Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydkie Tattoo :(

Usuwanie tatuażu metodą REJUVI- kto robił? ile kosztuje?

Polecane posty

Gość gość1990
Czy mogłybyście wysłać mi zdjęcia na malia ? :) Czytam forum i trochę się uśmiałam z waszych ostrych tekstów bo wydawało mi się że, tylko mnie mogła spotkać taka tragedia! Ja mam brwi w ogóle nie na lini swoich brwi, czyli mam dosłownie podwójne brwi! Byłam wczoraj u wice mistrzyni w makijażu w polsce i ogólne kobieta złapała się za głowę, ja tak chodzę już 1,5 roku, byłam tak zrażona że stwierdziłam że, poczekam aż sam zejdzie, natomiast nie mam już siły wspierać się że jest ok.. maluje te brwi i nie ma tragedii ale ile można żyć z takim ciałem obcym na twarzy ?? i dodatkowo zmieniający moją urodę :/ więc przełamuje się i umawiam się na usuwanie rejavi, wole to kamuflować mówiąc szczerze niż ciągle ścinać swoje i domalowywać... boje się tylko właśnie efektów... i szczerze nie wiem jak mam to ogarnąć po zabiegu, będę miała czerwoną kreskę nad linią swoich brwi a nad nią swoje naturalne... nie wiem co to będzie ale myślę że gorzej być nie może :) na blizny dobry jest sok z cytryny :) wybiela skóre :) chce iść na jeden zabieg, nie wiem czemu ale mam nadzieje że może starczy bo pomimo braku szczęścia kolor blaknie , mam nawet plamki w nie których miejscach i widać skórę. Będę bardzo wdzięczna za zdjęcia :)

Gość gość1990
wikam.barbara.witke@gmail.com

Gość gośćRika
nie róbcie tego dziewczyny!!!mi zostały okropne blizny tzw keloidy,są grube,czerwone i brzydkie a teraz wydaje kupe kasy żeby te blizny usunąć!a ile cierpienia przy tym i drugiego stresu i wstydu,ta metoda jest sto razy gorsza od laseru

Gość gość1990
Nie robiłam metodą rejavu ale odradzam !!!! stanowczo! jak się zastanowicie w jaki sposób jest usuwany makijaż tą metodą to same sobie odpowiecie że to jakiś absurd! Ja tydzień temu ściągałam laserem w klinice najlepszej w polsce!!! prawdziwa specjalistka!!! co prawda z Gdyni musiałam jechać aż do Łodzi ale polskim busem taka zabawa to 5h i 45zł :) Zabieg kosztował mnie 200zł bolało ale tylko troszkę ;) Nie widzę jeszcze co tam się dzieje ale pigment zszedł w dużej ilości już po 1 razie! co prawda makijaż miałam wykonany bardzo płytko wiedz nie będzie żadnych blizn! super sprawa, jestem taka szczęśliwa :) i cieszę się że nie podałam się zabiegowi rejavu!!!! to mi zaczeło śmierdzieć jak zobaczyłam ich stronę internetową ! kojarzyła mi się z firmą krzak! a jak wiemy każdy chce zarobić aby się nie narobić! mam nadzieje że komuś pomoże ten komentarz!. Wklejam link do najlepszej specjalistki w Polsce! gośćRika: Zadzwoń do Pani Małgosi może ona Ci coś wymyśli a jak już będzie kamuflować to przynajmniej profesjonalnie! ma największy wybór laserów, zajmuje się medycyną estetyczną i potrafi zdziałać cuda!! Zaufaj mi :) http://www.boron.com.pl/ Zresztą gwiazdy się u niej "robią" trzymam kciuki i życzę Ci powodzenia!!!! wiem co czujesz.... ja jestem już przy końcu swojego oszpecenia... Tobie też się uda usunąć to tak aby być zadowolona :) Powodzenia!!!

Gość gość
Jakieś inne doświadczenia dziewczyny?napiszcie proszę, tez planuje iść na rejuvi,ale się waham....

Ja tak jak Gość1990 nie polecam tej metody usuwania tatuażu - czytałam wiele opinii. Sama miałam problem, bo tatuaż, który zrobiłam kilka lata temu źle mi się kojarzył i musiałam go usunąć:-( Bałam się, że to bardzo boli i niej st takie łatwe. Poleciła mi świetną klinikę moja przyjaciółka i jestem super zadowolona. Byłam już cztery razy na zabiegu (nie boli) i mój tatuaż znika!!! :-))) Jeszcze 2-3 razy i całkiem zniknie. Polecam wszystkim Klinikę Miracki w Warszawie - prawdziwi profesjonaliści!

Gość gość
misia90 nie ściemniaj i spadaj z tym spamem i sie zdecyduj czy ty usuwalas tatuaz czy siostra mitomanko

Gość gość
Polecam SKINIAL. Robiłam, nie boli, świetne efekty i rozsądna cena. W pewnym momencie nie ciekawie wygląda ale wszystko schodzi i zaczerwienienie mija. skóra wraca do normy. Są 2 gabinety w Warszawie i w Szczecinie. Polecam umówcie się.

Gość magda34
Czy ktos wie jaki odstep musi byc miedzy rejuvi a nowym pernamentnym??????

