Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowanatymswiatem

Kobiety niektóre są naprawde niepoważne!!!!!Zobaczcie..aukcja allegro!

Polecane posty

kupila w lumpeksie a teraz chce 200zł!przeciez gołym okiem widac ze te ubrania nosiło nie jedne dziecko! za 100zł nakupuje tyle ubran markowych w lumpeksie ze do torby sie nie pomieści a ta chce 200zł !!!szooook!!!! Ja sprzedałam ubranka po córce ok 40szt i to ładnych,fakt niektore z lumpeksow ale za to chcialam tylko 35zł!!!!no ilez moge wiecej chciec???to jest żenujące.

Gość sgsgsgsggsgsg
Ale po co sie tak denerwujesz, nie chcesz nie kupij i tyle.

Gość sssssssssssswer
wiesniaku i co kpisz!!!!!!!!!!nie znasz sie i co. Np. cocodrillo sama bluzeczka jedna to koszt okolo np. 80 zl jak rzeczy sa w b. dobry stanie to dlacezego ma sprzedac za grosze. Jak ktos sie zna to kupi!!

no ale co,zal cie w dupe gryzie, ze ty sprzedalas za grosze a ta babka moze sprzedac za wiecej? litosci,kobito:O nie chcesz, nie kupuj,proste.. zenujacy jest twoj topik o dupie maryni:O

Gość ale sie smialam :)))
HaHA a najlepsze, ze rzeczy sa znanych firm crocodillo i dopodopo, a co to za firmy do cholery, bo ja pierwszy raz slysze :D:D:D

Gość ale sie smialam :)))
Bluzeczka za 80 zl to chyba norma??? :O to ile normalnie kosztuje bluzeczka w Polsce, taka "nieznanej firmy"?:O

hejjj ale co wy?nie znacie sie czy co?nie wiedzicie ze to szmaty z lumpeksu?Tam jest ich na tony! Denerwuje sie -tak szukam cos na mojego starszego syna, niestety rozczarowalam sie cenami, na dziewczynki mozna kupic jednak tanio a na chłopców... lepiej nie gadac.Z używanych lepiej wziasc 200zl i kupic w lumpeksie a mam za to 10razy tyle co na tej aukcji.

Gość no a ile miala brac
Sama bluza Adidasa tyle kosztuje, więc nie przesadzaj.

Gość ale fakt faktem
ubranka brzydkie :O Naprawde jak z lumeksu wygladaja. Ogolnie - fuuujjj! :D

Gość hahahahahahah
autorko, to rusz dupe do lumpa,kup ubrania,upierz, wyprasuj, porób zdjęcia i sprzedawaj-KTO CI KURWA BRONI???????????? w sklepie warzywniczym tez pomstujesz ze jablka kosztuja 5 zł kilo a czeresnie 10? nie chcesz, nie kupuj głupia pizdo!

miej szacunek nie wolno wykorzystywać aukcji allegro do poniżania ludzi - za takie coś przecież ta Pani może sprawe skierować so sądu ! lepiej nie wykorzystujcie aukcji allegro i nie naśmiewajcie sie . Jak ma takie ubranka co z tego niech ma . Jej sprawa . Jak nie pasuje idź do szmateksu i kup taniej :O żenua!

Gość ale fakt faktem
[zgłoś do usunięcia]eudaiomonia eudaiomonia@tlen.pl'; miej szacunek nie wolno wykorzystywać aukcji allegro do poniżania ludzi - za takie coś przecież ta Pani może sprawe skierować so sądu ! lepiej nie wykorzystujcie aukcji allegro i nie naśmiewajcie sie Padlam normalnie! :D Jasne, ta pani moze skierowac sprawe do sadu :D:D:D:D:D:D

nie ? zdziwiłabyś sie - już raz czytałam o tym jak na kafeteri sie naśmiewały z aukcji i zdjęć dzieciaków i poleciała sprawa do sądu po IP doszli ! I co ? nadal nie wierzysz ? :)

Gość też miałam mały
wychodzi po 10 zł za sztukę, wg mnie licytacja od 6 zł za sztukę byłaby ok ubranka używane, ale w dobrym i bardzo dobrym stanie średnio kosztują 30 % ceny nowych i wg mnie taka cena jest uczciwa i za tyle kupuję

Zabrania się kopiowania zdjęć oraz opisów (w całości lub w części) bez mojej zgody. Zgodnie z Ustawą o Prawie Autorskim i Prawach Pokrewnych z dnia 4 lutego 1994r. (Dz.U.94 Nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U.94 Nr 43 poz. 170) wykorzystywanie autorskich pomysłów, rozwiązań, kopiowanie, rozpowszechnianie zdjęć, fragmentów grafiki, tekstów opisów w celach zarobkowych, bez zezwolenia autora jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich oraz podlega karze. Znaki towarowe i graficzne są własnością odpowiednich firm i/lub instytucji. Zostały użyte jedynie w celach informacyjnych!

