Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkerka

Dlaczego faceci tak nienawidzą kobiecych stóp w balerinkach ?

Polecane posty

Gość werkerka
no tak słowo kafetarianek ponad wszytko :P zabawny jesteś ale muszę już iść 🖐️

Werka, masz kłopoty z rozumieniem "Wyraźnie dominuje moda na balerinki w kolorach: białym, pudrowym i srebrnym. Pamiętacie czasy, gdy prawie każda kobieta, aktorka z Hollywood lub koleżanka z pracy, miała na stopach czarne balerinki? Czarne, granatowe, brązowe... Byle tylko ciemne. Niezależnie od sezonu, czarne półbuty sprzedają się najlepiej. W tym roku zaczynamy odczuwać zmianę trendu. W naszym sklepie dużą popularnością cieszą się białe balerinki." To reklama polskiego sklepu i stare foto. Zobacz światowe trendy 2011 na You Tube, czy tam wszystkie popierdalają w balerinkach?

belle de jour 1982 nie omieszkaj tez przy okazji zadzwonic do np. Louboutina czy tez chanel i poinformowac ich, ze baletki sa bleeeee . Napewno wycofaja wszystkie ze sprzedarzy i przeprosza za ich produksje ] To samo, zobacz trendy 2011 na You Tube światowych projektantów, bo chyba jesteś z modą 5 lat do tyłu 🖐️

-Bimbałek-, A to ciekawe co wypisujesz, bo nawet Trinny i Susannah jak przyjechały do Polski to stwierdziły, że polscy faceci nie mają za grosz gustu i współczują polkom, które według nich nie prezentują się wcale tak źle. ;)

Gość Ja je
kocham.

belle de jour 1982 hahahaha oplulam monitor. Na FB to ja mam samego Brada Pitta. Och tak to moj serdeczny przyjaciel jadamy razem z nim i Angelina kolacje i umawiamy sie na zakupy Jesteś głupsza niż ustawa przwiduje. Piszesz z Bradem Pitem na FB? Masz z nim wspólne zdjęcia i współnych znajomych? Znacie się prywatnie ponad 10 lat i spędzacie dużo czasu razem w realnym świecie? Jesteś naprawdę żałosna i nie masz argumentów. NIestety większość Polek jest głupia, a Kafeteria przeważnie takie skupia. Idę, bo jesteście idiotkami. Ni e tylko w tym temacie. Pytacie facetów o opinię, jak wam odpowiedzą, to się burzycie, jeśli wypowiedź jest nie po waszej myśli. wszystkie uważacie, że faceci powinni mysleć tak jak wy i nie mają prawa mieć innego zdania. Po prostu jesteście ograniczonymi kretynkami :O🖐️

Gość Angel80.
A mi sie podobaja balerinki,sa wygodne i ładnie wyglądaja na mojej stopie. I mam w dupie to czy facetom to sie podoba czy nie, mam męża i nie musze podobac się zadnemu innemu.Najlepiej faceci by chcieli zeby kobiety pomykały w szpilach i mini, a potem halluksy i chory kregosłup, no napewno. lala która robi wszystko by podobac sie facetom to dla mnie uległa pinda,meczy sie , ale wazne by facet na nia spojrzał. A i dla sprostowania, nie wiem skąd to przekonanie ze stopy sie pocą i smierdza w balerinkach. Mi nigdy nie smierdziały, a tym bardziej w balerinkach.Chyba ze ktos nosi najtańsze baleriny z rynku, wykonane z byle gówna. jakis debil wymyslił że baleriny sa ochydne i teraz wszyscy chca pokazac swoje zdnaie. Gówno mnie obchodzi co Wy myslicie,BALERINY SĄ MEGA WYGODNE I MI PASUJĄ.

kochanie zobacz sobie buciki wspomnianych przeze mnie projektantow. Oczywiscie o baletki i balerinki mi chodzi. A moda, coz wiekszosc prezentowanych na wybiegach ciuchow/butow nie nadaje sie do noszenia (to nie tylko moja opinia, wyczytalam to tez w jakims pismie). Poza tym wybacz nie mam zamiaru ani ochoty slepo podazac za jakimis tam trendami, ktore za chwile beda inne. Nosze to w czym dobrze wygladam i w czym dobrze sie czuje. Mam swoj styl i nie interesuje mnie to, ze dany kolor/fason jest w tym sezonie passe. Nie bede katowac moich stop w obcasach bo jakiemus tam kretynowi sie inne obuwie nie odpowiada. Jesli nie pasuja ci japonki czy tez baletki na moich stopach, coz to twoj problem nie moj.

