Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosiaa18

Pomozcie mi , bardzo sie boje ;(

Polecane posty

Gość Zosiaa18

strasznie sie boje , 2 misiace temu uprawialam sex bez zabezpiecznia , bylo to dzien po okresie czyli dni nieplodne, chlopak nieskonczyl we mnie bo to trwalo chwile , miesiac temu dostalalm okres i byl on normalny , nie zadne plamienie , bylo tak jaqk zawsze , pierwszego dnia umieralam , krwawienie bylo obfite tak jak zawsze u mnie , teraz w tym tyg powinnam dostac okres , boje sie ze nie dostane , czy to mozliwe ze moge byc w ciazy?

Ja myślę, że nie jesteś w ciąży - w zasadzie to skąd ten pomysł?? owszem, można mieć okres i być w ciązy ale to w żadnym razie nie może być obfite krwawienie tylko raczej plamienie. Zresztą, musiałabyś być już w drugim miesiącu ciązy więc miałabyś jakieś objawy. Profilaktycznie możesz zrobić test ciążowy ale jak już mówiłam, sądzę, że nie jesteś w ciązy - o ile w międzyczasie nie doszło do jakiegoś innego stosunku. Polecałabym Ci jednak jakąś pewną metodę antykoncepcji żebyś więcej nie musiała przechodzić przez taki stres - może pigułki?? to póki co najpewniejsza metoda. Porozmawiaj z lekarzem ginekologiem. Pozdrawiam.