Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okidokiPBF

pytanie

Polecane posty

Gość Balbinka dzieWczynka
Z wesolej , sympatycznej , pewnej siebie dziewczyny stalam sie marudzaca, smutna, zalamana , z niska samoocena kobitea.

Balbinka dzieWczynka - Nie, nie krytykuję Cię, po prostu nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Jak wiadomo, miłość nie idzie w parze z logiką. Życzę Ci, abyś miała w sobie dużo siły w sobie.

Gość Balbinka dzieWczynka
Mam nadzieje ze odzyskam ja przy innym mezczyznie , oczywiscie ktory obdarzy mnie prawdziwa dojrzala miloscia

Gość okidokiPBF
Troche o mnie: Mam za soba 10-letnie malzenstwo. Zero zdrad z obu stron. Rozpadlo sie z innych przyczyn. Mam za soba 5 letni zwiazek. Tu tez lojalnosc, zaufanie, zero zdrad z obu stron. Rozpadl sie z przsyczyn zdrowotnych. Nie narzekam na brak mezczyzn. Tych ok. 30 jest znacznie wiecej niz tych kolo 40-ki blisko mnie. Do desperacji mi daleko, dlatego z wyboru jestem sama od 9 miesiecy. Owszem wychodze na kawe, kolacje. Nie sypiam z nikim, bo wychodze z zalozenia, ze o dobry seks jest w zyciu latwiej jak o dobry zwiazek a ja z natury nie lubie isc na latwizne. Moj kolega z pracy.... obiektywnie fantastyczny mlody mezczyzna. W zwiazku bardzo dziwnym. Obiektywnie to blizej mu do stanu wolnego jak nie. To wszystko co sie dzieje w pracy dzieje sie przy wszystkich. Przez dluzszy czas nie zauwazalam tego, co widzieli inni i zaczeli mi to uswiadamiac. Owszem. Z nieklamana szczeroscia przyznam sie, ze od kilku dni bedac w pracy myslalam o romansie z nim. Czy to upowaznia zranione przez zdrady kobiety-dziewczyny do tak pochopnych ocen mojego bycia kobieta? Ktora z Was nie miala takich mysli widzac fajnego mezczyzne? Czy to juz oznacza, ze kazda z Was jest kurwa? Ludzie... jestesmy tylko ludzmi. Konfrontacja konstruktywna pomaga w tym, by mysli pozostaly tylko myslami nie zamieniwszy sie w czyn. Mysle...

Gość Rabczoch]]]
Chodzacy ideal z ciebie , ze tez jestes sama, dziwna sytuacja nieuwazacie?

Mysli to co innego ale Ty już nad czynami się zastanawiasz. Nieważne jak wygląda jego związek , ważne że jest ktoś w jego życiu i z szacunku do drugiego człowieka nie powinnaś się wpierdzielać w ten chory układ. Jak chcesz romansu to z wolnym, sama z resztą wspomniałaś , że o dobry seks w życiu łatwo... I nie jestem na szczęście zraniona przez nikogo zdradą ale mam w życiu pewne zasady a Twojego postępowania a raczej zamiarów po prostu się brzydzę.

Gość Rabczoch]]]
Pustakowi nigdy nie da sie niczego uswiadomic , tak tak to do ciebie chodzacy ideale z zasadami

Gość okidokiPBF
Daisyy czyli uwazasz, ze powinnam przestac z nim rozmawiac, zartowac, smiac sie? Szczerze nie zamierzam zaprzestac tym bardziej, ze z mojej strony czuje sie w porzadku wzgledem niego. On nie zna moich mysli i zawsze traktowalam go w sposob ironiczny jak reszte kumpli. To jego problem, ze podchodzi do mnie w sposob szczegolny. Co wiecej - tak naprawde to jest facetem, ktoremu nie mozna ufac. Nie dziwie sie, ze jego pseudo zwiazek nie funkcjonuje. Rabczoch obrazic umiesz - zajebista z Ciebie osoba.

Traktuj go nadal jak do tej pory ale nie daj się skusić na seks. To tyle.