Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lejkalejka

Ile zdrad jestescie w stanie wybaczyc partnerowi? 1,2,5 czy moze 0? Albo wiecej?

Polecane posty

Gość swing jest dla osób którym
to odpowiada i to lubią a nie dla tych którzy tego nie akceptują, przecież to proste

Gość jeśli ktoś traktuje seks jako
skoro jestem głupia jak but bo nie toleruję zdrady, to ok :)

Gość jesteś głupia jak but
ponieważ osoby które mają inny pogląd od twojego nazywasz chorymi

Gość umrddyh
za to ty wielce dojrzała. potrafisz akceptować swingersów, ale juz nie potrafisz zaakceptować, że dla kogoś może to być dewiacją seksualną bądź chorobą. przecież nie leci na nich z nożem, tylko wyraża swoją opinie. nauka nie zakwalifikowała jednoznacznie tego typu zabaw do dewiacji ani też jednoznacznie nie uznała tego za naturalne zachowania seksualne. są różne teorie na ten temat. każdy ma prawo opowiedzieć się za którą chce. a ty wypominając koleżance brak dojrzałości, ponieważ nie potrafi czegoś zaakceptować - jesteś hipokrytką!

Gość umrddyh
ale tez nie potrafisz ich zaakceptować ;)

nie chodzi o akceptacje, mam głeboko w duupie co inni robia w swoich łożkach, ich sprawa, nie zagladam tam, niech robią co chcą, ale nie mówie że są chorzy i oczekuje tego samego, nie wymagam akceptacji

Gość do wstrętna pała
nie wiem jakiej płci jestes, ale pogadamy jak będziesz tolerancyjny kiedy to twój współmałżonek , rodzic twoich dzieci będzie biegał seksić się z innymi :) Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :) Widocznie sam masz takie potrzeby i tym usprawiedliwiasz się, że to norma.. Pewnie nikogo nigdy naprawdę nie kochałeś a partnerstwo jest dla ciebie wyłącznie pożądaniem bez zobowiązań

Gość trtr
Myślę że 0... ale póki co nie mamy ślubu, dzieci... mamy jedynie wspólną firmę a to już łączy. Jakby doszły dzieci to już w ogóle... teraz już sama nie wiem :O 🖐️

Gość swingersi to najczęściej
kochające się małżeństwa z bardzo silną więzią, piszecie i oceniacie coś o czym nie macie zielonego pojęcia