Aneta90_210 -Bimbałek-, A to ciekawe co wypisujesz, bo nawet Trinny i Susannah jak przyjechały do Polski to stwierdziły, że polscy faceci nie mają za grosz gustu i współczują polkom, które według nich nie prezentują się wcale tak źle. NIe pogrążaj się. Widziałaś te obleśne raszple? One sa zaprzeczeniem dobrego wyglądu i mody. W dodatku gówno o modzie wiedzą. Skumały się dwie pipy bez wykształcenia w tym kierunku i wiedzy i zaczęły pisać artykuły. Te spodobały się kurom domowym wyglądającym jak one, więc zrobiły program. Potem ten program był w różnych krajach nadawany w stacjach niszowych jako zapełniacz dziur, bo jest tani.

mi nie podobają się baleriny, a zwlaszcza w połączeniu z rurkami:o to strasznie wydłuża stopy, wygląda się jakby się miało płetwy:D wolę założyc wygodne i sprawdzone koturny niż baleriny:) też słyszę od większości facetów że baleriny to takie "ciamciaramcie":D z resztą odejmują uroku każdej kobiecie:) ale to tylko moje skromne zdanie

belle de jour 1982 Pytamy facetow, a nie zniewiescialych gejow. A kretyna widzisz w lustrze kolezanko Bimbalek. Jesteś idiotka do kwadratu i nawet nie czytasz uważnie wypowiedzi, bo ty już masz zgóry swoje zdanie i nie przyjmujesz argumentów innych. Napiusałem na pierwszej stronie. Chcesz to sobie nos dla wygody. A na drugi raz kretynki nie pytajcie o nic facetów, jak i tak macie w dupie ich zdanie.

Gość Angel80.
Zgrabna kobieta ładnie wyglada w balerinach. Wy faceci chyba napatrzeliscie sie za dużo na grube babska co to na siłę wciskaja na siebie lrginnsy albo rurki i do tego jeszcze baleriny, bo to wyglada ochydnie. To ze ktos tak nosi, to nie znaczy ze kazdemu pasuje.

hahaha wyzywaj mnie ile wlezie. Brak klasy w twoim wykonaniu az poraza. No ale czego sie spodziewac pofacecie na kafe. Przeciez to w wiekszosci nieopierzone prawiczki, ktore nie potrafia nic tylko ublizac. Dawaj wiecej pseudointeligencie:o

Gość Sofiija
Wenerka, zadałaś pytanie i otrzymałaś odpowiedź. Balerinki są tylko i wyłącznie wygodne. Na siłę próbujesz wszystkich przekonać, że jest inaczej, bo akurat jesteś fanką tegoż obuwia. Ja zakładam balerinki tylko do prowadzenia samochodu, bo się je szybko zakłada i rzeczywiście do tego celu są wygodne, do pracy tylko w szpilkach (chodzę w nich już kilka lat i haluksów nie mam), na zakupy do spożywczaka tenisówki, latem sandałki. A tak już obiektywnie pomyśl. Koleżanki komplementuję tylko buty na obcasie, nigdy żadna nie powiedziała - "ale śliczne balerinki".

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
-Bimbałek- Ty chyba malo miejsc poza Polska widziales. "Po prosyu Polki nie sa nauczone klasy i ładnego wyglądu" - to gdzie, Twoim zdaniem sa tak ladnie i stylowo ubrane kobiety??? Ja akurat duzo podrozuje, mieszkalam w kilku miejscach za granica i moge powiedziec, ze w wiekszosci miast europejskich kobiety stawiaja na wygode, nosza sie swobodniej niz Polki, dominuje plaskie obuwie, balerinki wlasnie (choc sama nie jestem jakas ich zwolenniczka), latem rzymianki. Jedyne miasto z wieksza iloscia dziewczyn na szpilkach niz polskie miasta, to Moskwa.

