Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejkuuuuaz

pomocy pomocy!!! ALLEGRO ! ;/

Polecane posty

Gość jejkuuuuaz

Kurcze nie wiem co narobiłam, chciałam zamówić jedną parę butów na allegro, ale jakimś cudem kliknęło mi się kilka razy i zamówiłam 3, nie wiem jak to teraz wycofać, skasować, da się? jeszcze nie doszło do zapłaty . Pomóżcie proszę :(

Gość jejkuuuuaz
czyli nie da się tego wycofać jakoś bez interwencji sprzedającego?

Gość ledwo stoje
No nie da się, ale trzeba przecież ręcznie wpisać ile sztuk:D Pacnęłaś grubym palucham nie tam gdzie trzeba? :D

Gość jejkuuuuaz
no, jestem nowa i to właściwie pierwsza rzecz którą zamawiam i już wtopa :(

Gość becika bercika
niekoniecznie trzeba wcisnac ilosc sztuk. Wystarczy ze odswieżyła strone 3 x i 3 pary kupila proste, tez mi sie tak kiedys zdarzylo, napisz do sprzedajacego pokryjesz koszta prowizji od sprzedazy i sie zapewne dogadacie.

Gość jejkuuuuaz
Tylko że tych butów były tylko 4 pary, ktoś zamówił jedną, mi się pacnęły 3 i teraz aukcja zakończona ;/ mogę mieć przez to jakieś problemy?

Gość jejkuuuuaz
Kurde i jeszcze pisze że on ma urlop do 29 lipca, a do kiedy to trzeba zapłacić? W ogóle zanim nie odświeżyłam tej strony 3 razy, to mi wyskoczyły dane do zapłacenia za tą jedną parę, mam wykonać za nią przelew już czy jak??? Prosze niech mi ktos pomoze, bede wdzieczna bardzo :(

Gość jejkuuuuaz
proszę o pomoc ....

Gość A prawda jest taka, że...
Masz tam podany email i telefon sprzedającego, zadzwon i napisz. Skontaktuj sie jak najszybciej, w końcu i w życiu zdarzają pomyłki, a co dopiero w necie.:D

Gość jejkuuuuaz
ale wtopa potworna :O odechciało mi się tego allegro :(

Gość jeju jeju co to bedzie!!!!!
Olej to po prostu. Nie kupuj ani tej pary co chciałaś, a ni tych pozostałych. usuń swój nr telefonu z danych na allegro, to nie bedzie do ciebie nikt dzwonił, a jak dostaniesz maila z upomnieniem do zapłaty to zignoruj i nie reaguj. Najwyżej allegro zawiesi ci konto z powodu 3- niesfinalizowanych aukcji (do 3 są upomnienia). Potem załozysz nowe konto z nowym nickiem i bedziesz kupować z głową. Dobranoc.