Gość kamilla354
Mnie zbytnio nie bolało laserowe usuwanie tatuażu, ale podobno jest indywidualne odczucie, każdy ma inny poziom odczuwania bólu. Na pewno usunięcie tatuażu za pomocą lasera nie bolał bardziej od tego kiedy go robiłam. Na stronie poniżej przeczytacie więcej o tym jak odbywa się usuwanie tatuażu za pomocą lasera. http://fabskin.pl/laserowe-usuwanie-tatuazy-i-makijazy-permanentnych/

Gość gość
ja usuwałam tatuaz za pomoca lasera PicoSure. dla mnie bardzo fajna metoda, przede wszystkim bezpieczna, bez bolesna i bez pozostawiania blizn na skórze. czytałam ze nie każda metoda jest taka dobra. ja zaufałam specjalistom z kliniki Miracki w Warszawie i nie żałuję. choć był czas ze myslalam ze zrobię to lokalnie, taniej i szybciej

Gość asiaaaaaaaaaaaaa
Moje doświadczenia z rejuvi były dramatyczne:( został mi tak potworny bliznowiec, że aby się go pozbyć skończyłam w klinice na przeszczepie skóry.. ogromne koszty i stres, których nie życzę nikomu. Dziewczyny, bądźcie ostrożne.

Gość gość
Dwa dni temu usuwałam makijaż laserem Q Switch . Jak na razie opuchlizna, rany, krew

Gość alicjaKK
Ja usuwałam sobie makijaż permanentny z brwi (zrobiony tragicznie) laserem Q-Switch i polecam, mega skuteczny zabieg! Została mi jeszcze jedna seria tylko, a już wygląda świetnie i nie niszczy włosków. Ja chodze do salonu Extravaganza Wyspa Urody na ul. Rudzkiej w Warszawie. Bardzo profesjonalne podejście tam mają i Panie znają się na tym co robią.

Gość gość
Ja na usuwanie laserem makijażu permanentnego brwi umówiłam się w Extravaganzie na Rudzkiej. Pani wykonująca zabieg miała na imię Monika , była bardzo mila i pomagała mi, ponieważ był to bolący zabieg. Jestem zadowolona z zabiegu chociaż efekt całej serii będę mogła określić dopiero po upływie kilku miesięcy. Po jednym zabiegu brwi są nieco jaśniejsze.

Gość gość
Ja również po przeczytaniu pozytywnych opinii o Q-Switchu poszłam do Extravaganzy na Rudzką do p.Moniki na zabieg. U mnie brwi były czerwone, po jednym zabiegu zrobiły się szare ( nawet niezle zaczeły wyglądać) i przy kolejnych mają zniknąć całkiem. Planuję pózniej zrobić porządnie brwi od nowa u p.Agaty z tego samego salonu. Widziałam efekty jej pracy i bardzo mi się spodobały. Usuwanie Rejuvi odradzam, też wiele słyszałam o bliznach. zdjęcia korekty brwi można zobaczyć tutaj: http://www.extravaganza-wyspa-urody.pl/zabiegi-laserowe-i-ipl/usuwanie-tatuazy-makijazu-permanentnego-warszawa.html

Gość gość
Ja zepsuty makijaż pernamentny(chciaiłam zaoszczędzić) brwii usunęłam laserowo w klinice miracki. Postanowiłam już nigdy żądnych stałych makijaży itp. Nigdy! Szkoda pieniędzy i nerwów!

Gość gość
Ja nie usuwałam tatuażu, ale makijaż permanentny w Klinice Miracki w Warszawie. Tak samo usuwają tatuaż. Zabieg niebolesny i szybki:) Mieszczą się przy ul. Komisji Edukacji Narodowej 54.

Gość k_ombo78
Nie polecam metody REJUVI - osobiście korzystałam z tej, w której wykorzystywany jest laser PicoSure. Zabieg wykonywano w tym miejscu - klinikamiracki.pl - i nie bolał! :D

Gość gość
Ja usuwalam w taki sposób tatuaz w salonie tatuazu w Krakowie dziewczyna miała certyfikaty itp na wyonywanie tego zabiegu,cenowo ok 200zl ale dostałam zniżkę i zapłaciłam 150, no i najważniejsze efekt... A więc po 3 zabiegach tatuaz został usunięty w połowie część tatuazu się usunęła A część nie mam mały tatuaż 3x5cm i nie stety pomimo 3 zabiegów pozostała część tatuazu zabieg ten miałam robiony ok 6lat temu no i blizny pozostsly,teraz zdecydowałam się na laserowe usuwanie jestem po pierwszym zabiegu i czekam na rezultaty pełna nadzieji...

Gość moni2101
Po tej metodzie zostają blizny i nie wiem czy uda się ich pozbyć do końca czyli mówię o Rejuvi. Z kolejnym nieudanym tatuażem i wyjechaną kreską na powiece udałam się na konsultację do kliniki, konsultacje dokładna, wykluczone przeciwwskazania, dokładne wyjaśnienie co i jak się będzie działo jak zacznę usuwać tatuaż..więc skorzystałam. Kreska po jednym zabiegu zniknęła, tatuaż jeszcze nie ale tak miało być, dużo przejaśniał za chwilę kolejny zabieg. Myślę że też tu powalczę z blizną po Rejuvi, wreszcie trafiłam na miłych i kompetentnych fachowców. Polecam przynajmniej najpierw konsultację potem to same zdecydujecie , link: http://www.teambeauty.pl/usuwanie-tatua%C5%BCu-i-przebarwie%C5%84.html

Gość gość
Długo zastanawiałam się nad usunięciem tatuażu, bardzo go nie lubie, ale blizna po nim sądziłam, że będzie jeszcze gorsza. Za namową chłopaka wybrałam się do Kliniki Dr Legrand na konsultację. Pan doktor rzetelnie i dokładnie przestawił mi działanie lasera Q-Switch. Zdeydowałam się oddaj w jego ręce, bo zbudził we mnie wielkie zaufanie. To była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Po dwóch zabiegach tatuaż znikł)(miałam czarny tatauaż) blizny nie ma, a ja już chyba nie zdecyduje się na kolejne ozdabianie ciała.