Gość Promocje
O wiele taniej wychodzi kupienie ciuszków w markecie w promocji. I są NOWE:-)

Gość ale fakt faktem
Wiesz...a ja czytalam, ze sw. Mikolaj naprawde istnieje. I co? Nadal nie wierzysz? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ale fakt faktem
eudaiomonia cielaku, autorka nie kopiuje zdjec tylko podaje link do aukcji publicznej, wyrazajac przy tym swoje zdanie. Jej prawo. Nie boj sie, ty tez mozesz wejsc do sklepu i powiedziec, ze nic ci sie tu nie poda i nikt nie poda cie do sadu :D:D:D:D Slowo skauta :P

Moim zdaniem niepoważna jest osoba, która za całkiem niezniszczone markowe rzeczy, często ubrane przez dziecko dwa lub trzy razy chciałaby zapłacić 10 złotych lub mniej, podczas gdy kosztowały one 1000 lub więcej :) To jest moim zdaniem niepoważne i to jest powodem dla którego ubrania po moim dziecku wyrzucam prosto do kosza choć wyglądają jak prosto ze sklepu

Gość dcfvgbhnjmk,l.
Eudaimonia Ale mnie rozbawiłaś :D:D:D:D:D NIkt nie kopiuje zdjęc,nie kopiuje opisu aukcji a tylko podaje link do aukcji na allegro. To nie jest plagiat i policja wyśmieje tylko jak zgłosiłabyś sprawę :D:D:D Puknij się w czołko

Gość też miałam mały
a gdzie kupujesz ubrania po 1000 zł za sztukę :) ?

Nie za sztukę tylko za zestaw, bo o ile dobrze przeczytałam mowa tu o zestawie ubranek za 200, które ktoś tam uważa za drogi. Za sztukę wychodzi średnio około 100.

ijasne . . . czytałam jak potem było głupio ! Aukcja publiczna ? A jednak nie publiczna bo dotycząca jednej osoby . A dokładniej aukcji sprzedającej xxx ! A więc nie publiczna bo nie widze tam aukcji www.allegro.pl tylko aukcji dokładnie odnoszącą sie do przedmiotu . No cóż nie podoba sie imię Mikołajek ? A mnie sie podoba :) A może fakt faktem znów dostałaś @ i uwielbiasz docinać innym na kafeterii ? Hm żałosna jesteś ! :) Zmień nicka na czarno to zobaczymy ...

Gość ale fakt faktem
[zgłoś do usunięcia]eudaiomonia ijasne . . . czytałam jak potem było głupio ! Aukcja publiczna ? A jednak nie publiczna bo dotycząca jednej osoby . A dokładniej aukcji sprzedającej xxx ! A więc nie publiczna bo nie widze tam aukcjiwww.allegro.pl tylko aukcji dokładnie odnoszącą sie do przedmiotu . Aukcja publiczna to taka, na ktora kazdy ma wstep a nie tylko np: zarejestrowany uzytkownik. Ta aukcja jest aukcja publiczna i kazdy ma prawo podac do niej linka. :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jabu121
Jestem zaskoczona i zszokowana że ludzie na forach potrafią być tak beznadziejni i zawistni.Nie chciałabym robić jakiejś akcji wokół tej sprawy nawet brak mi słów. Aukcja jest już zakończona powiem że osoba ,która ją wygrała będzie miło zaskoczona gdyż stan ubranek jest nieporównywalny do dziadostwa z lumpeksu a zawartość przesyłki zostanie powiększona o wiele rzeczy typu kurtka adidasa ,czapki zimowe ,buciki itd. realna wartość tej paczki to moim zdaniem 400zł .Pozdrawiam życzliwych.

Gość sdfhghj
autorka, jest mistrzynią marketingu :)))))))) bo oczywiście znalazł się ktoś, kto kupił mimo tych negatywnych opinii, a to dzięki Wam idiotki!! grunt to trafić do mas!!! :)))))))

Gość sdfhghj
autorka/ sprzedająca z allegro, jeśli jeszcze jakaś debilka nie zrozumiała :)))))))))

no, ja też miałam takie podejrzenie, że autorka i sprzedająca to ta sama osoba :0 nieważne, co mówią, byle mówili! :D no i co, ona sprzedała, a większości z nas pewnie się to nie uda :)

Gość jabu121
Osoba sprzedająca nie zniża się do poziomu sfrustrowanych anonimowych kobiet z tego forum. O tej sprawie dowiedziałam się od osoby ,która czytała te brednie i oburzona wysłała do mnie prywatną wiadomość dotyczącą aukcji .