Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamieee

dziewczyny poradzicie? chodzi o nagle plamienie.

Polecane posty

Gość plamieee

wiem ze tego typu tematow jest mnustwo, ale chodzi mi konkretnie o ten przypadek. po ciazy zaczelam brac asubtelle. niestety okazala sie nie odpowiednia poniewaz wymiotowalam i cale 28 dni krwawilam i plamilam. odstawilam je i od dobrych kilku mscy biore Harmonet. nigdy nie pominelam zadnej tabletki, zawsze mniej wiecej o tej samej godzinie. nagle w ponad polowie opakowania brazowe plamienie a pozniej nawet krew... i bole podbrzusza. tzn to takie skurcze.. chwile boli i przestaje.. wiem ze plamienie moze sie zdazac podczas brania tabletek ale dziwi mnie to, ze tak nagle po kilku opakowaniach i te skurcze.... ten skurcz przypomina mi skurcze porodowe tylko o wiele lzejsze.. odpowie ktoras ? z gory dziekuje....

Gość plamieee
up

Gość plamieee

Gość masz mózg?
mozesz podnosic bez końca, ale zanim nie pójdziesz do ginekologa to nie dowiesz sie co to za plamienie!!!!1

Gość plamieee
nie, nie mam mozgu

Gość littlechinesee
Ej, jesteśmy tutaj by sobie pomagać a nie się obrażać!!! Moim zdaniem takie cos może się zdarzyć, jednak niepokojące są te skurcze. Najlepiej idź do gina, on rozwieje wszelkie wątpliwości.