak bedzie niegrzeczna to za kare bedzie siedziec w pokoju.Czasami na przykład wyjdzie i z nerwow cos rzuci o ziemie to znowu kara i tak w kółko. ja jej tam nie ustepuje. To cwane madre dzieciaczki . jak sobie teraz pozwolisz wejsc na głowe to co bedzie potem??

Gość fdddfff
dorób sobie drugie, a jak dalej nie będziesz dawała rady to trzecie itd. Polki matki tak mają, rodzą i mają gdzieś przejmowanie sie dziecmi

Gość beme@onet.pl
Sama mam młodsze nie do końca grzeczne rodzeństwo. Gdy któraś z dziewczynek(maja 2 i 3 latka) maja odpał i po trzecim ostrzerzeniu robią nadal swoje siadaja na tzw.karnym jerzyku. Taka poduszka która leży w kącie. Maja na niej siedziec aż się nie uspokoją.. zdarza się że próbowały uciekać itp. ale były spowrotem sadzane mimo krzyków. Gdy w lpmci zaczną normalnie zachowywać przepraszają i wracają do zabawy. Warto przestudiować ksiązki superniani, lub ją zaprosić do siebie:) http://linkaturs.com/news0041.php