Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura26

wysypka u niemowlaczka, mimo,że nic nie zmieniałam w wychowaniu

Polecane posty

Gość laura26

dziewczyny powiedzcie proszę-jak myślicie-dlaczego mojej 7,5 miesięcznej córci nagle wyszły jakieś takie maleńkie krostki na nosku,czole a teraz widzę na ciele skoro ja nic jej nie zmieniałam.Jedzenie to samo-gerberki(nie wprowadziłam nowych smaków), proszek ten sam, nivea baby ma do kąpieli i nic jej nie było...lekarka twierdzi,że to żywieniowe no ale ja się pytam od czego skoro mała jadła już wcześniej ziemiaczki gotowane, marchewkę, słoiczki..a dopiero teraz jakaś wysypka..kazała nam tylko wapno podawać ale to nie pomaga..nie wiem co jest.

Gość pewnie dzidzia dostała
wysypeczki bo już nie mogła słuchać jak jej mamusia mówi do niej jakimiś wyszukanymi słówkami typu ziemniaczki i dupeczka. Sprawdz czy na cipeczce i dupeczce nie ma wysypki i naucz się pisać literki pierdolnięta mamusio poleczko 🖐️

Gość laura26
xilo x nie jestem wcale walniętą matką polką-fakt,że to moja pierwsza najukochańsza na swiecie dzidzia i dlatego tak gadam...kurde-jedyne co mi przychodzi do głowy to,że może przesadziłAM Z tym samym smakiem, czyli np.mała codzienne jadła przez spory okres czasu jabłka z jagodami bo bardzo lubi i ja ją faszerowałam tym sporo. A może też sól w ziemiakach co?bo podaję jej te co my jemy, z jednego gara.

Gość ja kupuję
Nie wprowadziłaś jakiegoś nowego produktu w słoiku? Jeżeli to potówki to wystarczy wykapać małą w małej ilości nadmanganianu potasu (dodaje się tyle by woda była leciotko różowa natomiast jeżeli to coś pokarmowego to powiem ci autorko że alergia potrafi wyjść duzo później a także jeżeli organizm nie radzi sobie z jakimś produktem to reaguje wysypką niealergiczną. Musiałaś jej coś nowego podać w słoiczku może jakiś inny składnik typu nowe warzywo w menu???

Gość ja kupuję
:D no to już wszystko jasne . Jagody działają uczulająco więc już wiesz że musisz je odstawic poza tym dziecku nie daje się non stop tego samego bo koń by tego nie strawił .

Gość laura26
podałam jej też deserek z winogronem -teraz myślę,że albo to to, albo te jagody podawane w sumie codziennie.Wczoraj już jej odstawiłam i będę obserwować.