Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęsliwy przypadek?

Ciąża po poronieniu -kiedy?

Polecane posty

Niedawno przeszłam poronienie- ciąża obumarła w 6 tygodniu. Miałam zabieg łyżeczkowania. Lekarz każe odczekać co najmniej 3 cykle ze staraniami. Czy któraś z was nie czekała? Czy lepiej dać sobie na wstrzymanie.

up

Gość nieieieieieieiei
hej. mialam w kwitniu obumarla ciaze 11tyd. a teraz jestem w 10tygodniu ciazy... dziecko rozwija sie dobrze i jest poki co ok. to zalezy od organizmu kobiety,mi tez lekarzpowiedzial ze powinnam siezaczac staraca za rok. ale wpadlam:) na poczatku lekarz powiedzial mi ze to bedzie walka bo szybko zaszlampo tamtej ciazy. a jak sie okazalo badania mam rewelacyjne i dzidzi tez ma sie dobrze- lekarz skomentowalto ze widocznie takmialo byc:)

Gość w tej chwili najnowsze
zalecenia lekarzy są takei by nie zwlekać z kolejną ciążą i starać się o nia jak najszybciej po poronieniu

Bardzo bym chciała jak najszybciej - bo lęku o ciążę i tak chyba się nie da wyeliminować po takim doświadczeniu. Jutro mam kontrolę u mojej gin ciekawe co powie.

Gość ja czekałam 3 mce - dzis mam
2,5 roczna córcię:) druga ciąza też niestety była zagrożona - a ysia zdrowa i bardzo mądra:) Nastaw sie na pewno, ze bedziesz co chwile sprawdzac czy nie plamisz, no i bedziesz ciagle sie martwic, no ale to normalne po poronieniu - bo obawiasz sie ppowrotki:(