Gość fer njkj
Nie rozumiem, czemu sie tak przejmujecie. Miejcie wlasny styl. Ja chodze w balerinkach. Poniewaz nie moge nosic obcasow (kontuzja kolana) i uwazam je za niewygodne (duzo i szybko chodze). Mam skorzane balerinki na profilowanej podeszwie, nie smierdza :) myje nogi i nie mam grzybicy. A do tego moje nogi sa dlugie i szczuple i skoro boso nie wygladam na krotkonogi klocek, to tym bardziej w balerinkach. Wiec nie zamierzam sie przejmowac idiotycznymi uwagami kretynow. Co i Wam polecam

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
Aha, zapomnialam dodac, modelki (poza wybiegami oczywiscie) chodza praktycznie wylacznie w plaskich butach - balerinach, rzymiankach, trampkach, mokasynach, jazzowkach i innych tego typu człapaczkach :-)

dziewczyny każda ma swój gust. jedna woli japonki, druga szpilki trzecia relaksy:D nie ma reguły. ja np. czuję się wygodniej w butach na obcasie, niż w balerinach.

Baleriny sa tylko i wyłacznie wygodne. Nosze je tylko do prostych spodni, kiedy cały dzien jestem na nogach. Nigdy do rurek, bo uwazam ze taki zestaw zwyczajnie sie ze soba kłóci.

Gość Gilgamesh
Dlaczego? Ano dlatego, że większość stóp w balerinkach jest po prostu brzydka. Lekkie zgrabne dziewczyny jeszcze jakoś wyglądają. Cięższe panie deformują te "buty". Powykręcane stopy, zdeformowane palce. Wylewające się stopy z płytkich butów. OKROPIEŃSTWO

Gość dfgsfhtyht
dziwne, macie wypaczone poglady, LEPIEJ WYGLADA STOPA W ZGRABNYCH BALERINACH NIZ POKRACZNE CHODZENIE NA SIŁĘ W SZPILKACH . Mam kolezanke któa chodzi TYLKO W BALERINACH I NIE MA PROBLEMU Z FACETAMI, A WRECZ PRZECIWNIE WIEEELU JA PODRYWA. BUTY MAJA GÓWNO DO URODY, JAK KTOS BRZYDKI TO NAWET NAJLEPSZE OBCASY MU NIE POMAGA I TYLE.

Gość Tetsuo
A mi się właśnie podobają dużo bardziej niż szpila+obcas, ale kobieta musi mieć małe stopy. Według mnie japonki i balerinki to najseksowniejsze buciki jakie kobitka może założyć:)

Gość NiegrzecznąByć
A dla mnie balerinki sa jak najbardziej hot ! Jestem wysoka i w szpilkach i butach na korku czy koturnie wygladalabym jak wieża . Preferuje plaskie obuwie i balerinki odpowiadaja moim wymoga. Swietnie prezentuja sie na stopie,nie smierdzi w nich wcale noga. A poza tym balerinki sa zawsze na czasie,nawet najwieksze gwiazdy je nosza. Nigdy jeszcze nikt,zaden facet mi nie powiedzial ze te buciki sa brzydkie a wrecz przeciwnie bo chwalili je! Takze ja jestem baaardzo z nich zadowolona bo do balerinek moge sie ubrac wygodnie oraz seksownie. Pozdrawiam wszystkie "balerinkowiczki" .

Gość SamiecALFA100%man
KOCHAM BALERINKI NA KOBIECYCH STOPACH !!!! Faceci, którzy nie cierpią balerinek na kobiecych stopach to GEJE !!!

Gość gość
a ja tam uwielbiam kobiece stopy w balerinkach , czy kobieta gruba mala duza czy brzydka i tak lepiej dla mnie wyglada w balrinkach , poprostu jak widze jakakolwiek kobiete w balerinkach to az nie moge, dziewczyny noscie balerinki!!!

Gość gość
Zabawne to jest ale mój mąż nie z nosi balerinek- i obcasów też więc po złości popierdalam w trampkach ;)

Gość Imanellka
Ojej, nie wiedziałam, że faceci nienawidzą balerinek , a co w nich strasznego :D Ja się lubię wygodnie ubierać i szybko chodzić, to jak, mam się w adidasach męczyć w upały czy co ?

Gość gość
Balerinki to słodkie buciki nic tylko je zdjąć i całować stópki :)